як купити авто на польській реєстрації.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем red_bull, 23 лип 2009.

1. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А как там?????

2. vipman

vipman Початківець

AUDI 100
    Там також гнали машина як в нас з евросоюзу. робили співвласника..того року заборонили. бо це не є по закону... Я к може Українець не маючи ні приписки ні якихось документів на рахунок польщі може бути співвласником. на то покищо закривають очі...... говорили що з нового року це все припинять...

3. vipman

vipman Початківець

AUDI 100
    Але я говорив з Людиною яка працює на митниці, на рахунок про те коли машина стоїть на фірмі він говорив що цього ніхто не відмінить і говорив, щоб коли будеш брати машину щоб перевірив чи ця фірма існуя як на Україні так і закордоном. Бо як виявиться що цієї фірми не існує на України чи закордоном тоді вліплять по повнії програмі.. забируть машину ще штраф сумашетший вліплять... так що дивіться що берете і на кого....

4. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    А можна більше інформації на рах авто на польську фірму

5. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Це тільки в нас так може бути. Ні, ну Ви поясніть мені будь ласка, ЗА ЩО я маю платити державі божевільні гроші за якесь там РОЗМИТНЕННЯ? Мало того, що я сам заробив на цю машину, наскладав із зарплати, із якої теж платив податки, сам знайшов і пригнав - ЗА ЩО? Чому у цивілізовнамо світі, у Євросоюзі нормальна машина коштує дві тисячі доларів, а у нас вбите "черепля", яке на чермет пора здавати, в п"ять разів більше? Чому там же немає ніякого розмитнення? Купив в німеччині, заплатив 1000 злотих за першу реєстрацію в Польщі - і катайся. Чому ми завжди другосортний народ, який постійно доять і не можуть надоїтись. Все їм мало і мало, зажрались вже уроди (вибачте за емоції). Так вони ще і заборонити хочуть...

Ну а чому не може? Чому? Якби у нас були людські умови праці, проживання, і нормальні закони - то так, я згідний, треба дотримуватись закону. А так як є реально... Я взагалі не знаю, як народ ще терпить це...

І до речі, хто конкретно і на яких підставах хоче заборонити "співвласників" польських машин в Україні?

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    все круто але тут потрібно починати з себе
    платити податки зі всієї ЗП і не з половини, не давати хабаря ДАйцю, не намагатися на.бати державу тоді можливо щось і буде а в нас кожен живе за принципом не вкрадеш не проживеш((

7. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Та при чому тут "вкрадеш". От особисто Вам кофортно у нашій державі? Ви вважаєте, у нас є справедливість, нормальні умови для ведення бізнесу і праці, розумні і досконалі закони, справедливі податки і хороша влада? Двадцять років ми живемо і надіємося, що "щось буде". Досить вже, мені здається, переконувати себе в тому, що якщо я буду правильно жити, то щось з цієї держави і буде. Невже не видно, що такого не буде? Нас будуть доїти доти, доки не перейдем до радикальних дій. Я не знаю, який ще народ би терпів це все і жив тут, крім українців, які привикли до того, що вони раби і кріпаки. От конкретний приклад і конкретне питання - ЗА ЩО я маю платити державі мито за пригнану з Євросоюзу машину? Я податки плачу повністю, нічого не приховую, при тому, що у разі чогось, не дай Боже, я на державу не надіюсь - соціального страхування у нас, по суті, нема. ЗА ЩО? Була б ще альтенатива вітчизняного автопрому - але Лайнос за 80 тисяч і Форза за 100 - вибачте будь ласка...

У нас зараз взагалі така ситуація, що або брати вила - або емігрувати звідси хоча б до тої ж Польщі. "Спасибо жителям Донбаса". Вибачте за оффтоп.

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Ваші пропозиції? втікати закордон остербайтером? якось не приваблює..
    завжди можна знайти як вести бізнес і в нашій державі просто в нас кожен 2 вважає що він модний бізнесмен а нажаль не всім це доснаги.

9. Hemp

Hemp Початківець

ROVER 620 SDI
    співвласників можна ставити багато,в мене знайомий має буса на пл бляхах то на нього є 3 співвласника,я от думаю сам ше одну людину вписувати,про то я писав вище.
    мені самому говорили шо там тіпа шось прижиимають в жовківському районі було відпрацювання кобри то вони там їздили і всі шугали але нічого конкретного нікому не притикнули...

10. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Вписують їх всіх в техпаспорт? Місця стає? :)

Так от іменно, що по закону нічого не порушено. Якщо нічого не поміняють наші уроди-"законотворці", то переживати немає за що. Головне - вчасно виїжджати.

11. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Я вже написав - починати відстоювати свої права, а не бути сірою бидломасою, ні якій можна тільки наживатись, а вона буде мовчки миритись з цим. А особисто Вам я нічого не пропоную - якщо подобається, можете жити тут, купляти собі металолом по 10тис. доларів, який реально коштує 2000, і можете ще добровільні пожертви нашій владі давати - бо ж мало їм тих мільярдів.
    А заробляти - це обов"язково бізнес? Хоча, в нашій державі це, можливо, дійсно так. І це "печально"...

12. vipman

vipman Початківець

AUDI 100
    1 ставиться машина на фірму ( існують дві фірми, В євросоюзі і в Україні спільне підприємство)
    2 ви рахуєтеся робочим на фірмі,але не в євосоюзі а в Україні.
    3 термін перебуття Транспорту на Україні не більше 1-го року( машина ставиться на тимчасовий облік в Україні), але щоб не ставити машину на тимчасовий облік треба пересікати кордон хотя б що 3-и місяці.
    4 не потрібно стояти на тимчасовому чи постійному Консульському учоті за кордоном, томущо ви живете і рахуєтеся працівником укр фірми...)
    5 І якщо ви не знаєте людини яка вам пропонує пригнати машину на польській реєстрацію через фірму, перевірте чи дійсно ці фірми існують і нехай покажуть вам документи на них і бажано щоб був документ Статутного фонду фірми......

13. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    а в чому проблема шо треба кожних 3 місяці кордон перетинати? Чому не можна поставити на тимчасовий облік цілий рік.

14. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    При постановці на тимчасовий облік сплачуються всі митні збори (як застава), а при знятті повертаются, але мінус різниця курсів і якісь там відсотки, треба уточнити ще. Тому розумніше і практичніше за все - виїждажти раз в 3 місяці. Але це не так вже і проблематично.

Але конкретно мене цікавить вартість таких послуг, бо підозріваю я, що "ділки" захочуть за це немалу суму. Якщо комусь відомо, які "тарифи" - напишіть, будь ласка.

15. vipman

vipman Початківець

AUDI 100
    Я чув польщв 500 є. в інших країнах від 1000- 1200 є за то щоб поставити на фірму!

16. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
  17. saros

saros Новачок

opel
    підкажіть контакти перевірених людей, які ставлять на консульський облік. сайт полавто не працює
    може тут є такі, чекаю контактів в приват

18. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    А для чого вам КО? Якщо для того, щоб нібито можна було виїжджати раз в 60 днів, а не 10 - мушу Вас розчарувати і застерегти. Консульський облік дає право перебувати в Україні на ТЗ на польській реєстрації без виїзду тільки 60 днів У РІК, а не виїхав-заїхав, і знову 60. В принципі, я повторююсь - вже писав це вище.

19. Dantes

Dantes Active Member

Golf 2 GTI 1.8 PF 107 HP
    Теж цікавлять контакти перевірених людей які можуть зробити авто на польській реєстрації напишіть в пп..

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    і мене теж саме цікавить.
    Потрібен співвласник поляк!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)