імхо, тому що зараз можна вигідно купити новіші моделі, якшо вдома завалялось трошки зелених. напр., моє авто зараз на 1-1,5к уо дешевше, ніж тоді коли я його купляв (жовтень 2008). хоча при переводі грошей в грн, то зараз получається на порядок дорожче.....
Кабрік продають! http://auction.avtobazar.lviv.ua/item/2847493-Volkswagen_Goif_2_kabriolet.htm?b Соррі, за оффтоп, але окремої теми по Г1 немає!
Цікавий G2 , правда не продаеться це так для общего развітія, може не в тему так що соррі Купив знайомий в Білорусії за 2500 убітих єнотів, він має громадянство Білоруське так що розмитнювати нічого йому не потрібно їздить по Україні без проблем. Значить саме авто 89 року випуску 1,9 турбодізель , інтеркулер , круїз контроль , кондиціонер. Таку комплектацію бачу вперше тому вирішив запечетлеть та показати людям.
Звонила. Людина, яка продає сама ціни не називає. Питає, мол, скільки даєте? Кажу 6-7 тис У.О. Він : можна щось говорити... Знає, що то рідкість і ціну набиває, як на аукціоні. Може хто більше дасть...
Дарма ти так , треба було казати 2-3 тисячі. Але все залежить від стану - на фото не його машина, а фотка з німецького автосалону. Підозрюю, що продається просто якийсь трупік. Якщо маєш бажання, давай наступного тижня скочимо до нього, збадаємо, пофоткаємо..
Та я не дуже в ньому зацікавлена... просто позвонила... Можу ще раз позвонити... Що тепер питати? 2-3 тисячі я пропонувала. Він сказав - "ми всі серйозні люди... " НЕМА ДУРНИХ !:D Р.С. Машина по-моєму в Червонограді знаходиться... А ще він казав, що то якийсь рідкісний випуск. Всього таких машин було 1000. Саме ця - 884.
таке враження, шо це якись перекупщик продає машинку..., знайшов в якогось дєда цінителя техніки, розвів по повній, а тепер ціну хоче наварити. або і сам дєд цінитель хоче продати, а за скільки навіть і не уявляє.. ІМХО
тож дзвонив зі слів власника почув тверду ціну 7000 у.є сказав шо все оригінал 1,8 повний інжектор, гідропідсилювач і все в ідеальному стані. як шо через тиждень другий поїду в Луцьк то завітаю до нього і подивлюся на ту машину, доречі сказав шо машина з 1993 року випуска а на сайті поставив з 90 щоб люди в пошуку могли її найти.