Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Розумієш яка справа. У сірку Ореста нічого не потрібно робити а тим більше КРАСИТИ машину. Вона у дуже гарному технічному стані. Все рідне. І за 4500 то буде теж інжекторний сірко. А тепер повернемось до того дракону, у який влили все з сірка 91 або 92 року. Я скажу так: який номер на тому кузові? Від тогож 91 року? Більш нічого не буду питати. Але якщо хочеш проблем, то бери білого, крась його(а то по розходам ще як мінімум 1000 уо) і катайся на ньому. але попереджаю, що не приведи господь натрапити с тім сірком на патруль Кобра. І щоб вони у тому сірку не полізли перевіряти номер твого кузова. Звиняй, на нього ти не трапиш, машину в тебе заберуть ще при проходженні експертизи при постанові на постійний облік ТЗ у ДАІ.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco зелене сірко Ореста не бачив, тому про його стан нічого не буду говорити, все рідне - це ше питання, ну як мотор вже буде 1.8 - то вже не рідний, а гальма, півосі і все решта залишиться від 1.6, ото буде мінінгіт. а про той білий скірокко - повторюю, шо кузов залишився повністю 81 року з своїм рідним номером, лише начинка вся повність з 1.8 і 90-х років, тобто проблем з тим ніяких не буде, власник сам переоформляв її і всю експертизу машина пройшла без всяких проблем. а зробити якісно кузов (повна розборка/зборка, зварювання, шпаклювання, виставлення всіх зазорів обійдеться до 1000у.о і майстри якісні роботу роблять, наразі ними задоволений, робили гольф2) і повторюю ціна 3600у.о, це ше не торгуючись, шо є суттєвою перевагою над 4.500 у.о от така каша. я не кажу шо одна машина краща чи гірша за іншу, просто шукаю лякісну річ, ту яка б принесла мені мінімум напрягу і максимум задоволення!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Ціна ніколи не була 1400. Я його колись купив за 2100. Міняв все старе на нове. А не на запчастини початку 90-х. Всього переліку не скажу, просто не памятаю. Та й дивуватися нічого, запхати 2000 в машину для її реінкарнації - це зовсім не велика цифра. В деяких лексусах це вартість колодок, фільтрів та роботи. У мене є знайомі, що запхали в сірків понад 10 тисяч і машини навіть не змінилися ззовні. Коротше якщо цікавить якась конкретна заміна - питай. І взагалі вартість вкладень більша. Просто деяку роботу робив сам і деякі запчастини обходились безплатно. Короткий, але приблизний список проведених робіт, які я памятаю 1. Повний ремонт півіски з заміною на все нове. (десь 300-400) 2. Те ж, але з гальмами - нові диски, барабани, трубки, цилінри, колодки, рідина. (200-300) 3. Заміна всього, що загрожувало безпеці - лобове скло, омивач фар, реставрація рульової рейки, ремені, руль, спідометр ітд. (до 300) 4. Заміна вихлопного тракту (130) 5. Установка додаткових стабів, фірмових спортивних амортизаторів (це єдине бу, але, воно може сперечатися з новим) (150) 6. Поварка та антикорозійка днища (150) 7. Заміна КПП на відреставровану з гарантією (200) 8. Нова якісна гума та нові литі диски (300+240) 9 Багато-багато іншого (різні деталі, яких бракувало, ремонти того, щоо не працювало ітд - понад 300) це так, приблизно. 1,8 там не буде. Принаймні, поки машина в мене. Мотор, про який я говорив раніше потужніший, але того ж обєму, що вказано в техпаспорті. Я не поспішаю продавати зеленого, більше того, схиляюся зараз його залишити собі на довше. Тим не менше, раджу не брати машину перед покраскою. Це справді ще 1000 баксів, причому витрати швидкі, бо ржавіє. Але не в тому суть - в мене є чарівна халупка, де лежать запчастини з машини 90-х і я не поспішаю їх ставити, бо вони вже зношені. Я завжди купую нові замінники. Ціна нової деталі з установкою завжди буде меншою ніж двох старих з двома установками. Розумієш? Якщо машина 2000-х років, можна сперечатися, але зараз все, що старше 93-го це або хлам, або відреставрований антиквар або наслідок великої пошани і любові. Останній феномен, на жаль, дуже рідкісний в наших теренах. Якщо прикласти третє до першого, виходить друге.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Ну і дискус розвели..... Що можу сказати на це все, Сірка знайти важко.... Хочеш в хорошому стані - готуй від $7000 і більше та вези з Німеччини. В Україні в прекрасному стані менше за вказану суму не знайдеш!!! Додано через 2 хвилини Гадаю, що ні Scirocco ні Krilov ні Scirocco GTI ні тим паче Олег М. менше за $7000 своїх Сірків не продадуть, чи не так?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco я прекрасно розумію шо я не найду тут сірка в хорошому стані, тому шукаю нормальну порпозицію ціна-якість, наразі приганяти з бундесу сірка нема грошей, може колись до того дороблюсь, або наші дорогі чиновники шось таки зроблять з розмитненням, шо було б дуже навіть логічним. буду шукати далі
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Ти читати вмієш? Я тобі кажу, що у Ореста сірко У ГАРНОМУ СТАНІ. А ти щось собі знову у голову вбив незрозуміле, що їх нема!!! :-(
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Може кому небуть цікаво буде. http://avtoindex.com/details.php?s=1&id=61531
