та того шо сидить на старості літ і херньою страдає. ше за хороших часів десь відватив кабрік дівок возити, а тепер вже сил нема, та і зістарився.... :dance::D
машина в Червонограді просто по роботі зарас треба в Луцьк покататися і коли поїду то заїду в Червоноград.
Шо саме вам треба рознюхати? Давайте уточніть шо кого цікавить то я й зустрінусь з ним без проблем... В нас тут в районі Сокаля-Червонограда я бачив щось похоже на того гольфа - то я точно знав шо він без доків... але на фотці не він - хоча і фотка не обовязково реальна)))
Ахтунк. Підкажіть будь-ласка як на auto.ria.ua шукати авто що помічені як "Авто не учавствует в поиске"? Дужже нада
Можна і то льогко. Кому цікаво: Просто в google.com в пошук набираєте наприклад: opel callibra site:auto.ria.ua і воно найде вам майже всі опелі калібри які зможе в тому числі і якщо "Авто не участвует в поиске!".
З тим кантріком все ясно Продавався він тут http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=6592&sid=6592ed578e3f0d46061cc04ee182e6c3 Той мужик що стирчить з вікна кантріка колись мав такого ж зеленого з лєбьодкою на 3 тонни Продав зеленого і купив цого бо цей живий має шкіру кондєй і ще купу бонусів ще й ціна халявна була. Зараз кантрік не продається. Не понятно тільки одне - де він кенгурятник дів!?
гольфік харош, але йому певно під хвіст давали, шо пити дати... трошки є колгоспу на ньому, але то можна виправити