ЄвроАвтоПробіг

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Cherepaha, 27 лис 2013.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Шег коли спалили авто коло сьомого відділення міліції... як ти там був воно вже стояло спалене....?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так, вже було згорівше.
    Звідти вигнали мародерів.
    Близько 3ї згоріли дві машини біля аквапарку. В центрі багато пяних за кермом. Одного на паджеро стримали, спустили колеса всі.
    Багато дітей, де їх батьки...
    Хтось побив дівчину на привокзальній, купка пяних, яка не хоче розходииись додому.
    Потрібні пости майже всюди, 7ме, мартовича, сбу...
    Щойно приїхав додому, не вигрібаю, тре поспати.

Sent from my Motorola Atrix HD

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я проїзджав якраз коли палили ці авто... Це все зробили банда малолєток, причому вони ж виносили якісь пакунки з приміщення (скоріш за все компи). Тре зупинити ці банди малолітніх мародерів - їм ввижається героїзм і безнаказаність, а про наслідки вони не думають!

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Зробив так як вмів, вибачайте. :)

Сам патрулюю вже не перший тиждень.
    Якщо є ще бажаючі, то можна скоординувати свої дії.

P.S. Пароль таки можна затерти на сайті.
    P.P.S. Шег, ти б міг признатися, коли другий раз був біля сьомого, я там теж був, тільки ззаді.

Останнє редагування: 20 лют 2014
  5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
  6. kym

kym Аксакал

a 100
    В кожному районі Львова в райвлміністраціях круглодобовий штаб. пропоную наприклад на Виговського коло райвиконкому зібратись , зареєструватись і зайнятись патрулюванням на машинах. Вчора піші патрулі ходили тільки по головних дорогах. Треба групи по дві - три машини

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Саме так! Записуйтесь по райвідділках!
    Патрулюйте хоч пішки хоч на машині.
    Народ зберіться. Я вже зібрав 3 машини, цього досить на якийсь не великий район сповна. Де будем патрулювати ще не знаю. Якщо що я є на зелло на ваг.львів.юа.

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Сьогодні з автомайданом були в Дроздовичах, там де з України експортується 30% газу в Європу. Був сигнал шо можуть готуватися провокації на тому стратегічному об"єкті. Під"їхали, мобілізували місцевих. Там всі свої, від голови до участкового. Будуть по черзі чергувати, пильнувати від тітушок. Приїхав з С.Самбора прокурор, сказав шо пришлють з райцентру теж ментів то все охороняти. Поступив сигнал шо в С.Самборі чи то провокатори, чи то тітушки, чи то просто розлючений народ збирається палити райадміністрацію. Якраз нині повідомили про вбитого мешканця Старого Самбора, пацана, який тільки вчора виїхав автобусом на Київ... Вирішили їхати туди, народ треба стримувати від знищення свого ж народного майна. Приїхали, на місці народне віче, голова РДА вийшов з партії, встав на коліна і просив вибачення, люди послали його нахуй. Всі риги місцеві зробили так само і пішли туди ж. На місці все спокійно, міліція з народом, ситуація під контролем, народ готовий тітушкам дати відпір якшо шо. А дороги там ппц. Укравтодор треба терміново переводити на сторону народу!

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    1. Шег, скинь, будь ласка, свій номер телефону - треба поговорити (О67-9З-77-ЗЗО)
    2. Хто в нашій стайні має вантажний бус (без сидінь і перегородок) - відгукнись!
    3. www.lubin.in.ua

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Що треба - можу зорганізувати

