Купівля-продаж Scirocco

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Gorm, 8 тра 2007.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Купівля-продаж Scirocco

Продажа вызвана семейными обстоятельствами
    Дополнительно: ц. з., сигнализация Sheriff, пробег 136 тыс. км.
    Цена $4200 (торг).
    Подробности по ICQ 201334392 или по тел.
    VW Scirocco GTX, 1.8i, DX K-Jetronic, 112 л.с., 5ст. КПП, 1987 г. в.
    +380677978108
    Джерело:
    http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=2195&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Добавив фот по ссилці.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Машина зачотна, тільки от не подобаються мені деякі речі:

1.
    Категорично не згідний. Машина проїхала мінімум 250 тисяч. Видно по дірах на водійському сидінні - вони робляться такими тільки після 250 тисяч.
    2. Може Scirocco GTI мене виправить, але судячи з руля - машина старша ніж вказано в оголошенні - такі рулі ставилися раніше.
    3. Відсутність оригінальної підставки під передній номер може бути свідченням того, що машина була вдарена, про це ж говорить незрозумілий завал ребра жорсткості на водійських дверях.

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

в вашому магазині продають якісь запчастини для сірка.. шукати "фольксваген Чвірокко" :haha:)

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Раніше ставився такий же руль, але середня вставка у нього була "scirocco". В мене був точнісенько такий же руль, як на фото. Тобто тільки зі значком ФВ. Піздніше змінив його на напис "сірко". А уж зараз тільки поставив МОМО. :)

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

дзвоню щоб обматюкати :)
    Значить ми визначили, що руль не рідний. Цікаво, яка причина була його заміни?

7. Solaris

Solaris Аксакал

причин може бути багато.. від аварій до стайлінгу..
    я от наприклад свій поміняв тому шо в мене гума на пруті крутилась (всередині рульового обода є металевий прут) можна було на світлофорі підгазовувати як на мотоцику :haha:))))))
    а нарахунок відушок з підтримкою то якшо людина повна то та підтримка витримує пару місяців на новій машині.. а якшо сухар такий як я то вона не нищиться а хіба затерається матеріал..
    хоча ціна машини непогана ІМХО, тому сідушки можна і поремонтувати :)

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Може я незрозуміло написав. На старі машини до 84 р.в. ставився точнісенько такий руль, але центральна вставка у нього була зі значком "scirocco", після 84 року почали ставити руль і вставку зменіли на зі значком "VW". Походу маю припущення, що зміна вставки була зроблена відтого, що цей руль почали ставити й на Г2. До цього на Г1 такого типа рулів, як на сірку не було. :) Тобто руль на цьому сірку рідний. Так само, як і в мене стояв точнісінько такий, як на фото.

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Не впливає. Ця потертість залежить від кількості сідань-висідань водія і зявляється тільки з лівого боку на нижній частині і на спинці водійського крісла. Коли з'являється дірка (а вона є на більшост сірків) це свідчення, що машина починає сипатися, пора міняти найдорожчі вузли, одними сідушками не обійдеться, це просто як знак зношеності і в більшості випадків пробігу авто (2000-250 тисяч км). Це з мого особистого досвіду. А я в скірочках знаюся, відправив на той світ (розібравши) не менше 5 машин, знаю власників більшості скірочок в Україні, зрештою в сім'ї дві. Тим хочу сказати, що знаю, що кажу, а якщо хтось не вірить, цого проблеми.

2 SciroccoGTI: сорі, я не правильно зрозумів твій допис. З кермом тема закрита :)

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

http://auto.meta.ua/auto/Volkswagen/407407/
    Подробно об автомобиле
    Модель:Volkswagen Scirocco ScalaГод выпуска:1987Обьем двигателя:1.8Кузов:КупеКоробка передач:МеханическаяКоличество дверей:3Цвет:БелыйТип топлива:БензинОписание:По ходовой заменены стойки(все), задние пружины,шаровые, передние ступицы, тормозные диски(вентилируемые),тормозные колодки, рулевые наконечники,подшипники ступиц передние и задние, пыльники, все сайлентблоки. Новые тросы ручника, главный тормозной цилиндр, новый глушитель. Кузов живой. Двигатель 1.8, карбюратор почищен и настроен. Подвесной электрический топливный насос вместо механического. Новые фильтра, ремни, жидкости. Аккустика,CD,люк,родной белый салон.Передний бампер есть в наличии, надо только покрасить и поставить. Машинка в хорошем рабочем состоянии, как говорится сел и поехал.​
    Телефон: 8 050 464 15 22

• Подобається Подобається x 1
  11. Solaris

Solaris Аксакал

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Давно продається, і наш huzul їздив дивитися на нього. Приїхав назад незадоволений :sad:

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Вже продана. Новий власник Киянин, вже зареєструвався на scirocco.ru

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

http://auto.mail.ru/text.html?id=25336

Volkswagen не разочарует своих поклонников на автосалоне в Женеве. Судя по всему, именно в Швейцарии будет показано новое купе от Volkswagen, которое получит название Scirocco. В основе этой модели будет лежать платформа от Golf, а под капотом окажутся моторы мощностью от 120 л.с. до 200 л.с. По некоторым данным, в Женеве будет показан предсерийный Scirocco, однако продажи этой модели могут начаться уже осенью. Ну а цена Volkswagen Scirocco составит порядка $33 000.

Додано через 39 секунд
    То хлопак з ніком Лачетті? ;-) Так?

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

PASS_3, ми, звичайно, вітаємо з реєстрацією і першим дописом, але, мабуть не всі зрозуміли, що малося на увазі :sad:

16. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

на цього сірка я не їздив дивитись, спілкувався з власником по мейлу, але чекав троха більше від тої машини, тому і був розчарований.

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ось що робиться з інформацією, коли вона переходить через багато пар вух і ротів :) Сорі за неточність.

P.S. Ти не знаєш де можна купити г-1?

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

В нас можна купити. Я питався давно у одного, і ще у одного. У нас їх багатенько їздять. Навіщо тобі?

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

сорі, пропоную тему перевести сюди

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Саме так!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)