Для тих, хто не розуміє, навіщо це все, ми ж уже перемогли, йопта! В місті вже декілька днів після відомої "ночі гніву" практично не працює міліція. Яка не яка вона у нас була, але таки була стримуючим фактором від відкритого розбою, вандалізму і грабежів. Ну і все ще не знімається питання провокаторів, долбойобів і просто засланих тітушок-найманців, а також інших ворожих елементів. Щоб всяка шваль не повилазила на вулиці, ми мусимо бути присутніми на вулицях. Тому патрулювання і стаціонарні пости є обов"язковими, поки правоохоронні органи не відновлять свою роботу в повному обсягу! Наприклад стаціонарний пост працює цілодобово під руским консульством, львів"яни охороняють москалів, шоб недай Боже з ними ніц не сталося. Під польським, здається, теж є. На всіх цих ділянках ми всі можемо бути корисні. Не треба цілодобово тим займатись, налагоджений графік змін, по 3-4 години. Пости забезпечуються по можливості канапками і чаєм. Шег, ти не вкурсі, пости навколо військових частин ще функціонують?
Так, на Трускавецькій є пост. Біля сухопутних військ теж є. на рубчака також. Єдине що не знаю чи на центральному вході хтось є, там вчора люди вночі бли і пожежні крутилися.
Хто модер не знаю. Там наче відкрита група тіки пароль. Зустрінете мене в місті - пиняте. Я в франківському районі.
мова йде про те щоб згрупуватись знайомим між собою і виїхати на патрулювання в парах...... Не всі мають можливість взяти собі напарника в машину, а одному їздити досить незручно.... часом приходилось по телефону викликати когось щоб доукомплектувати екіпажі
до речі,якщо хтось ще бажаэ оформитись пофіційно в авто охорону, отримати розпізнавальні знаки і посвідчення, дзвоніть на той номер, не звертайте увагу на дату
Я вважаю, що сьогодні на патруль вулиць мають виі'хати багато машин, враховуючи обстановку, що скалась ціэі' ночі. Через несприятливі погодні умови, зменшилась кількість особового складу піших та вело патрулів. Нагадую, що зараз вихідні-період так ваного відпочинку людей- п'янок, ще до цього додалось 23 лютого, в народі день Радянсько'і армі'і, або день захисника вітчизни. Не будьте байдужими!!
Був вчора на патрулюванні. То просто капець. Такої кількості п’яних за кермом вже не було давно. Ще по рації вчора передали: На вїзді з боку Сокільник зупинили автомобіль з п’яним за кермом. Викликали ДАЇ. Коли даїшники приїхали і поспілкувалися з водієм то запропонували хабар тим хлопцям, які його зупинили. Пропонували половину від того що стягнуть з водія. Якщо то правда, то всіх даїшників треба повністю розганяти.
Та гайци поїхали в наркодиспансер на Науковій на перевірку і з ними поїхало пару активістів. Коли передали про це по рації, то туди ще підтягнулися люди. Чим то закінчилося поки не знаю.
якшо давати ментам хабарі, то ті хлопці, які загинули поки ми відсиджувались в тилу, загинули даремно хай відсохне рука того, хто дає хабар і того хто бере!