12. rvm

rvm Місцевий

vw В5
  13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Тільки приїхав додому. Завтра довше спатиму, бо вже 3 ночі по 3 години сплю.
    У Львові повно машин, на кожному в"їзд в місто блокпости.
    тітушок в місті нема і не буде. Чи хіба ж вони дурні??
    Захищати місто потрібно від всяких малолєток і неадекватів, щоб нічого не били і не крали. Купа п"яних за кермом їздять.
    Гнався сьогодні за неопланом величезним на львівськи номерах. Вали по Виговського поза 100км/год. Пояснення "все нормально, возили людей на Київ, їдем в парк. Ганяєм бо дорога класна, дайців нема, круто..."
    Але якісь провокатори є точно, якісь дезорієнтатори.
    Пишіть всі Садовому на фейсбуці щоб повністю заборонив продаж алкоголю в місті на даний час.
    Ну і час патрулювання, до 2ї-3ї багато зівак, а давайте виїжджайте з 3ї до 7ї і вже бажаючих різко нема. Зараз мало патрулів від АвтоОхорони лишшилось. Але органіхація в них на хорошому рівні.
    Просто люди звикли пізно лягати і тому патрулюють з вечора. а зранку встати це вже проблема.
    Ну я вже не дуже стягую. Завтра беру собі з тим вихідний.

Організовуйтесь з клубним каналом в Zello!!! Навіть в мирний чс потрібна річ, щоб допомагати один одному і навіть повідомляти про ситуацію в місті, затори, дтп тощо.

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

За два дні, доречі, відправив медикаментів десь на 6000 грн. Медикаментів першоі допомоги зараз бракуэ на майдані. Списки постійно оновлюють. Шукайте в неті.

Sent from my Motorola Atrix HD

15. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    сьогодні вночі каталися, координуваня було від тюнінг клубу. все йшло через варта 1. Спочатку були збори біля арсену на науковій, розбилися на райони, і і'здили. на район було 7-10 машин на дві зміни (22.00-04.00, та 04.00-09.00). особливого нічого особисто нами не було помічено, окрів автобуса нашого місцевого ряснянського, котрий виі'жджав з стоянки приблизно в 01.40. була інфа начебто запалили машину на грінченка біля базару. але прибувши на місце виявилось лажею. що правда було дтп, Ваз 2106, джип китай говен та Т4. жигулю аж крило праве відірвало від кузова.

16. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Вчора теж був на автомобільному патрулюванні, але на вїзді з боку Сокільник.
    Чергування досить-таки напружене було.
    Спочатку шукали тих провокаторів, які були замічені біля бази беркуту на Тролейбусній.
    Потім ганялися за одним підозрілим бусом. Коли вийшли з ними поговорили, то вони виявилися п’яними озброєними беркутятями, які верталися з Києва. Одним словом нікому не побажаю такого спілкування. Добре що досить швидко підтягнулося багато народу, в тому числі і радник мера. Що пришвидшило досягнення консенсусу.

Ага і ще одне. Знайомий працює в управлінні залізниці. Він казав за вчорашній харківський поїзд, який приїхав в 14.00. За документами в ньому їхало 4 пусті вагони, на які неможливо було купити квитки в касах. Правда у Львові уже нікого не було. Тому я б не був такий впевнений за тітушок у Львові.

Останнє редагування: 21 лют 2014
  17. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
  18. kym

kym Аксакал

a 100
    вчора смішно виглядало як піший патруль ганяв повій коло цирку десь в 3.00.....

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я не знаю, що організовувати, чесно кажучи. Вже все організовано.

Є ось така чудова ініціатива, наприклад. Чому б не долучитися?

кожен сам може вийти на Варту1 і, послухавши ефір 10-20 хвилин, дізнатися, де він може бути корисний.

Послухати можна навіть не маючи мобільної рації прямо тут

http://www.youtube.com/watch?v=zAm8zf2V_wU

Я нині знову в веловарті. Зміна моєї групи з 5 ранку. Територія - Личаківський район.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я належу до Автоохорони.
    Вона прослуховує канал варти1 і також кооридунає дії. Машини з еєстраційними номерами і розпізнавальними знаками.
    Патрулі з 23до3ї і з 3ї до 7ї ранку. сьогодні мабуть буду з 3ї до 7 в Франківському районі.

https://www.facebook.com/avtoohorona?ref=ts&fref=ts

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)