як купити авто на польській реєстрації.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем red_bull, 23 лип 2009.

1. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    Тепер при реєстрації на фірму зявилась можливість вписувати українця в тех.паспорт (авто вже не буде записане суто на фірму)

Останнє редагування: 26 чер 2012
  2. smartver

smartver Новачок

Chevrolet
    З якою частотою при цьому необхідно пересікати кордон?

3. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    кажуть що раз не рік

4. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    правільно кажуть...
    ще новини - послуга стала трохи дешевшою (в вартість тепер входить річна страхівка) а це не мало, десь 200 у.о. :yahoo:

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ти не пропадай ніде ( ну я маю на увазі рік часу )))) Можливо я до тебе звернусь. Авто вже маю оформлене на співвласника ( до речі це ніяк не полегшуе процедури??? ) але не влаштовує 5 денний термін перебування в Україні.
    Проте думаю ще про "двійника" про що неодноразово писав. Якщо в когось є пропозиції по цій темі стукайте в пп

6. gizyar

gizyar Новачок

немає
    Скажіть будь-ласка, в мене жінка отримала карту поляка, на яких умовах можна пригнати авто з польщі? і скільки часу авто може перебувати в україні? ДЯКУЮ

7. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    Привіт всім незнаю можливо я і не по темі, але пишу. Хочу пригнати собі краще авто , а маю з старенького документи. Чи реально таке зробити і як це зробити??? Дякую.

8. Hemp

Hemp Початківець

ROVER 620 SDI
    все можливо,краще звернись по знайомих найди якогось свого якогось чувака з ГАІ і він тобі всьо розкаже!

9. Hemp

Hemp Початківець

ROVER 620 SDI
    доречі!
    хто може помогти з дешевою польською страховкою на 6 або 12 місяців,бажано 6....
    авто 95 року 2.0 дизель!

10. Hemp

Hemp Початківець

ROVER 620 SDI
    на рахунок ваших розписів про транзит!
    ЛЮДИ!!!якшо викупили новий митний кодекс!і читали його!і найшли там шось про 5-10 днів!то прочитайте його ше раз!і дайте дупля для яких машин то написано!
    на хлопський розум напишу!
    тих 5-10 днів ввели для ТРАНЗИТНИХ АВТО-ТРАНЗИТНИХ МАШИН КОМЕРЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ І.Т.Д!всьо правельно за 5 днів одною границею і 10 днів двома!але не для таких машин

якшо машина на транзиті,припустим мінівен-бус везе товар з польщі в білорусію або ше Бог зна куда,то в нас на митниці йому пломбують машину,вже пломбовану,польськими пломбами а наші ставлять наші!дають папірець де пише шо ти везеш куда ти пнеш і коли ти повернешся!приблизно так,

а ми прості смертні маєм пломби?маєм довідки?маєм забовязання навіть якшо на то пішло???

навіть проста машина не комерційного презначення має на границі відщолкати повне мито за ТЗ і коли ти вурнешся в строки тобі його вернуть якшо не просруть поки ти катався як в нас то вміють!

так шо не ведіться на ті тупі розкази митників!навіть як на то пішло в мене є їх пару знайомих!прікол в тому шо ті наві закони навіть не набрали юридичної сили!а поки вони їх наберуть до тих законів мають прийти доповнення по яких митники мають працювати!!!!покарання-штрафи і.т.д!

а саме краще!якшо тут є якась добре підготована грамотна людина в сраці якої сильно стоять ті машини!(просто зберіть матеріал закони фігони випадки з реального користовання тих авто випадки людей і т д навіть відкрити нову тему спец для того і дати той матеріал на перший автомобільний!шоб з ним раз і назавжди розібралися!шоб ми не їздили як лохи і нас не щимили за ті строки які ше не писані!

З Повагою "пацан на ровері" )

11. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Класний вислів 5 балів (хоч і не в тєму), но 5+ балів.

12. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    оформлення на співвласника не дає ніяких переваг. якого тобі двійника? напиши конкретніше, все зробимо.

13. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    карта поляка не дає власнику авто ніяких переваг

14. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    бабло побеждает зло, все реально :yes:

15. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Мені українського двійника треба!!! Якщо поняв якого саме то пиши в пп а як ні то значить не зможеш ітак нічого допомогти)))

16. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    То що потрібно від мене? Я хочу на документи гольф2 взяти гольф(якого я можу взяти)?

17. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Ти під свої документи можеш взяти тільки гольф 2,тобто міг взяти до 1 червня 2012року,і то тільки кузов на кузов,тобто гольф 2 на гольф 2 а гольф 3 на гольф 3.
    А з 01.06.12р. кузов розмитнюється як ціле авто.То ж один варіант, якщо твій гольф мертвий то пригнати собі живий і перекинути запчастини.

18. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    Перетин кордону на іноз реєстраціі, і розмитнення. Хелп
    Я громадянин України, з консульським обліком в Португалії.
    09.07.2012 року вийде термін в 60 днів, коли я маю перетнути кордон, виїхати з України
    Звідси питання:
    - чи можу я заїхавши на укр. митницю не сказати погранцю, що я на декларації, але якщо спитає то що відповісти??? питаю це з метою може пройде знов заїхати на 60 днів, хочa скоріш за все я внесений в базу((
    - як перетинати кордон кожні 5/10 днів, як кажуть на багатьох форумах, достатньо виїхати напр. через раву, а вїхати через краковець
    Попередньо дізнавався про вартість розмитнення, хонда HR-V.2001року, 1,6 двигун, митниця +5-6000 євро, перша реєстрація в даї 8500 грн.
    Можливо хтось щось розумного підкаже, аж ніяк не хочеться щоб був попандос, бо давно не жив в Україні, і все на світі позабував, в т ч і зв’язки

19. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    Вартість страховки та ТО в Польщі залежить від об'єму двигуна/року випуску автомобіля? А то пишуть 100злотих ТО та 150у.о. страховка, це для будь-якого авто?

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    100 золотих - це стандарт ціни для ТО (незалежно від регіону), а от страхівка залежить від багатьох складових. Там є так звані звижки і знижки.

Знижки дають за:
    - безаварійну їзду (10% за кожен рік, максимально - 60:wacko:, але мусиш довести, що не мав аварії (документ з іншої страхової);
    - за те, що буде тільки один водій (якщо будеш комусь передавати керування, то вже буде звижка),
    - за те, що авто використовуєш у приватних цілях, а не як таксі,
    - за те, що возиш ним дитину до школи,
    - знижки для жінки-водія, бо вони обережніші на дорозі ;)
    - за те, що паркуєш у гаражі або на платній стоянці (під хмаркою і на вулиці - то вже буде звижка)

А основна ціна, від якої рахують звижки і знижки залежить від регіону і міста (села) реєстрації. Найдорожчі страхівки у Варшаві, Тримісті та інших великих містах, а в селах при українському кордоні - найдешевші, бо це - регресивний регіон.

150 мертвих американських президентів - це багато. Але все залежить від того, як водієві будуть робити страхівку. Бо, якщо на фірму (де авто передається з рук в руки), то сама страхівка цілком може так коштувати. До речі, ми тут говоримо тільки про ОС.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)