Як дізнатись чи підроблений Талон ТО

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Rock, 8 лип 2010.

1. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Тобто з твоїх дописів я зрозумів,що працівники МРЕО видавали "рішалам" підроблені талони ТО.

2. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    не впевнений що працівники мрев але десь вони дістали талони то які по основним ступеням захисту ідентичні непідробленим

3. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    А ти не пробував порішати з тим рішалом,він ж тебе підставив.Таких ган.онів треба ставити на місце,ато буде не рішало,а кідало.Старий поЇдь і порішай з тим рішало.

4. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Rock якщо тобі не важко сфоткай свої талони ТО (як я зрозумів в тебе їх 2), і в якомусь графічному редакторі (Paint чи інший) познач місця які підробленні.
    глянув сьогодні свій талон,так ось голограма (з номером талону і написом мвс) в мене рівненько приклеєна і не думаю що то можна так зробити в ручну.

5. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Kam@toZ так і думаю зробити а то явне кидалово, сказав би в очі зразу немозу зробити нормально і все парся проходь офіційно

Товариш з Внутрішньої міліції сказав якщо гроші не віддасть то він поможе

JimmyMS - значить талон нормальний а в мене дибіли клеїли руками :D

6. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Ну добре припустим талон в тебе справді підроблений,але ж на звороті є як мінімум печатка з номером мента який ставив і підпис( на той талон). То питання в чому твоя вина, ти заплатив тобі дали квитанцію і талон. Ти ж не експерт щоб визначати правильність того талону. Всі подальші провірки мають бути в ментурі. І всі питання до них.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)