Доброго дня шановні форумчани. Потрібна Ваша допомога. Хочу доустановити мультіруль та круїз на В7. В машині встановлені блоки 3С9 953 501ВС та 5К0 953 569R Ось в чому питання: 1) - чи підтримують ці блоки дані функії, чи докупити блок 5K0 953 569 T 009 0136 - MFL/GRA/ACC. 2) - чи можна в мою"стрекозу" встановити перемикач поворотів із круїзом (1К0 953 513А) щоб не міняти перемикач двірників із кнопкою "меню". Буду вдячний за будь-яку інформацію.
Блок 5К0 953 569R підтримує круіз, але не підтримує мультируль, блок 5K0 953 569 T все підтримує. Перемикач 1K0953513A не стане в твою "стрекозу" її треба замінити. Після заміни блоків ще треба все перекодувати!
Перемикач 1K0953513A не стане в твою "стрекозу" її треба замінити. Шкода, а куди переноситься кнопка входу в меню? На новій "стрекозі" її немає.
знайшов отаку, пишуть начебто підходить на В7 TAIHONGYU круиз Управление переключатель Системы стебля ручки многофункциональный стеклоочиститель для VW Tiguan EOS 5K0 953 513 м 9B9 passat b7 R32 GTI купить в магазине TAIHONGYU Official Store на AliExpress
Сумніваюсь, що підійде..Це для гольф, джета, октавія.. На пассат якщо і є круіз, то тільки окрема ручка. Етка дає тільки такі варіанти. 3C9953502a,b,c,d,e,f,g,h.
Дякую. Це я розумію, але знайшов у китайців і такий варіант, сподівався, що підійде. Знайомий на В6 поставив взагалі кнопка КК на кермі.
Знову потрібна допомога. Підключаємо круіз на Б7 2,0 тді , але не можемо розібратися куди підключити провід на блоці керування двигуна в неті прописаний 45 пін, але в нас він зайнятий. На підрульовому блоці 5-й пін вільний -ми провід підєднали. А там не зрозуміло. блок на фото
Шановні форумчани ну дуже потрібна Ваша допомога!!! Будь-ласка підкажіть хтось, на який пін в блоці 03L 907 309AE під'єднати провід для круіза. Бо повний ступор. В одній машині - все як в неті, все стало і працює без проблем, а тут ніяк - блок інший (мабуть) чи розводка проводів інша. Дуже прошу поможіть