Відповідь: Купівля-продаж Scirocco було б зовсім не зле, значить так: ціна: до 4.000 у.о. рік випуску: з 1987 потужність: бажано 1.8 інжектор стан: ясно шо хочеться не биту П.С.: але розуміючи всю ситуацію з сірками на ринку україни, розумію шо дуже багато хочу, тому мене цікавлять всі пропозиції сірків, всі до одної, скіроккоІ теж цікавить!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Одинички надто рідкісні в нас. Хоча є у Львові один феноменальний дідусь, що тримає одиничку в дуже пристойному стані. Тримається машина в теплому гаражі, не зважаючи на 70-ті роки народження, іржі не видно. Виїзджає раз в півроку, оскільки його возить хтось з родичів. Якщо ти дуже цікавишся - спробую знайти його телефон. Щодо двійок - інжектор і обєм ти вибираєш тільки через потужність? Просто є потужні мотори на карбах (напр. ЕХ 1,6 110 к.с.), які не зважаючи на меншу потужність від 1.8 Напр 112-сильного DX, завдяки своїй оборотистості можуть вставляти їх. Це обговорюється в гілці про двигуни. І ще. Думаю, що рік випускуце не показник - я бачив повністю мертві екземпляри з 91-92 років і бачив також унікальні екземпляри 70-х. Здається, в тому віці машини вже не залежать від років а виключно від якості догляду.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco телефон того старшого дідуся спробуй дістати, цікаво глянути на його машину, а може якраз продасть. а на рахунок потужності, то більше хочу інжектор 1.8, 1.6 шось не хочеться. але мотор можна поміняти, не бачу великої складності в тому за рік випуску повністю з тобою погоджуюсь, маєш рацію ну я ж кажу, шо мені цікаві всі пропозиції
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Скинув в приват. До речі, якщо цікавить, на весну мабуть буде продавати сірка моя жінка. Ціна буде коло 4000. Може виглядати дорого, але якщо відняти всі вкладення за останній рік - вартість машини буде 1400 доларів. Також планую поставити на неї інжекторний 110-сильний двигун (лежить в знайомого в гаражі в повному комплекті). Але це ще + 500 баків з установкою.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Ставити зимою кращий мотор щоб весною продати машину .... по моєму то, як казав один наш спільний знайомий узбек, "манкі-бізнес"
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco я наразі не ставлю мотор, просто пропоную як опцію. Бо як поставлю, то вже точно не продам А "Манкі бізнес", це якраз те, чимс він займається
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Це сірко gt, якшо повний інжектор, получається, 139 к.с.?????????????????????
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Тиж написав, що якщо встановиш 110 к.с., то не будеш продавати? ;-)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Єх... Зачотний апарат, і пре як на 85 коників досить і досить непогано... Як на мене - йому тих карбових коників вистачає по вуха... Хоча - як то кажуть - нєт прєдєла совершенству )))
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Я написав, що не продам бо ніхто не захоче купити на 500 баксів дорожче
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco поки не казав ні "так" ні "ні", але шось не можу ніяк второпати шо ти зробив з зеленим сірком шо ціна з 1400 зросла до 4000? напиши ті доробки пліз. Додано через 3 хвилини якби все було так, то я б ше весною взяв ржавого і порозтріскуваного сірка, певно до цієї осені він б не дожив.... напевно клієн має перебирати товаром, таки за ним залишається право вибору, і якшо він платить гроші, то має знати і бачити за шо і це йому має підходити. Додано через 7 хвилин напевно тому шо є 81 року за 3.600 (на рік молодша) з зробленим кузовом, і всією начинкою з сірка 90 чи 92 року (1.8 інж.), він потребує лише фарбування, всі решта роботи завершені.