Відповідь: Кідалово при ДТП Я страхувався в Універсальній. В мене вже десь має закінчуватись цивілка. Де можна отримати докладну інформацію про твою страховку (мається на увазі - без франшизи).
Відповідь: Кідалово при ДТП Наскільки пам'ятаю то Scirocco говорив про нульову франшизу при повному КАСКО, чи я щось путаю?
Відповідь: Кідалово при ДТП НЕ треба! Я зробив все як тут писали: спочатку карта, потім страхування. Тут пишуть про спільну вину. Хто тоді несе відповідальність в такому випадку: кожен при залишається при своєму?
Відповідь: Кідалово при ДТП Тоді тебе ремонтує компанія іншого винуватця а його твоя компанія. Але насправді спільна вина то поняття рідкісне - старховикам то дуже незручно. Як правило, причиною ДТП є порушення тільки одного учасника. Іншому тільки пишуть штраф.
Відповідь: Кідалово при ДТП взагалі вважаю шо Орест правий, варто чекати на гайців і страховиків а особливо коли інший учасник ДТП дуже кіпішує. Він зразу заспокоється як побачить шо тебе то не гребе і ти хочеш все по правилах зробити. Але коли пошкодження мінімальні (стерта фарба на бампері чи шось такого типу) то краще домовитись на місці якшо звісно цей ж таки другий учасник готовий до діалогу. п.с. нещодавно бачив ситуацію: біля пузатої хати з паркінгу задом виїзджала мазда 3 а по Січових Стрільців їхала Тойота Камрі. В результаті слабенького зіткнення в обох були всього навсього подрапини на бамперах. Власники лишили машини в такому положенні і викликали гайців і страховиків. В результаті утворилась гігантська пробка бо там нема як обїхати і всі умні почали їхати по тротуарах і т.п. незнаю чим скінчилось але даїшники і страховики явно не мали з якого боку доїхати до місця ДТП.