Все це так, але ось це "за умови забезпечення безпеки дорожнього руху"... Любий казадоєв скаже, що мол обгін можна лише коли пряма видимість не менше 300 м і немає переходів ближче 50 м. Тобто їхати нам за цими повільним свавіллям і їхати. А інакше - не забезпечив умови безпечного дорожнього руху, навіть стаття мабуть така є у протокол для вірності.
Sasa, круто... согласен, так и нужно... но иногда, на это просто нет не времени, не сил... но зажравшихся гаишников, с тремя классами образования, нужно ставить на место, а ещё лучше - пусть идут работать...
Такс! Звіт про вчорашню вилазку на каву до столиці... Не встигла вирушити з дому - на перехресті дороги Н13 з міжнародною трасою Е 40 зупиняє мене хтось у формі міліціонера, не представляється, і починається: - Де їдете? - А для чого вам потрібна ця інформація? Де ви її використаєте? - Бус пасажирський? - Ні, вантажний. - Документи в порядку? - Так. Чи можете пояснити причину моєї зупинки? - (далі на підвищених тонах - майже криком) Ми тут проводимо оперативне відпрацювання! А в вас бус нелегальний! Він у вас як фургон значиться? А чо в нього вікна? А чо сідушки взаді? - Його так митниця допустила до вжитку. Ви сумніваєтеся в рішеннях митних органів України? - Ви його переробили після того, як митниця пропустила... Які номери? Ага! Наші! За таке протокол складається! Негайно переобладнати бус на пасажирський! І взагалі тут таксиста вбили, тіло викинули в лісі, а ми перевіряємо всі перероблені автомобілі!.. - Я їду в далеку дорогу, у мене кожна хвилина дорога... Дуже добре, що ви сказали, яка правдива причина моєї зупинки. Дуже вас прошу, зараз ви повторите все те саме, але на диктофон... І дістаю з торбинки диктофон, починаю вставляти в нього батарейку. "Колєга" здимів! Навіть не побажав щасливої дороги! І за це я на нього образилася... В"їжджаю на Рівненщину. Населений пункт. Дорога з гірки (добрий накат). Зустрічний моргає. Скидаю швидкість. Хальт! Зупиняє другий... Представляється, показує фен, на якому цифри "82". Розмова: - Куди так поспішаєте? - До Києва... - Але подивіться, як ви перевищили швидкість! - А чим ви доведете, що це моя швидкість? Он мене інший бус об"їхав - може, то ви його швидкість виміряли, а кажете, що це я так їхала... - Як то, чим докажу? Ось я, інспектор, а ось прилад із зафіксованою швидкістю. - А чому я повинна повірити, що це саме моя швидкість? О котрій годині ви її зафіксували? А чи маєте допуск на використання приладу для вимірювання швидкости? - 8( Тобто, ви не погоджуєтеся, що це ви їхали з такою швидкістю? - Не погоджуюся... - Щасливої дороги і будьте уважніші. - Дякую за побажання. В далекій дорозі воно мені дуже знадобиться. Буду уважна. Гарного дня! Вибачайте, що так розтеклася мислію по древу. Але мене завжди цікавило, як говориться з інспектором ДАЙ. А вчора я зрозуміла: треба читати наш Форум і бути впевненим у собі і в своїх правах. Бо саме на Форумі я навчилася того, що вчора говорила зупиняторам. Щасливої всім нам дороги!
Однозначно, хотілося б, щоб спілкування з представниками ДАІ базувалося на взаємній ввічливості, взаємоповазі і бажанні допомогти, але, на жаль, ситуація в нашій країні залишає бажати кращого... Думаю, не багато водіїв можуть пригадати з власного досвіду зупинку представником ДАІ з метою щось підказати, чи порадити... Тоді на ввічливість себе треба налаштовувати:D.
Їхав по Болгарії, зупинили, спитались чи їду на Варну, після ствердної відповіді сказали їхати прямо, хоча вказівник показував наліво (мабуть пов`язано з ремонтом магістралі)
Прошу дуже!:D А в нас? Після якоїсь підказки ЧАСТО звучать питання про зношення протекторів коліс, тріщини вітрового скла, не пристебнуті ремені безпеки...
