Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Дзвонив своєму знайомому в Харків.. мовить, що є в першій столиці близько семи-восьми машинок.. але він точно не бачив машинку в подібному стані. Не розумію, як на 16" можливо рухатись по Харкову.. бо то, що я бачив -- шляхами назвати важко.. одні напрямки.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco мабуть і я в рамках клубного розслідування в Харків подзвоню. Але вже завтра.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Апарат зачотний, думаю сьодня-завтра його заберуть! Якби я шукав зараз скірокко, був би вже в Харкові. Такі машини ше й за таку ціну не часть появляються. Якшо він з шріком, 125 к/с цілком реальний показник. В любому випадку машинка в класному стані і не калхозна!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Дзвонив до знайомого. Каже такого не бачив. Я все більше схиляюся до думки, що це розвод. Щось надто чистий завод на фоні, надто розрівняний гравій як для Харкова, надто рівно росте травичка. А архітектура на фоні машини з відкритими дверима взагалі німецька, хто був в бундесі, мабуть підтвердить...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco УВАГА УВАГА знов зявилася в продажу сірко біла скала 1988 р вприск перероблений пІд карб пофарбована загальний стан начебто нормальний ціна 3800
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco на форуме я его помоему не встречал он сам механик машину делал под себя она раньше біла подушатана но в сильніх дтп не участвовала
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco маю троха фоток з Харкова, хлопака торгуватись не хоче((( і мені здається що вона була нормально бита, подивіться на задні номери.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco не до него переделали а он нормально к машине относился ето у него уже 2 сирока
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Раритетною машина офіційно вважається тоді, коли їй виповнюється 40 років!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco к стати если хочеш в украине хочеш 16 клапаный сирокко то сделай его сам:-D как я а скоро еще один на подходе8)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Купить 8-ми клапанный скирокко с кузовом в отличном состоянии и поставить в него 16В мотор. Саша так и поступил. И сейчас изготавливается еще один скирокко, правда МК1, с мотором 9А.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Вона була конкретно вгашена - подивися на переднє ліве колесо на третій фотці - воно на кілька сантиметрів зміщене дозаду. Кирдик геометрії, кирдик кузову.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco від коли то колесо дозаду йде від кручення руля вправо? Та і прямо воно стоїть, видно жиж.