Solaris, спеціально для тебе: в вашому магазині Фольксваген Гольф 2 біл. 1990 р. в., 1,8 л., інж., 3-дв., шир. бампера, конд., склопід., борт. комп., ід. ст., ц/з, без докум., терм. <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="98%"><TBODY><TR><TD class=text_s3_10 align=left></TD><TD class=text_s3_10 align=right>тел.: (8097) 345-76-69 ,</TD></TR></TBODY></TABLE> ціна 1800$ думаю за 1.5 віддасть, кондюк робочий!!! Купляй!!! Добро пропаде!!!
я вже дзвонив давніше з того шо він сказав то GT в тих роках там стоїть мотор RP з моноінжектором який мене недуже цікавить а більше там нема шо знімати (тормоза, сідухи, панель) за ті гроші нехочу..
кажуть шо неварт його ставити.. вже якшо і паритись з холодильником то електронну кліму ставити з гольфа третього або пасіка в3-в4
Ну а я про шо)) Ех не хватає мені якихось тисяч 5... Ну а по темі, Гольфик там дійно фарширований, судячи по опису, цікаво наскільки це виправдовується в реальності...
всерівно він зачьотніший ніж той чорний що вище.. хоча він і по ціні дорощий.. він там розписав про підвіску але шось по висоті вона стоково стоїть
На смак і колір, як то кажуть... Я думаю підкапотне в чорного покручє буде... Жаль в мене нема грошей тих, я б подивився на нього... Ракурс фотки про це не говорить... І він нічого не говорив пр овисоту підвіски))
Якщо воно стоїть на блоці АБФ (високому), тоді неясно для чого шатуни від 9А (короткі), які коротші...тоді степ. стиску буде замала. Якщо ж на блоці 9А (низькому), то все реально, тільки цифра 175 к/с "з потолка", мене взагалі такі цифри про прибавки к/с без графіків з динамометричних стендів дуже радують. Звідки він взяв, шо там додалось конячок в результаті калхозу, а не віднялось? Може АБФ в стоку краще їде, ніж 9А з головою від АБФа? Я ше розумію прибавку від іншого вприску, валів, допрацювання ГБЦ і т.д. А тут запчасть від одного мотора міняється на стокову від іншого, при чому високий блок прийшов на зміну низькому для вищої надійності і еластичності 2.0 мотора, а тут знов навпаки міняється. А колінвали в 2.0 однакові. Коротше, х/з нашо він то робив, напевно просто з/ч не було, і "я єво слєпіла із таво што била", а тепер видає за цюнєх. Взагалі дуже цікаво, як то всьо їде на мех. вприску КЕ джетронік !!! з маленьким колектором від 1.8PL :wacko1: 175 к/с на джетроніку....НЄ ВЄРЮ!
Привет , черный стоит сейчас на стоянке рядом смоим авто !!! с виду обычный гольфик без занижений итд... в морозец заводиться отказался )) сост с виду -4
Вітаю всіх форумчан з Новорічними святами. На жаль Новий рік почався з неприемностей. З 4 на 5е січня з власного гаражу викрали мого Гольфіка Короче 6січня цю падлюку спіймали. Як ви здогадалися авто далеко не в первозданному вигляді. Сам я его то ще не бачів але водій Евакуатору казав що з правої частини відірвало шмат металу, колеса пусті і побиті.....(ціла лише криша) По суті справи - хочу знайти кузов бажано без мотору та КПП (я гадаю що ця *ука не вспіла вложита загартованого Німця). Колір: Мокрий асфальт (сірий), Дизель, Тройх дверний, чотири окий. Це може бути нерозмитнений автомобіль за прийнятну ціну (навідь на ходу, я знаходив хороші варіанти за 1000$). Варіанти Та людна яка допоможе у скрутному становищі чекає Винагорода та подарунок (можливо з того ж фольцику)
Можливо когось зацікавить G2 GTI 1990 1.8 160h.p.: http://www.auto-rinok.com.ua/show.php?id=707&towing=%CB%F3%F6%EA&p=20&page=1&srt=added%20DESC