Купівля-продаж Scirocco

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Gorm, 8 тра 2007.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Так, читав я про нього. І от мені цікаво, який скажімо подальший розвиток подій мені загрожує? Що б я мав зараз робити? Скажімо ми домовились і я беру. Значить плачу я тобі гроші, беру номерну панель, довідку про дтп і документи, і їду в ДАІ знімати з обліку. Чи з обліку знімаєш ти? У всякому випадку, хтось із нас знімає з обліку і робим договір к/п і я уже щасливий власник. Далі знявши її спокійно з обліку їду до себе, і без проблем ставлю її на облік на себе. Все практично зроблено. Тепер залишилося небагато, пригнати з німців живого сірка і "вдихнути" в номерну панель життя, щоб під панеллю забилося серце. Це все так просто.
    Хлопаки, хто вже щось подібне робив, скажіть, може я шось навіть ускладнив, а все є набагато простішим? Буду вдячний за відповіді.

2. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Нууууу.... я думаю ти дуже все спростив починаючи з

тут починається саме цікаве, як на мене;). Олег М. тут має досвід, нехай розкаже, якщо захоче, мені теж цікаво. Але це вже десь було, здається в розділі про юридичні питання.

Останнє редагування: 19 лис 2008
  3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ага, але все робив руками Krilоva :)

Останнє редагування: 20 лис 2008
  4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Знімаю з обліку я. В тебе справка на руках, що після ДТП кузов відновленню не підлягає. Тобто на облік ти поки що нічого не ставиш. Під ті доки ти везеш с Німеччини донора, перед кордоном донора розбираєш(зняти мотор з коробкою і колеса), розмитнюєш кузов, двигун. Після розмитнення, збираєш все до купи, робиш у ГАЇ заміну кузова і двигуна і о-ляля в тебе дуже добра і файна машина!

ЗІ Писати то все дуже легко, але без реальної підтримки і допомоги то все зробити буде важко. Хочя я може й неправ.

Останнє редагування: 20 лис 2008
  5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Може хтось помітив, але в Німеччині трохи піднялись ціни на Scirocco MK2, на Scirocco MK1 ціни ще давніше піднялись. Я оцінюю по цінам на сайті mobile.de Просто весною переглядав ціни і собі зафіксував в памяті кількість пропозицій і їхню ціну, а зараз відчутно дорожче стало і асортимент якись вже не такий...

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я помітив. За таку ціну як я купував (2500є) подібних машин там не існує.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не забувайте, що Олег М. пригнав машину, а тут розглядається варіант заміни кузова під документи, що є значно менінгітніше. Я б не радив тим паритися а поговорити з власниками сірків, що утримують машини в порядному стані тут. Поясню цінами:
    Документи - 1,5 тис $
    Пригонка донора (з пошуком, розбіркою, хабарями митникам, транспортом і гонораром перегонщика) - 2 тис $
    Вартість донора - 4-5тисЄ = 5-6 тис$.
    Хабарі, постановка на облік ітд - мінімум 500$
    Усунення косяків після розборки/зборки 200$
    Вкладення в машину - страховки техогляди ітд200$.
    Разом - понад 10 тисяч $

А тепер пропоную задуматися над тим, що отримується за ці гроші - 15-річна поїзджена машина. Нехай поїзджена по Німеччині, але пробіг є пробгом - мотору недалеко до капремонту, більшість вузлів мають більше як 50 % зносу. Треба вкладати ще коло 2000 для ідеального стану. Виходить понад 12000.

Натомість варіант 2 - купуєш тут машину за 6 тисяч, де більшість всього поміняно і доглянуто, малюєш за 1,5 тис її в колір-хамелеон, ставиш колеса за 1000, музику за 1000, ксенони за 500, ще 500 - обезшумка, 500 - шкіряний салон, і бюджет виходить всеодно меншим, але в тебе машина-бомба, причому в ідеальному стані, краща від будь-якої нової машини в тій категорії за десятками параметрів.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Поправлю (нагадаю). Мій Scirocco був пригнаний під документи з заміною кузова.

