Їїїїхххааа!! Падай гуще!! І побільше) Я вже не дочекаюсь лижного сезону. На грудень вже забронював готель на буковелі) Але думаю до того ще не раз з"їздити. А в січні планую в Словаччину в татри.
Їздила я в день прильоту гаранта на гриби... Втікаючи з полігону, де таки капку стріляли, потрапила випадково на дорогу Т1425 (з Янова до Жовкви через Крехів). Пару кілометрів від роз"їзду з дорогою на Туричу і Бірки відходить вправо вузька дорога надзвичайної якости (бо щойно зроблена). Так от, тією дорогою їхати, доки не впрешся... А впрешся в розчищену гору і новозбудований витяг. Видно, що робиться швидко, щоби вже використовувати цієї зими. В народі кажуть, що то база відпочинку податкової. Є всі підстави вірити. І якість новопрокладеної дороги, і швидкість будови витягу і спуску... Так що майте на увазі...
Ого)) Я шось не зрозумів де то? Може хтось кинути лінку на гугломапі? Правда це таке... Поспати зранку поїхати, катнутись 10 раз, по приколу. То ж не катання... Який кайф по рівнині кататися.
Та б*я буде. Бюджет пустий, казначейство не платить взагалі нікому вже більше як 6 місяців. А вони .... спуск будують.
ну відповідь очевидна судячи з того, хто будує.. якщо це правда, то вони якраз з тих "бідніших"-це ж не прості водії трамваїв, що раз пострайкували і ше по повній програмі від мера нашого відхопили. якось так в нас і є, але насправді тільки за, хай то хоть хто-небудь будує, лиш би доступ для всіх відкритий був і ціни помірні. так і на один день запросто махнути і накататись
Знайомий кілька років тому назад на захар беркуті ногу зламав - то була повна жооопа... п"яні рятувальники, відсутність елементарних бінтів для перев"язки.. прийшлось везти до Львова, де йому заспаний студент в лікарні швидкої допомоги 4(!) рази ногу рентгенив... ось такий сервіс! На буковелі - впринципі все те саме, косять тільки баблос, а безпеки 0. Ще й людей за бидло і "VIP" тримають. Ідеальний варіант - їхати в австрію. Ось ціни: Абонемент - 30-40 євро/день Прокат - 15-20 євро/доба Проживання - 20-30 євро/доба Минулої зими бачив як бордистка поламалась... через 5 хвилин вже бачив 2 бульдогів і скутерів які під гору валили на мигалках і з серенами - мега круто!... як спускався вже на підйомнику - повз пролетів рятувальний вертоліт, напевно забрати ту дівчинку в лікарню... Ось така різниця! Плюс, всі ці рятувальні послуги - оплачує страховка, тому не платиш ні за що! P.S.: українських номерів на машинах було дохера, кожний п"ятий говорить російською... ось так от, гроші заробляємо в укр., а катаємось а європі! Уроди
ціни один фіг що й буковель, тільки їхати далеко і довго. на день мотнутись покататись не вийде. таке ж саме і на буковелі і також безкоштовно (входить в страховку, яка вкл в вартість абонемента) оттакого немає, але медпункт з рентгеном є на місці і в буці. тому не так там все й печально
Їхати на 1 день ніхто не пропонує, варто їхати як мін. на 5 днів... Теж саме на буковелі ?? - хотів б я то бачити ))) А коли ціле місто вдень катається, а ввечері в місті фієста - такого точно немає! Або фестивалі в горах, минулого року Армін приїжджав, круто було! Ось приклад - Клікай Тут ! P.S.: доречі, що їхати взимку в буковель, що в Австрію - ті самі 6-8 годин... правда витрати нервів дещо інші
Я мав на увазі рятувальні загони. На буці вони дуже оперативні і безкоштовні. Далі стосовно дороги. Завжди виїжджаємо в 4 зі Львова і в 8:30-9 вже там. Про які 8 годин ти говориш?