Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Повний інжектор це гут (якшо живий), до-речі то шо на скіроці, яка продаєця, стоїть підвісний бензонасос, свідчить про те, шо скорше всього вона була інжекторною, але якісь калхозніки не розібрались з джетроніком і втулили карбьор.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Вибачайта що не читав вашу тему, але думаю мав буде цікаво. хоча скоріш за все ви вже то всьо бачили. http://bazar.infocar.com.ua/region_29.html?mark=295
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Соррі за оффтоп, не міг втриматись: Нокія 8800 Сірокко чор. кол, відм. ст., кам. 2 Мп. відео, блютуз. бат. 3 д, 500 у.о. тел.: (8067) 172-3939 , (з Ваш магазин)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco продам Scirocco 1.6 акпп.1982.не битый, не гнилой,оцнкован кузов 3,400уе
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco кузов сам цинкував? :mrgreen: Бажано більше деталей, фотки би незашкодили...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco я не умею вкладывать фото,давай свой эмеил. Покупать не заставляю8) такчто не надо выписыватся даром. Просто родился сын и надо 4дверн авто.не продам тогда будет два авто. Может тогда подскажешь можно ли поставить двигло и ходовую от Ауди А3 с полным приводом. может прикольнусь летом:shock:
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Думаю що можна. А повний привід хіба при дуже великому бажанні і фінансуванні.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco сколько стоит и где купить обвес Додано через 9 хвилин у тебя тоже акпп?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Мило scirocco@vachkov.com, кидай, викладу. Я пропоную тобі допомогти. А купувати не буду, наразі двох своїх досить. Коли народився мій син, я купив собі сірка Йому ззаду достатньо простору, а головне - це його приватний простір Велика поличка для забавок, немає дверей, я спокійний, що не відкриє. А ще - дуже простий доступ водія до дитячого крісла ззаду - мало таких машин є. Думаю, не варто. Про повний привід краще забути, для цього треба інший кузов. Щодо двигуна - думаю, теж нереально, треба переробляти всю машину. Легше до А-3 приварити верх від сірка P.S. В мене є обвіс. 100 баксів. Стан - 4+.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Запитай у Scirocco Так АКПП більш детально тут: http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=783
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco за неделю не продам тогда заберу обвес он подходит на любой год? Додано через 1 хвилину правая маленькая фара есть?:|
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco У меня есть. 20 уе. с рамкой. Состояние твердая 4, если даже не 4+.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco якшо на європейку (не амерікос, де дві маленькі) і з кріпленнями, я забираю адназначна.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco что за рамка? Додано через 10 хвилин какая рамка? одна большая вторая маленькая:-|
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Європа. Додано через 2 хвилини Рамка - это то, на чем держится фара. Все крепления фары живые и здоровые. Ты задал конкретный вопрос по поводу у кого есть маленькая дальняя правая фара. Я те ответил с цитатой, что у меня есть правая дальняя с рамкой, назвал цену. ;-)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco в четверг забераю:grin: Додано через 2 хвилини а кто знает сколько в моей машине лошадок