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Цінителям справжноьї класики http://auto.ria.ua/?target=view&event=auto&id=754775
    По моєму непоганий варіант, в цій пропозиції вирішилась основна проблема рідкісних авто - кузовні запчастини. І Франківськ недалеко, можна поїхати і вживу подивитись.
    В Німеччині MK1 коштують дорого! Це вже реальний раритет. А тут така халява з донором!

Останнє редагування: 22 лис 2008
  10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    А ціна впала до 3500 у.о. Заберіть хтось тих сірків!

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А це 3500у.о. за два чи шо?? :wacko:

12. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Саме так. 3500 за два раритетних сірка першої моделі. Один на донора але ще на колесах.

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Бачив я тих сірків в неділю. Пожурив я трохи власника, тому й ціна впала. Подивившись на ці чудеса техніки для себе особисто вирішив таке - хай та машина буде якою завгодно, хоч лексус, хоч майбах, але якшо вона в такому стані як ті сірки (старий, древній корч), то я на цю тему ПАС. Я краще буду колупатись в машині 90-х років ніж 70-х. ИМХО.
    А на рахунок тих, хто все таки цікавиться, то скажу таке. Один сірко на доках, авто знято з обліку, салон в стані більш менш, мотор по доках 1,3 а по факту 1,6. Авто на газу, балон в багажнику під запаску. Кузов обезшумлений, залитий якимсь там чорним г...ом. Лобовуха розбита. Мафона нема, а на задній полці якісь там динаміки натикані.
    Значить на ній катався якийсь там хлопака, колега цього, шо тепер продає. Але змушений був їх там чомусь продати, а цей, помішаний на тюнінгу, казав шо у нього була Октавія вся тюнінгована, її продав, тепер їздить на Сузукі Гранд Вітара. Так от, він їх забрав, і казав, шо якшо не продасть, то навесні сам ними займеться і доведе до пуття.
    Я правда прикинувся "нефаном сірка" і почав його журити, шо за така ціна за 2 місний гроб на кольосіках, то він мені заливав, шо тут треба такого, хто розуміється. Але як бачите, ціну спустив.
    Про донора скажу таке, що салон там в стані просто жах, а кузов так більш-менш.
    Ще він казав шо перший сірко повністю на ходу, лише треба акумулятор. А потім сказав, шо там кулісі шось бракує, тому я так і не поняв, чи може вона їхати. Ще побачив шо там на передній решітці нема значка ФВ, то він мені гонорово сказав шо це "тюнінгована решітка", а на моє питання про фари він тех сказав шо тюнінх. Але я вже про це промовчав, хоча фари там від ТАЗ 2106.:yes:
    Тому якщо хтось все таки бачить в цих сірках свою мрію, не встидайтесь торгуватись, думаю власник не буде дуже впиратися.
    Фоток не робив, зразу кажу.

14. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    вони шо за 3.5 два зразу продають??? вони з доками?

15. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Я думаю, що покупка все одно має бути суперова, оскільки салон підмарафетити не є проблема, основне в першому сірку - ЦЕ КУЗОВ! Його стан має бути вирішальним при покупці. Ідеальний сірко першої моделі з ідеальним кузовом, салоном і двигуном коштує від 4 тис. євро в Німеччині.
    P.S. Хто шарить в раритетах, має час, гроші і натхнення і хоче мати особливу і рідкісну машину, нехай купить тих сірків!
    Я 3 місяці тому бачив того чорного сірка на трасі під Франківськом, машина перла "не по дєццкі", принаймні мені так сі здавало, 100 км/год точно їхало. Тому сірко має бути на доброму ходу або близько до того.

Останнє редагування: 27 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Я по трассі до введення штрафів на гарній дорозі 160 їздив. 100 км/г - то плестися, а не їзда. Зараз просто прозріваю, як там можно їздити мєєєєєдленно. :sad:

17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Мені вже навіть цікаво стає, чи знайдуться бажаючі на тих сірків? Навіть серед їх фанатів?

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Я тобі в іншій темі відповів. Міксонофф мабуть планує їх купити! :)

19. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Радий буду, якщо людина купить те, що їй принесе задоволення. :yes:

20. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Volkswagen Scirocco став автомобілем року

Известный британский журнал Top Gear признал спортивное купе Volkswagen Scirocco «автомобилем года».

http://www.autocentre.ua/news/Events/VW-19938.html

Хлопці, Scirocco не пасе задніх!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)