тому що ми незважаємо на такі дрібниці які ти описав, за кордоном в авто ніхто не поїде з вказаними недоліками. Було декілька ситуацій коли звертався до наряду за роз"язненням ПДД, маршрутом проїзду і підказували роз"ясняли. На дорогах стоять ЛЮДИ зі своїми проблемами, зі своїми думками, з своїм настроєм, в кінці кінців зі своїм планом по виконанню робіт (абсурд), та коли вони бачать що людина ввічлива то зачасту навіть доків не просять питають чи все гаразд і бажають доброї дороги. Звісно є і БИДЛО головне самому бути Людиною і проти Вас небуде жодного аргументу. В них така робота - "контролюючий орган" недолік лише в тому що їхї майже ніхто не контролює, в ГрузїЇ звільнили 99% і скоротили чисельність в троє персолалу ДАЙ, видали нові авто обладднанні реєстраторами і компами з базой данних водіїв, найняли нових (не з числа звільнених) інспекторів і підвищили зарплату в троє, ввели статтю з конфіскацієєю і добрим терміном за хабар, і всі порядні водії сприйняли на ура ці зміни навіть зі штрафами більшими за власну зарплату бо всі стали рівними і мерс нардепа і запорожець дідуся, зупиняють лише у випадку правопорушення під час патрулювання автодоріг (а не з кущів) чи у випадку якщо в базі є помітка про авто. От таку систему потрібно і нам. Буквально вчора на перехресті замітив що в обігнавшого мене авто патруля непрацює жоден стоп (зупинялися на стрілку в ліво) я став паралельно і підказав про неполадку то інспектор подякував ввімкнув аварійку, поїхав на зелену стрілку і піднятою ручкою витягнутою з віконця в дощ сигналізував про зупинку авто(як розвивалися події далі нажаль не знаю), от така історія.
Розкажу про свою вчорашню "пригоду". 21.49. Везу двох пасажирів на міжнародний автобус. До відправки 11 хв. Перехрестя Городоцької з Кульпарківською. Я їду Городоцькою в напрямку до "Скрині", де після світлофора при 7-му відділенні починається односторонній рух. Я вже за світлофором, на крайній лівій смузі (якщо орієнтуєтеся, там якраз заїзд у трамвайне депо). Як раптом з подвір"я 7-го відділення мені назустріч впевнено вирулює міліцейський автомобіль з увімкненими проблисковими маячками. Звичайно, я загальмувала, пропустила всіх, хто їхав у правій смузі, і з"їхала на неї, щоби пропустити стражів порядку. Але моя душа криком протестувала. Якби зі мною не було пасажирів, які до того ж поспішали на автобус, я б так і закопалася посеред тієї дороги, і не вступилася би звідти без пояснень. Але по впевненості, з якою те авто виїжджало, я зрозуміла, що вони роблять так напостой! Думаю, дуже цікавий сюжет для хлопців з камерами, які збирають докази...
А які Тобі пояснення потрібні? Ти бачиш два проблискових маячки, далі ти пропускаєш їх в темпі вальсу. Чи я не правий?
Тільки тому я їх пропустила. Але, якби мала трохи часу, то подзвонила б на гарячу лінію і спитала би, що за надтермінова, невідкладна, життєзберігаюча справа була в наряду, який автом номер такий-то виїхав без сигналів на зустрічну смугу, а не поїхав згідно з правилами 100 м далі. Він міг з того ж подвір"я виїхати вліво (так, як всі їдуть), обігнути будинок 7-го відділення і прямувати на виконання свого бойового завдання.
По-перше, якщо увімкнуті проблискові маячки, то наскільки я знаю, патрульний автомобіль може відходити від деяких ПДР, в тому числі і виїжджати на зустрічну смугу руху. По-друге, я думаю що Ваш дзвінок нічого б не дав. Чому? Тому що я вже раз дзвонив на гарячу лінію ДАЙ і спитався чого в той день усі патрульні машини їздили з мигалками і мені сказали: значить вони виконують важливе завдання(дослівно не памятаю, але суть така).
А чому? А тому, що на виборах ми собі вибираємо панів, а не слуг! Вони не зобов"язані нам звітувати, чому вони їдуть на проблискових маячках і куди вони тратять НАШІ гроші. А не зобов"язані, тому що ми цього не хочемо. Нам пофіг! Ми по життю пофігісти. А потім нарікаємо, що зле жити.