ти за своїми амбіціями взагалі вже сам не бачиш шо пишеш Термін цілком визначений - до нового року, так шо твоя "жопа" взагалі не в тему Ромку, відкинь амбіції, тоді адекватно оціниш ситуацію
Ой блін))) Починається. Рука руку миє? То то саме шо закидати, що Мартіні забанив драгера бо я друг Мартіні. Тут всі рівні. Ти мене так само добре знаєш і бачив не раз як і я тебе. Але як ти сам кажеш, люди міняються, походу ти якраз помінявся і не помічаєш того. Ром, ти повернуся в 90ті з друзями Валєрами, сігарєтами, пістолєтами, брат за брата і т.д.? Пора ше тоді пасат на Х5 поміняти...
о пєстіки пішли в рух. будемо стрілятися чи шо? то вже зовсім замєс нездоровий. такі фотки важаю перебором.
от так, старенький, нові люди диктують нові правила приїжджай на з"їзди, там такої херні поки шо нема
тут скоріше натяк що нема іншого вирішення даної ситуація. тому залишаюся при своїй думці - що це фото недоречне. То фото скоріше роздує конфлікт.
Фсьо, корочче, спакуха ))) Натяки не натяки, і т.д. Мені вже стало не цікаво чи то вже ідейно втомився. Бо частина ту віртуальність сприймає як настояще. Ігорку, то що ти не зміниш вердикт, то я знав ізначально.... Як то кажуть на Галичині: то мастіть собі голову! П/с/ забань мене до кінця цього місяця, ту всього лиш 5 днів. (Не відмов мені у цьому)
Дізель мабуть багато чого ціквого написав, але більше 3-х рядків не маю часу писати! Я ВИМАГАЮ АМНІСТІЮ ДРАГУ!!! в противному випадку оголошу голодування
Я тоже )))) але забаньте мене (так буде добре для нас усіх), бо ше допишусь... .... а тоді будуть в мене пояснення відбирати на проспекті Шевченка, 17 чи на вул.Романчука, 18. В мене все!