Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Панове, сьогодні на ібеї набрав "Scirocco" і не зустрів жодної машини! В Європі закінчились Сірки. Думаю, це серйозна дата, яку треба не тільки відмітити, але й внести в історію. Закінчилися добрі часи
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Щееее не вмеееерла України ні слаава ні вооооооляяяя Один і два в Швейцарії
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Суслика видиш? А он есть... (С) ДМБ Сірки безсмертні! 6 (шість!!!) сторінок Сірків які зара продають в німцях. http://www.autoscout24.de/List.aspx...0&ustate=N&ustate=U&um=True&sort=price&zipc=D
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Зрозумів, що балакуни залишились балакунами але Скірокко пре і продається: Volkswagen Scirocco $4 500 / ?3 333 Год выпуска: 1985 Пробег: 30 тис. км Кузов: Купе Коробка: ручная Цвет: Белый Двигатель: 1,8[/город 9 траса 7,5 ступка,запчасти,новая помпа и термостат,новый акумулятор,тормаза отличные, ручник работает,новая выхлопная система,торг 80992922219 http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_359569.html
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Я колись писав до того чувака, він мені вислав декілька великих фоток, + відповідь на деякі питання по мотору. Інформація така, що там багато "наколхозили", навіть карбюратор вліпили жигулівський. Ввечері зможу детальніше розписати всі недоліки і переваги цієї машинки. Просто на роботі обмежили доступ до приватних скриньок і я не можу той лист знову прочитати.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Мля, пісець!!! Дозатор викинули, корпус з фільтром оставили, поставили якись левий карб. Уроди. Впевнений, якщо на машину глянути уживу, то ще косяки по кузову можутповилазити.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco КХ КХ, я аж закашлявся! вибачте за офтоп! а є тут хтось хто в це вірить?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco $4 500 / ?3 333 Год выпуска: 1985 Пробег: 30 тис. км Кузов: Купе Коробка: ручная Цвет: Белый Двигатель: 1,8[/город 9 траса 7,5 ступка,запчасти,новая помпа и термостат,новый акумулятор,тормаза отличные, ручник работает,новая выхлопная система,торг 80992922219 http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_359569.html Двигатель заменен до того как взял машину и стаит жигуль.карб,(город 8-9 траса 6,5), реальный пробег не знаю,я проехал 30тыс,но есть и тот что стоял DX тока без головы в разоброном состоянии, сцепление идеал что по двигателю то есть нюанс пускает масло прокладка подона и из под трамблёра, 5 ступка все передачи впорядке, по передку нужно посмоереть есть маленький стук, собирался после зимы перебирать и запчасти все имеются (шаровые,наконечники,пылники,рулевые тяги,саленблоки) перед зимой поставил новую помпу и термостат новый акумулятор,тормаза отличные, ручник работает, новая выхлопная система, без музыки, на учёте в киеве по генеральной доверености, 4300$ без торга.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco по горбі стукати не буду бо інфо не моя, скоріш за все описка - 300тис.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Поубивав би тих сцуко кулібіних які карби тулять на інжекторні мотори...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Проте гарно пофарбував Ще років 10-15 і сірки (повністю оригінальні) будуть раритетом.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco ось випадково надибав Scirocco (під назвою Volkswagen Golf GT) : http://auto.lvivport.com/?target=view&event=auto&id=359647 Телефон: 80504281132 Город: Ивано-Франковск (0342) Детально про автомобіль: Модель: Volkswagen Golf GT Кузов: Купе Коробка передач: автомат Кількість дверей: 2 Колір: Серебряный Рік випуска: 1982 Об'эм двигуна: 1.6 Пробіг: 350000 тис. км Ціна: 2999 USD 2221 EUR Опис: , cигнализация, центр. замок, бензин, MP3, хор сост, возм обмен.торг
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Продаю свой Сироко..87г. 1.8 DX GT (112), перекрашен, не гнилой, салон GT (3Гольф), музыка на 600 у.е.,(ещё не всё стоит в машине),.. Что нужно сделать в машине???? Перебрать ходовую после зимы, поменять коробку (коробка (4Т)прилогается),и поменять амортизаторы... Почему продаю??? Из-за покупки другого автомобиля.. Машина находится в Киеве. Цена: 4 500у.е. В подарок к покупке авто входит: Комплект резины 195\65\14 Лето, 205\55\15 Лето.. + 3 колеса 225\55\15, и многое ещё.... По вопросам -"А как можнА пАсмАтреть..." Обращяйтесь по тел. 8097 46 969 46