Відповідь: Купівля-продаж Scirocco 4800 USD Информация о продавце ФИО: Телефон: 80992922219 Город: Житомир Подробно об автомобилеМодель: Volkswagen Scirocco Год выпуска: 1985 Обьем двигателя: 1.8 Кузов: Купе Коробка передач: Механическая Количество дверей: 3 Цвет: Белый Тип топлива: Бензин Описание: Новая зим.рез,капитальный ремонт кузова 2007 машина не требует вложений, люк, бензин, салон рекаро. Джерело:http://auto.meta.ua/auto/Volkswagen/402682/
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco вперше бачу сірка без спойлера Судячи із стану фар можна уявити, як виглядала машина до перефарбування Також здогадуюся чому немає фоток мотора і салона
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Місяць тому дзвонив і ціна була 4300, цікаво шо він туда "приколохозив" на 500 баксів...?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco ну я вам скажу неплохо он над етой машинкой потрудился виделиб вы в каком она состоянии была когда он ее купил
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Я маю фотки і салона і моторного відсіку і багажника. Але не знаю чи коректно виставляти чужі фотки на наш форум.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Це фотки того, що офіційно виставлено на продаж, відтак не бачу застережень. Якщо людина запрошує клієнтів, значить вона показує те, що продається. Гірше буде, якщо щось буде приховане
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Випадково у Вашому магазині натрапив на таке... Фольксваген Скірокко сірий 1987 р. в., 1,8 л., термін., без торгу 4000 у.о. тел.: (8067) 673-9678 Якщо когось цікавить дзвоніть...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco По цьому допису... Хлопаку терміново потрібні гроші. Спускає ціну до 4500 уе. Машина у реально гарному стані. Користуйтеся моментом!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Так наскільки я памятаю то зелений твоєї жінки теж карбовий і теж 4500!?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Машина вже продана. Стан машини був дуууже гарний, тому й продалася вона теж дуже бистро!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco про стан я зробив висновок з фото, а от кому машина продана, потрібно написати тобі
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco "Гена Бобков -- это я" [c] ДМБ тобто куплено мною.. авто задоволений.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Оперативненько! Ще в п'ятницю розпитував, а в понеділок вже куплена Нус, вітаю! Максимума віддачі від машини та мінімума поломок!