Взагалі то тебе просили зібрати факти антинародної поведінки Януковичів написати німецький коментар і відправити на сайт партії Меркель.... Можна було б і похвалитись як це зробив. Весь цей Епіцентр - гівно не магазин - ціни високі. якість до сраки. Вже більше як три роки нічого там не купляю. Більше того перетворюється на монополіста, якщо б в україні був закон на подобі антитрестового в США то вже дано ціни там регулювались би державою. організація праці там до сраки ... працівників тримають як "крепостних" ... текучка кадрів страшна і взагалі практикується грабіж робітників через списання збитків магазину на зарплату працівників. При нормальних ринкових умовах - це банкрот на протязі півроку і існує тільки тому що під крилом ПР. Там податки так мінімізували що майже нічого не платять. І нічого страшного якщо збанкрутує або закриється на це місце зразу прийдуть другі, які вже так робити не будуть. крім бандитської влади треба позбуватись і бандитського бізнесу
Окрім цього такий "бізнес" задавив середній і малий бізнес, ті ж магазинчики де продавались будматеріали і де прцювали тіж працівники тільки в кращих умовах. Приклад з блокуванням родинної ковбаски вже дає результати - їх хоч ніхто не блокує, діє тільки добровільний бойкот на купівлю будь-чого, а магазини відмовляються від франчайзингу родинної і відповідно її товару. як результат - відновлять свою діяльність але вже з іншим товаром і не будуть під пр.
все що я перед тим написав я це знаю від серьозних людей , які працюють в даній сфері , я не завидую я б там працювати нехотів відносяться там як до раб сили , про документи от ти думаєш що навіть якщо в мене б були документи то я тобі їх би сюди скинув щоб ти мені повірив ?? навіть якби мав то не скинув !!! А написав я це просто що люди трохи усвідомили про епіцентр , а там хай висновки роблять самі !! за які гроші будуються такі маштаби
Дякую адміністрації за блокування Sebastian del Maar - як на мене людина пише аби писати, мяко кажучи.
До речі, АИС винен 100млн $ банку, вже навіть лист Янику написали http://politikan.com.ua/1/12/0/72980.htm
Якщо на цьому каналі багато з клубу сидить, то може було б варто створити закриту групу для клубу і там паралельно координувати свої дії.
можна. хоча толку з того мало, адже автомайдан корисний масштабністю і кількістю. а ми в окремому каналі хіба спамити можемо. п.с. в Роми (координатора) голос ну один-в-один як у Містера Вовчика (привіт, тобі, аби тобі щикалось ) п.п.с. маю підозру шо хтось з наших вчора патрулював аеропорт. на гольфі
Оскільки, не можу забезпечити свою присутність на мітингах, то від сім'ї вже двічі робили пожертви, тим хто бореться за волю держави та відстоює її права. Близько тисячі грн. занесли у м.Львові в храм Петра і Павла, що в центрі біля "Віденської кави"...... Люди туди несуть і несуть, хто що може, молодці. Оце дійсно нація. Шег і всі інші молодці.
Як і передбачалося Сумно, але так буде зі всіма, хто вибивався в активісти на майдані, ну принаймні, кого сфоткали.
Є таке, знайомому нині спалили. Моя теж постраждала, але не так, її просто конфіскували на певний час Це так залякують і гріш ціна тим, хто ведеться.
Відео, яке реально зачепило... Я вже починаю загорятися ідеєю запрошувати людей зі східних областей в гості... Просто водити їх містом і гуляти з ними. Показувати як тут, щоб вони реально зрозуміли, що тут добре, що тут не все ще продано. Я не знаю як інакше об"єднати народ... Всі дуже упереджені один до одного. Це відео має якийсь вплив як на мене. http://www.youtube.com/watch?v=eVHombp_lWI&feature=youtu.be
я не думаю реальний вплив на мозок має тільки удар по черепу от коли їх всіх свої ж тітушки будуть херачити, коли їх бізнес будуть віджимати бандюки, тоді вони будуть задумуватися про європейські цінності а так шансів нема, там мозги настільки промиті, що нічим не переконаєш. На цьому ролику вони бачать виключно озверевших фашистов, які насправді є найнятими акторами театру імені дивізії СС галичина
Ідея хороша, але зі скептицизмом, який в мене з`явився нещодавно, додам - погодяться приїхати люди адекватні, які й так на нашій стороні. А простий необразований люд, якого залякали бандеровцамі, скажуть - ми і так всьо знаємо, от по Інтеру або по Первому всьо про вас вже розказали (.
С большей частью соглашусь с Матини. Но, не всё потеряно. Нужно проломить эту информационную войну. Нужно снимать ролики про Львов, про то как относятся к русскому языку. Кто такие воины УПА. Идет массовое кремлевское запугивание. http://tvi.ua/new/2014/02/03/chechetov_partiya_rehioniv_iz_radyanskoyu_armiyeyu_hromyla_fashystiv