Відповідь: Клубна атрибутика Дуже не пробивав, але горнятка роблять на компанії "Еней" вул Сахарова де Посткуп був чи є ще та в центрі біля Матір Божої в Коніці, я там дуже рідко буваю, хаба ввечері коли все закрито, а хтось на канікулах... :-D за горнятка я не збирався братися, і якщо кожен буде наносити свою індивідуальну мафинку, то вийде дорого бо поодинокий тираж. Те ж саме з футболками, я б не чіпав свою мафинку на футболку. я б гнав тиражем загальноклубним. Але справді тре почекати коли буде логотип і прийнято клубом що туди тулити. А саме більше мені подобається кепка. бо саме частіше їх ношу.
Відповідь: Клубна атрибутика Ну правда я вже не наканікулах, іше нарахунок машини я мав наувазі на одну кружку всі машини позменшувати і вздовж горняти наші машини ну звісно старожилів:mrgreen: і на футболки так само, я завтра піду взнаю якшо багато зголоситься булоб класно:mrgreen:
Відповідь: Клубна атрибутика ідея зі зменшеними машинками старожилів мені не сподобалася. кожен хоче бачити ж свою. то на розсуд кожного що на кружку індивідуального тулити, я прихильник загальноклубне бачити.
Відповідь: Клубна атрибутика давай тоді хай подивимся то шо інші скажуть, мені навпаки ідея подобається там і твоя мафика буде полюбому:mrgreen:
Відповідь: Клубна атрибутика Дивіться СЮДИ там можна любу машинку втулити і ціна недорога!!!! ми робим кожну собі свою мафинку і знизу назву ВВ клуб і адресу і на холодильник!!!:mrgreen:
Відповідь: Клубна атрибутика Я считаю что атрибутику надо делать одинаковую. А чашки со своими машинами можна и самому заказать. Я за футболки и кепки Мое мнение
Відповідь: Клубна атрибутика А Саша має рацію я також за футболки про кепки нічого нескажу бо нелюблю їх носити
Відповідь: Клубна атрибутика чашку треба конску шоб всі машинки помістилися, бо будуть маленькі і нерозбірливі
Відповідь: Клубна атрибутика Футболки будуть точно, про кепки теж є де пробити, колись робили. Футболка з простим одноколірним малюнком може обійтися від 30 грн. при тиражі 50 штук. Але то сама проста. Можна футболки підшукати і купити самим, а тоді віддати їх на друк. Пропозиція Кіндера із символікою Фольцваген - неприйнятна. Там мусить бути символіка клубу. Пропозиція Піонера з чашками, по моєму дуже дорога. Золоті ті чашки вийдуть з фотодруком.
Відповідь: Клубна атрибутика Завтра взнаю і тоді будем говорити, а нарахунок магнітів???????? а футболки однотонні і тільки логотип то нецікаво хай вона коштує 80 а не 30 але на ній будуть наші фольси
Відповідь: Клубна атрибутика Народ чи буде хтось брати ті магнітики, я всуботу подзвоню до того чувака і все точно виясню, ціна всередньому 5грн. і можна індивідуальні мафинки, зголошуйтесь якшо хтось хоче!!!!
Відповідь: Клубна атрибутика Значить так був я в коніці картинка на футболку 21*30 30грн. + наша футболка, фотка на все горнятко 65грн. вже з горнятком:mrgreen:
Відповідь: Клубна атрибутика "Пропозиція Кіндера із символікою Фольцваген - неприйнятна. Там мусить бути символіка клубу." - сказал как атрєзал. Як скажете пане модератор, так і буде!
Відповідь: Клубна атрибутика Робим так як я казав, 30 грн. тож недорого і майка ше стіки потяне нанесем туди всі наші машинки, і горня давайте зголошуйтесь яб надругий тиждень заказав
Відповідь: Клубна атрибутика та не спіши ти так... треба ж справді визначитися що туди наносити... я б наніс на футболки / кепки / можливо горнятка / наклейки на авто / візитки - наші клубні реквізити (логотип) як каже Мартіні.
Відповідь: Клубна атрибутика Просто лого клуба и адрес в интернете - ничего лишнего наносить не надо. Давайте сначала разберемся с футболками и кепками, а потом уже будем другое делать. Но в асмом начале надо решить с лого