ЄвроАвтоПробіг

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Cherepaha, 27 лис 2013.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Читніть - дуже непогана думка.
    http://non-legitur.livejournal.com/148609.html
    Мене також наприклад всі ці 2 місяці завжди мучило питання - вони (влада) там долбо*оби чи що, бо НАФІГА ЦЕ НАГНІТАННЯ ОБСТАНОВКИ КОЖЕН РАЗ ЯК ЛЮДИ ТРОХИ ЗАСПОКОЯТЬСЯ?
    1. Євромайдан затихав - побили студентів.
    2. Мав бути мирний мітинг але тут "фашисти" типу побили молоденьких солдатиків + беркута побили знову невинних людей + купа відео з цим жорстоким побиттям.
    3. 11 грудня незрозуміла нічна спроба витіснення з майдану.
    4. Антимайдан.
    5. Прийняття просто ідіотських і зухвалих законів 16 січня.
    6. Силове протистояння з 19 січня (вийшло те що не вийшло 1 грудня бо реально люди завелися навіть без провокаторів).
    7. Вбиті люди - патріоти України (а не якісь прості зіваки). Причому Ігора Луценка відпустили не сильно побитого - а він розказував і наголос робив що Юрія Вербицького вбили за те що він львів'янин.
    8. Погрози ввести надзвичайний стан знову виводять людей із себе.
    9. Влада ні на грам не йде на поступки, але народ злиться на опозицію і вона (яка б вона не була погана чи хороша) рейтинг втрачає на очах.
    А для чого це потрібно - розписано тут
    http://non-legitur.livejournal.com/148609.html
    Прочитайте будь-ласка, як на мене одна з найімовірніших теорій. Може дійсно нам варто трохи заспокоїтися і з тверезою головою подумати хто в цьому всьому зацікавлений?
    Сам тільки вернувся з похорону Юрія Вербицького - сам не хочу щоб його жервта зійшла їм з рук, але може ми маріонетки в чиємусь гарно підготовленому плані?

Останнє редагування: 24 січ 2014
  2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
  3. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Свіжа карта

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Фіг його знає як є в дійсності. Це відео дало ще більше запитань ніж відповідей.

5. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
  6. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
  7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ееее - я шось відстав від життя чи що, а Віктор Балога що забув у тому списку?

8. kym

kym Аксакал

a 100
    тонка ідеологічна штучка щоб засіяти сумніви. Замовлення влади.
    насправді збіг обставин і тупість влади. Пеоший раз розігнали студентів бо думали що управляють евромайданом. Я думаю ні для кого не секрет що перший евромайдан був створений владою щоб контролювати протест через непідписання евроугоди. Вони думали очолити пянку, а випустили джина з фляшки. Очевидно по плану влади в пятницю під кінець дня майдан мав розійтись. Але як завжди спрацював фактор чиновника. очевидно координатори доповіли на верх що оголосили закриття майдану, але не врахували думку тих 1.5тис що залишились на майдані. А верх поступив просто - розігнати. перестарались беркутівці - сильно побили і бігли аж до церкви - відповідно реакція людей. Як би беркутівці чітко виконали наказ відтіснити щитами то зараз нічого б не було. і всі решта екскалації такого ж типу. Дурний Олійник і Колісніченко просто хотіли вислужитися, а Рибак зробив все по бандитьськи
    Помилкою влади було те що вони думали що народ за евроінтеграцію - а насправді народ проти влади, а євроінтеграція тільки одна з причин.І власне всі такі хитренькі статті навіть не згадують про незадоволення людей владою. і насправді регіонали помагають самі себе вигнати - така тупорила партія. Вміють тільки красти і на короткий проміжок щось спрогнозувати.... мислити глобально їм не вистарчає мозгів. Хоча не виключено що це їх власне так консультують спеціально щоб самим себе зпгробити.... в любому випадку народу це на користь

9. ENERGY

ENERGY Місцевий

Можливо думка і хибна, але люблю подивитися і почитати нормальні неемоційні думки з двох боків - істина то вона десь посередині :)

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Канчайте репостити! Валіть вся сюда!

Sent from my Motorola Atrix HD

11. Vexler

Vexler Аксакал

ENERGY, менше читай всякої провладної фігні. Походження зека всім відоме - ці тварюки і тебе і мене готові живцем закопати, в донецьку вони повбивали сотні бізнесменів і будуть писати любу фігню, лише б посіяти сумніви.
    ПР і януческу приходить кінець, просто зараз видно його позицію - вчепився до золотого унітаза і тримаєть ся до останнього, але його гнила система щодня розвалюється і вбивства людей -це вже остання межа.
    Тепер народ вже не зупинеш, Народна рада поширюється по всіх областях і все йде до одного - зек буде втікати скоро і благати, щоб і його і азірова і інших виродків не вбивали, але народ їм це вже не простить. Опозиція має вийти з переговорів, бо з зеком немає про що говрити. Він ще вірить і свою силу і думає, що всі розійдуться. Не тут це було, народ не зупинити. Беркут розформувати після перемоги, бо їх склад 99% моральні виродки, українофоби, кіллери на замовлення.
    На 14-00 сьогодні - всі на ОДА. Хто має можливість - на Київ!! Разом до перемоги!!

Останнє редагування: 25 січ 2014
  12. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
  13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Почитайте коменти.... Ганьба такій опозиції!

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Не дуже звертай на коменти.... не все можна говорити з трибуни

15. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Та я це знаю, Кум, але реально - він "невадекваті" і це видно...

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Десь в нас тут німець є... от йому завдання від клюбу

І якщо хтось з німецькою на ТИ то нехай попрацює

17. Vexler

Vexler Аксакал

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Мужики, по інтернету революція не пройде. Будьте свідомі! Хоча б на вихідні кожен може приїхати!
    Героям Слава!

Sent from my Motorola Atrix HD

• Подобається Подобається x 2
  19. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
  20. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта: