Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco де її взяти??? заграв мене підхід наших людей женуть сам сток на шротах до ГТІ нічого нема... може хтось може таке пробити???????? ставлю велике пиво
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco Ті трубки скоріш за все нічим не видрізняються від не ГТІ версії. Купи від стандартного Г2 і буде тобі щастя.
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco попробую.. якщо не підійде то будем шось комбінувати
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco В мене є така трубка в гаражі, якшо не знадобиться товаріщу Abarinoffy, який зараз бореться зі своєю тормозною системою, то продам занедорого. А для чого тобі вона? Шо з твоїми трубками не так?
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco Казали мені що на перехресті Шевченка-Я.Мудрого є магазинчик. Там ніби вигинають трубки як треба і чіпляють той що треба наконечник. Заїдь спитай.
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco трубки в барабанну балку йдуть в дві сторони (тобто одна з них довша) а в балці з дисковими вони йдуть разом тому дві коротких.. звичайно можна буде накрайняк зробити якусь дугу щоб довжина відповідала але ліпше би було так як має бути.. Markell, маякнеш мені якщо зможеш продати..
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco В мене до задньої балки іде взагалі одна трубка, яка через тройнік на два задніх контура розходиться. І ше одна така сама лежить запасна, візуально нічим від тої, яка іде на барабанні задні гальма, не відрізняється.
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco короче ти мені напиши як будеш знати продаєш чи ні як будеш знати
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco В мене як пише Solaris іде 2 трубки. Одна довша, друга коротша. Так от з трубками все добре а от задній правий тормозний шланг проситься на заміну. Коли на СТО його пробували відкрутити (зі спецзажимом) від трубки то зясувалось що він до неї прикипів непадєцкі і майстер побоявся зламати наконечник на трубці щоб її всю не міняти. Тому шановний Solaris прошу відписати коли знайдеш трубку, де, як, скільки, по-чому.
Відповідь: Як поставити дискові задні гальма на Scirocco ну і шо там з трубкою?? не їздив в ту кантору де виливають такі трубки??