Заходжу на форум... Тем багато... Куплю тіліфон, пролам тіліфон, стукає шось в гольф 2, де поміняти масло, де обезшумити машину... НА\/УЯ вам то все зараз?? В країні жопа. В країні може розвинутися мародерство. Дивитися громадське і казати "ой як все погано, ой як страшно" то ніхєра не варіант. Ше так трошки і вже завтра і ваш гольф згорить і телефон буде не потрібен, не буде запчастин, не буде зв"язку і нічого... Не хдете в Київ, допоможіть у Львові! Зараз на вулицях міста може початися мародерство, реально. Вже є фіксовані випадки вкрадених міліцейських авто. Цього нікому не потрібно. Захоплення будівель і влади - так! Але не давайте людям втрачати здоровий глузд! Максимально фіксувати всі порушення у Львові і намагатися їх припинити в гарячих точках. Ну я шось не шарю, вибачте, всплєск емоцій))) Цілую, люблю)
У звязку з вчорашніми проблемами з каналом варта, пропоную створити закритий канал для клубу, для того щоб координувати свої дії між собою.
На варту зайти не можливо практично. Постійно перевантаження, при тому більшість людей просто слухають і демагогії разводять. Кажи адресу каналу тут. Яка різниця. БАгато людей форум не читають.
Підключився в канал. Де всі? Під"єднуйтесь! Зараз виїжджаю в місто. Буду їздити. Повідомляйте про ситуацію і хто де є. можем пересіктись з бажаючими.
який же він бля закритий, якшо його назва і навіть пароль тут виклали шоб був закритий то треба було розіслати в ПП перевіреним члєнам клуба!!! а то вийде прохідний двір знову ну і шо за vag.lviv.ua? я требую всьо передєлать!
Ситуація хренова. Сьогодні Львів без міліції. кримінал може перший зорієтуватися і почне діяти. треба на ніч організувати патрюлювання Львовом хоча б по дві три машини. Хто доброволець зголошуйтесь.
Да ніхрена не організовано - це просто заклик. Я пропоную тут зорганізуватись а потім гуртом включитись..
я вже досить багато знаю людей, які підписалися патрулювати в автомобільному, пішому і навіть велосипедному режимі
то добре але треба залучити ще і добре було б щоб знались між собою..... але давай не розмусолювати а тут і вже зголоситись визначити місце і час де зустічаємось - розбиваєм якийсь район на частини і вперед
Ага, Львів.... Дзуськи! https://www.google.com.ua/maps/@50....ata=!3m4!1e1!3m2!1s5xkDlAPjk_xo-StOQ3X_eQ!2e0
От блін... Ну тоді вибачаюсь за дезінформацію. Переслав, не перепровіривши, те що вислали мені на Viber.