Сорки! Не можу втриматися. Мушу проілюструвати мою нинішню одну годину чекання в бусі під басейном "Динамо". Приїхала я, коли дорога була вільною. У мене на очах на роздоріжжі Вітовського-Сахарова-Коперника- і теде піпсувся трамвай. Протягом кількох хвилин зробився корок. А що було далі - дивіть самі! Розуміємо, що це - вулиця Вітовського, на якій не просто кілька смуг руху (туди-назад), але ще й трамвайні колії! ВІН жиж не дасть пропасти... Алилуя...
Як бачимо, рух відбувається в одному напрямку... чотирма смугами... Рух у зворотньому напрямку відбувається... хідником. Ну бо ж проти "міксера", наповненого бетоном - хто дурний перти? Потім було ще цікавіше! Хідником рух почав відбуватися в ОБИДВА напрямки! Тільки, гад!, пішоходи часом вискакували на "проїзну" частину! Обнагліли чи що? А коли вже й на хіднику забракло місця, ми почали їздяти по прогулянковій доріжці, яка знаходиться від дороги за хідником і за травником з деревами!
Без коментарів! Найсумніше було знаєте що? Коли я підходила до водіїв, які їхали в четвертій смузі, і питала, що би вони зробили, якби їм треба було їхати до площі Франка?, вони мені відповідали щось типу: у вас би спитали... А блонді - ті тільки спитали в якій газеті вони будуть. Я пообіцяла, що у всіх - у нас дєньгі єсть! От і виконую обіцянку...
Ставлю "+". Особливо прикольно на другій фотографії в крайній лівій смузі на ДЕУ за кермом монашка. Клас.
Я її фотку подала спеціально... Хоча вона й зрозуміла, що, може, так не робиться, бо відвернула голову в той момент, коли я фоткала. Але знаєте, що було цікаво? Через пару хвилин після неї їхала ще одна черниця за кермом, але та чемно чекала в другому ряду - за трамваєм. При першій нагоді показала, що їй вліво, розвернулася і поїхала до Стрийської. Значить, все-таки, можна? Але то не важливо, хто за кермом - черниця, блонді чи водій маршрутки. Доки ми не почнемо поважати один одного, нас не буде поважати ніхто! Присоромила нині одного поляка, який теж пхався четвертою смугою... Сказав, що не знає, що йому робити. Порадила, як йомму вернутися на Стрийську і доїхати до Сахарова з іншого боку. Він дуууууже подякував і помчав... прогулянковою смугою. Тепер приїде до своєї ... Польщі і буде розказувати, що ті кабанє там всі так їздять...
Плюсую, і переглядаючи ті фото, виникають в думках такі фрази: - кто сильней, тот и выживает; - мені пофіг я на маршрутці; - пешеход вау-вау-вау-у-у-у полехче не зацепи ....; Ну і ріспект монахам та чувакам на Каєнах..... п/с/ номера авта, тоже рулять...
Так-так... Ви придивіться до двох останніх фоток. Та жінка, яка йшла ХІДНИКОМ!, була просто в шоці - куди їй подітися!? Мужик на Т5 нагло пер просто на неї!
Ну так. Номера рулять. Маршрутка з номером євро 2012, м...зда з номером в кінці 33 і Т5 з номером також в кінці 33. Тут якась математична закономірність. Домінік якщо ти тут, може ти щось підкажеш по цифрах на номерах.
Поруч будівля з якої "видно Магадан", якщо я не помиляюсь то сукупність цифр "3" на номерах - це їхня (негласно в народі)!!!???
Упс! Та... Ти добре підмітив - поряд саме та будівля, котра в кєнтах з Магаданом... А про номери я й не знала... Може взяти, на фіг, позамальовувати ті номери?
та ні, я так просто...., бо вчора в тому ж місці стояв в корку з 15-ти хвилинною затримкою, стояв в другому ряді (корок був в тому ж напрямку), поруч "створювали" третій ряд, на зустріч - трамвай...... Результат ---- ВСІ СТОЯЛИ!.,,, бо "вездеходы спешат". Мля, я тоже спішив, але ..... такі двіженія робити на Гольф-2 ---- "не все поймут".
Поблизу м.Галич Ів.Франківської обл. рухаючись в напрямку м.Бурштин, мені так вискочив кінь з ланцюгом метрів 20, могло б бути таке саме, але долі секунд спасли ситуацію..... різке гальмування з виворотом на зустрічну (дорога була пуста), свист, дим від резини, і в салоні я аж пригнувся, щоби ланцюгом бошку не знесло, але на щастя дуга ланцюга пішла поверху..... До речі, навіть фото знайшов того місця, але то було вже рівно через добу, від мого тормозногу шляху залишився один слід лівого переднього колеса, а ті жирні полоси то від фури, напевно тоже увертався від коня суїцидніка На той час (липень 2010р.) там відрізок дороги був суперовий - "тапок до підлоги і пішов-пішов". Але ну на, треба бути обережним.
Кінь то абзац, а кобили за ним не було? Треба було визвати дайців і щоб вони штрафанули того коня тобто гоподара коня.
Стрийська від Ашану до Монумента Слави. Мабуть найбільше у Львові не люблю цей відрізок дороги. Пряма як стріла, з якісним покриттям, по 2-3 смуги в кожному напрямку, але кожна поїздка - це більший чи менший стрес. Замість їхати рівно, зайнявши потрібну смугу, більшість водіїв плутають цей кавалок дороги із гоночним треком. Постійні обгони, перелаштування, підрізання та інші викрутаси, на швидкості 80-100 чи й більше і все це зовсім не обов"язково навіть із увімкненням поворотів, їдеш ті кілька км у постійній напрузі. Народ, не поводьтеся на дорозі, як стадо баранів!
А мене, дістали дамочки за кермом (не в обіду прекрасній половині)... Шановні, чесне слово, я вже двічі чуть не влетів в них, через те, що не пропускають велосипедистів. Вчора обійшовся жестами і словесним попередженням, але обіцяю, що тим хто не читав чудової книжки "ПДР" буду на ходу ламати дзеркала... І так блін ними не користуються... с-чки крашені.