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco його продали ше в серпні, чи на початку вересня. Додано через 1 хвилину Орест хоче лишити його собі на довше! а я шукаю 1.8!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Кажу тобі догму: головна і сама найдорожча деталь у машині - то кузов. У Ореста він у ідеалі. То дуже важливо. Якщо все таки Орест буде продавати свій сірко, спробуй таки його купити. Ти не пожалкуєш!!! Особливо, коли він поставить на нього той інжекторний 1,6 мотор. Інжекторні мотори 1,8, що ставились на сірка дають такі показники: DХ - 112 к.с., JH - 95 к.с.(це мотор, який ставили приблизно з 87 р.в.) А той мотор, що встановить Орест то 1,6 EG він видає 110 к.с. Ось тобі і є над чим задуматись. Якщо будеш брати більш свіжий сірко - ти візьмеш СЛАБІШУ машину, ніж запропонований мною сірко Ореста!!!! Ну той що??? Ти телефонував хазяіну? Балакав з ним?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Теоретично я в роздумах, остаточного рішення не приймав. Раджу тобі глянути на машину. Якщо закохаєшся - будем думати. Можливо не зараз, а на весну, але, принаймні чергу заб`єш. Будуть сумніви, не продам Але рішення твоє. Тобі вибирати. Єдине, що скажу точно - якщо буду продавати то тільки своїм. Не хочу, щоб на мене ображалася машина, в яку вклав стільки праці, часу, грошей, любові, бензину, ідей та думок. P.S. Машина в Києві. Приїзджай, як мінімум покатаємся і поп'ємо пива. Додано через 2 хвилини Свою не продам менше ніж 9100. Якщо хтось не розуміє чому - нехай думає, що я жадний :shock:.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco та. говорив, ще в вересні, відразу як вернувся з відпустки. у відповідь від нього лише: ПРОДАНО! Додано через 3 хвилини при нагоді так і зроблю, поки зовсім нема часу їхати до столиці. а на рахунок того хто і за скільки продавав би сірка, то якшо він в мене таки буде, то я його взагалі не збираюсь продавати, буду її любити =)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Він вже проданий!!! Сам дзвонив, питався! Додано через 3 хвилини Це ти про свій сріблястий GT 139 HP??????
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco так. Тільки там більше ніж 139 НР. Ага, ще пригадав, що в зеленому я поставив ще нове 210-мм щіплення sachs а також новий маховик до нього. Вистачить на 15 наступних років. +130 у.о.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Продам Scirocco A двигатель 2.0 тел. в Киеве 229-98-70, 8(066)757-85-04, 8(066)181-20-45 Сергей, Юлия Джерело: http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=2059 Додано через 1 годину 13 хвилин і ще з цього ж сайту: Scirocco есть в ялте 80688823518 Додано через 5 годин 57 хвилин Продаю Scirocco A в Киеве , двигатель 2.0(от Соrrado), новая ходовая, карбюратор, цвет серый металлик, родной спортивный руль, литые диски, резина 205/R13, тюнинг(спойлер, пороги,тонировка...), Запасная дверь левая водительская со стеклом + второй двигатель 1.6 родной(в подарок), куча запчастей. тел.229-89-70, 8(066)757-85-04 Сергей
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Дорогі Сірководи, скільки коштує вам утримання цієї "душеної машини" в рік??? хочаби приблизно.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco 2 scirocco Коли будеш знати чи будеш продавати зелений Сірко. Я б хотів подивитись, і взяти. Покладаюсь на ваші рекомендації, бо в машинах не дуже шурупаю, перша машина. а може яку порекомендуєте: мотор від 1.6-1.8, бажано інж., не бита, по роках не знаю...поновіше), а сірки з коодиціонерами бувають,і сума десь до 4500. Недавно побачив на вулиці і зрозумів що ХОЧУ таку особливу машину, бо зараз більшісь машин "зализані" гарно видно по В5, а ця... http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/attachment.php?attachmentid=495&d=1194821518 Додано через 12 годин 36 хвилин ну хочби хтось відписав.... сіркознавці таке зустрічали-бачили, варто-не варто???? взнавав-ще продається. http://auto.meta.ua/auto/Volkswagen/364176/ Модель: Volkswagen Scirocco Год выпуска: 1987 Обьем двигателя: 1.8 Кузов: Хэтчбек Коробка передач: Механическая Количество дверей: 3 Цвет: Белый Тип топлива: Бензин Описание: По ходовой заменены стойки(все), задние пружины,шаровые, передние ступицы, тормозные диски(вентилируемые),тормозные колодки, рулевые наконечники,подшипники ступиц передние и задние, пыльники, все сайлентблоки. Новые тросы ручника, главный тормозной цилиндр, новый глушитель. Кузов живой. Двигатель 1.8, карбюратор почищен и настроен. Подвесной электрический топливный насос вместо механического. Новые фильтра, ремни, жидкости. Аккустика,CD,люк,родной белый салон. Машинка в хорошем рабочем состоянии, как говорится сел и поехал.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Бувають, але це велика рідкість, мені відомо, що в Україні є таких тіко два, один з них в мене , а ще один зелений у Львові. А ця що ти бачив (моя) справді гарна, приїжджай 16-го на зїзд побачиш її на-живо і розкажу як таку купити. А її фото ще ось тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=783 На фото вона гарна. Якщо вона не бита то бери гроші та купуй її.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco З тим чуваком говорив, каже що не бита і кузов не ржавіє, на скільки можна вірити не знаю, зараз з ним торгуюсь))) знайшов ще одну, повний інжектор кращий/живучіший??