ЄвроАвтоПробіг

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Cherepaha, 27 лис 2013.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Взагалі то тебе просили зібрати факти антинародної поведінки Януковичів написати німецький коментар і відправити на сайт партії Меркель.... Можна було б і похвалитись як це зробив.
    Весь цей Епіцентр - гівно не магазин - ціни високі. якість до сраки. Вже більше як три роки нічого там не купляю. Більше того перетворюється на монополіста, якщо б в україні був закон на подобі антитрестового в США то вже дано ціни там регулювались би державою. організація праці там до сраки ... працівників тримають як "крепостних" ... текучка кадрів страшна і взагалі практикується грабіж робітників через списання збитків магазину на зарплату працівників. При нормальних ринкових умовах - це банкрот на протязі півроку і існує тільки тому що під крилом ПР. Там податки так мінімізували що майже нічого не платять. І нічого страшного якщо збанкрутує або закриється на це місце зразу прийдуть другі, які вже так робити не будуть. крім бандитської влади треба позбуватись і бандитського бізнесу

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Окрім цього такий "бізнес" задавив середній і малий бізнес, ті ж магазинчики де продавались будматеріали і де прцювали тіж працівники тільки в кращих умовах. Приклад з блокуванням родинної ковбаски вже дає результати - їх хоч ніхто не блокує, діє тільки добровільний бойкот на купівлю будь-чого, а магазини відмовляються від франчайзингу родинної і відповідно її товару. як результат - відновлять свою діяльність але вже з іншим товаром і не будуть під пр.

3. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    все що я перед тим написав я це знаю від серьозних людей , які працюють в даній сфері , я не завидую я б там працювати нехотів відносяться там як до раб сили , про документи от ти думаєш що навіть якщо в мене б були документи то я тобі їх би сюди скинув щоб ти мені повірив ?? навіть якби мав то не скинув !!! А написав я це просто що люди трохи усвідомили про епіцентр , а там хай висновки роблять самі !! за які гроші будуються такі маштаби

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Дякую адміністрації за блокування Sebastian del Maar - як на мене людина пише аби писати, мяко кажучи.

• Подобається Подобається x 2
  5. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
  6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Якщо на цьому каналі багато з клубу сидить, то може було б варто створити закриту групу для клубу і там паралельно координувати свої дії.

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    можна. хоча толку з того мало, адже автомайдан корисний масштабністю і кількістю. а ми в окремому каналі хіба спамити можемо.

п.с. в Роми (координатора) голос ну один-в-один як у Містера Вовчика (привіт, тобі, аби тобі щикалось :) )

п.п.с. маю підозру шо хтось з наших вчора патрулював аеропорт. на гольфі

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Вчора з 1.00 до 4.00 на Рубчака було мало з сторони трампарку - скочу подивлюсь сьогодні як там

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Мало людей, мало... всі овочі.
    Спеціально для Кума:

Sent from my Motorola Atrix HD

10. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Оскільки, не можу забезпечити свою присутність на мітингах, то від сім'ї вже двічі робили пожертви, тим хто бореться за волю держави та відстоює її права. Близько тисячі грн. занесли у м.Львові в храм Петра і Павла, що в центрі біля "Віденської кави"...... Люди туди несуть і несуть, хто що може, молодці. Оце дійсно нація.
    Шег і всі інші молодці.

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Як і передбачалося Сумно, але так буде зі всіма, хто вибивався в активісти на майдані, ну принаймні, кого сфоткали.

12. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
  13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Є таке, знайомому нині спалили. Моя теж постраждала, але не так, її просто конфіскували на певний час :) Це так залякують і гріш ціна тим, хто ведеться.

Останнє редагування: 30 січ 2014
  14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Відео, яке реально зачепило...
    Я вже починаю загорятися ідеєю запрошувати людей зі східних областей в гості... Просто водити їх містом і гуляти з ними. Показувати як тут, щоб вони реально зрозуміли, що тут добре, що тут не все ще продано. Я не знаю як інакше об"єднати народ... Всі дуже упереджені один до одного.
    Це відео має якийсь вплив як на мене.

http://www.youtube.com/watch?v=eVHombp_lWI&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 1
  15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я не думаю
    реальний вплив на мозок має тільки удар по черепу
    от коли їх всіх свої ж тітушки будуть херачити, коли їх бізнес будуть віджимати бандюки, тоді вони будуть задумуватися про європейські цінності

а так шансів нема, там мозги настільки промиті, що нічим не переконаєш. На цьому ролику вони бачать виключно озверевших фашистов, які насправді є найнятими акторами театру імені дивізії СС галичина

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ідея хороша, але зі скептицизмом, який в мене з`явився нещодавно, додам - погодяться приїхати люди адекватні, які й так на нашій стороні. А простий необразований люд, якого залякали бандеровцамі, скажуть - ми і так всьо знаємо, от по Інтеру або по Первому всьо про вас вже розказали (.

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Останнє редагування: 4 лют 2014
  18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Останнє редагування модератором: 4 лют 2014
  20. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    С большей частью соглашусь с Матини. Но, не всё потеряно. Нужно проломить эту информационную войну. Нужно снимать ролики про Львов, про то как относятся к русскому языку. Кто такие воины УПА. Идет массовое кремлевское запугивание.
    http://tvi.ua/new/2014/02/03/chechetov_partiya_rehioniv_iz_radyanskoyu_armiyeyu_hromyla_fashystiv

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)