Вчора (сьогодні ) до 3 патрулював теж у франківському, тебе не зустрічав. Як казали, дали їм китайське попередження. Якщо ще раз таке помітять, то ніхто з охорони міста їхньої хати охороняти не буде, і хто зна що з нею може статись До речі вчора у Франківському районі було багато патрулів, і авто і піших. Тільки вело патрулів не зустрічав.
В нас є одноклубник, котрий на барикадах провів мабуть не один місяць, котрий саме 18-21 лютого стояв за нас на барикаді. коли я його в скайпі числа 18-го запитав де він, він мені культурно закрив рота - "там де зараз повинен бути кожен Українець" Тому пропоную припинити в цій темі обговорювати тему не по темі! і хоч зараз після всіх подій не бути клавіатурними героями! Адмінів прошу зробити зачистку теми дописів не по темі!
Вишневий Гольф 3. Восноврому Стрийська від Монументу до перехрестя, Сахарова, Гвардійстька, Новий Львів.
портативні рації це хорошо, але в умовах хорошого покриття(весь Львів і околиці), рація через інтернет дає кращу дальність, можливість слухати одночасно купу каналів, має можливість відтворювати попередні повідомлення в повторі + можливість ідентифікації (по ніках) користувачів і модерації каналів(пароль - аналог скремблера на фізичних раціях).
координуватись в каналі з кількістю учасників менше 10, смішно. записуйтесь в автоохорону, ніж даремно бену катати. доречі автоохорона координуэться з штабу з МВС та швидкою.
от тому і закодована щоб, всякі умніки флуд не розводили. записуватись я мав на увазі, офіційно оформлятись, отримувати розпізнавальні знаки, номер екіпажу і т.д.. а частота закодована, скажу більше, пароль кожен день оновлюэться
Сьогодні у франківському районі ніхто не хоче вийти на патрулювання? Дзвонили дівчата з "реєстрації" в ОДА, казали що сьогодні ніхто не хоче виходити.
Ось додаткова інформація по цій ситуації: http://lvivexpres.com/news/2014/02/25/58787-daivci-sprobuvaly-daty-habar-gromadskomu-patrulyu
Маю бажання покататися сьогодні з гайцями. Правда не знаю чи вийде. Якщо ні, то я в Залізничному р-ні буду.
Сам особисто був тоді на місці. Я витягував з авто п"яного урода з посвідченням підполковника міліції у відставці, а ДАІ пропонували "розвести" цього горе-водія моєму напарнику. Мало не закопали їх там на місці, а потім ще морально додавили біля диспансеру.