Так, читав я про нього. І от мені цікаво, який скажімо подальший розвиток подій мені загрожує? Що б я мав зараз робити? Скажімо ми домовились і я беру. Значить плачу я тобі гроші, беру номерну панель, довідку про дтп і документи, і їду в ДАІ знімати з обліку. Чи з обліку знімаєш ти? У всякому випадку, хтось із нас знімає з обліку і робим договір к/п і я уже щасливий власник. Далі знявши її спокійно з обліку їду до себе, і без проблем ставлю її на облік на себе. Все практично зроблено. Тепер залишилося небагато, пригнати з німців живого сірка і "вдихнути" в номерну панель життя, щоб під панеллю забилося серце. Це все так просто. Хлопаки, хто вже щось подібне робив, скажіть, може я шось навіть ускладнив, а все є набагато простішим? Буду вдячний за відповіді.
Нууууу.... я думаю ти дуже все спростив починаючи з тут починається саме цікаве, як на мене. Олег М. тут має досвід, нехай розкаже, якщо захоче, мені теж цікаво. Але це вже десь було, здається в розділі про юридичні питання.
Знімаю з обліку я. В тебе справка на руках, що після ДТП кузов відновленню не підлягає. Тобто на облік ти поки що нічого не ставиш. Під ті доки ти везеш с Німеччини донора, перед кордоном донора розбираєш(зняти мотор з коробкою і колеса), розмитнюєш кузов, двигун. Після розмитнення, збираєш все до купи, робиш у ГАЇ заміну кузова і двигуна і о-ляля в тебе дуже добра і файна машина! ЗІ Писати то все дуже легко, але без реальної підтримки і допомоги то все зробити буде важко. Хочя я може й неправ.
Може хтось помітив, але в Німеччині трохи піднялись ціни на Scirocco MK2, на Scirocco MK1 ціни ще давніше піднялись. Я оцінюю по цінам на сайті mobile.de Просто весною переглядав ціни і собі зафіксував в памяті кількість пропозицій і їхню ціну, а зараз відчутно дорожче стало і асортимент якись вже не такий...
Не забувайте, що Олег М. пригнав машину, а тут розглядається варіант заміни кузова під документи, що є значно менінгітніше. Я б не радив тим паритися а поговорити з власниками сірків, що утримують машини в порядному стані тут. Поясню цінами: Документи - 1,5 тис $ Пригонка донора (з пошуком, розбіркою, хабарями митникам, транспортом і гонораром перегонщика) - 2 тис $ Вартість донора - 4-5тисЄ = 5-6 тис$. Хабарі, постановка на облік ітд - мінімум 500$ Усунення косяків після розборки/зборки 200$ Вкладення в машину - страховки техогляди ітд200$. Разом - понад 10 тисяч $ А тепер пропоную задуматися над тим, що отримується за ці гроші - 15-річна поїзджена машина. Нехай поїзджена по Німеччині, але пробіг є пробгом - мотору недалеко до капремонту, більшість вузлів мають більше як 50 % зносу. Треба вкладати ще коло 2000 для ідеального стану. Виходить понад 12000. Натомість варіант 2 - купуєш тут машину за 6 тисяч, де більшість всього поміняно і доглянуто, малюєш за 1,5 тис її в колір-хамелеон, ставиш колеса за 1000, музику за 1000, ксенони за 500, ще 500 - обезшумка, 500 - шкіряний салон, і бюджет виходить всеодно меншим, але в тебе машина-бомба, причому в ідеальному стані, краща від будь-якої нової машини в тій категорії за десятками параметрів.
Цінителям справжноьї класики http://auto.ria.ua/?target=view&event=auto&id=754775 По моєму непоганий варіант, в цій пропозиції вирішилась основна проблема рідкісних авто - кузовні запчастини. І Франківськ недалеко, можна поїхати і вживу подивитись. В Німеччині MK1 коштують дорого! Це вже реальний раритет. А тут така халява з донором!
Бачив я тих сірків в неділю. Пожурив я трохи власника, тому й ціна впала. Подивившись на ці чудеса техніки для себе особисто вирішив таке - хай та машина буде якою завгодно, хоч лексус, хоч майбах, але якшо вона в такому стані як ті сірки (старий, древній корч), то я на цю тему ПАС. Я краще буду колупатись в машині 90-х років ніж 70-х. ИМХО. А на рахунок тих, хто все таки цікавиться, то скажу таке. Один сірко на доках, авто знято з обліку, салон в стані більш менш, мотор по доках 1,3 а по факту 1,6. Авто на газу, балон в багажнику під запаску. Кузов обезшумлений, залитий якимсь там чорним г...ом. Лобовуха розбита. Мафона нема, а на задній полці якісь там динаміки натикані. Значить на ній катався якийсь там хлопака, колега цього, шо тепер продає. Але змушений був їх там чомусь продати, а цей, помішаний на тюнінгу, казав шо у нього була Октавія вся тюнінгована, її продав, тепер їздить на Сузукі Гранд Вітара. Так от, він їх забрав, і казав, шо якшо не продасть, то навесні сам ними займеться і доведе до пуття. Я правда прикинувся "нефаном сірка" і почав його журити, шо за така ціна за 2 місний гроб на кольосіках, то він мені заливав, шо тут треба такого, хто розуміється. Але як бачите, ціну спустив. Про донора скажу таке, що салон там в стані просто жах, а кузов так більш-менш. Ще він казав шо перший сірко повністю на ходу, лише треба акумулятор. А потім сказав, шо там кулісі шось бракує, тому я так і не поняв, чи може вона їхати. Ще побачив шо там на передній решітці нема значка ФВ, то він мені гонорово сказав шо це "тюнінгована решітка", а на моє питання про фари він тех сказав шо тюнінх. Але я вже про це промовчав, хоча фари там від ТАЗ 2106. Тому якщо хтось все таки бачить в цих сірках свою мрію, не встидайтесь торгуватись, думаю власник не буде дуже впиратися. Фоток не робив, зразу кажу.
Я думаю, що покупка все одно має бути суперова, оскільки салон підмарафетити не є проблема, основне в першому сірку - ЦЕ КУЗОВ! Його стан має бути вирішальним при покупці. Ідеальний сірко першої моделі з ідеальним кузовом, салоном і двигуном коштує від 4 тис. євро в Німеччині. P.S. Хто шарить в раритетах, має час, гроші і натхнення і хоче мати особливу і рідкісну машину, нехай купить тих сірків! Я 3 місяці тому бачив того чорного сірка на трасі під Франківськом, машина перла "не по дєццкі", принаймні мені так сі здавало, 100 км/год точно їхало. Тому сірко має бути на доброму ходу або близько до того.
Я по трассі до введення штрафів на гарній дорозі 160 їздив. 100 км/г - то плестися, а не їзда. Зараз просто прозріваю, як там можно їздити мєєєєєдленно.
Volkswagen Scirocco став автомобілем року Известный британский журнал Top Gear признал спортивное купе Volkswagen Scirocco «автомобилем года». http://www.autocentre.ua/news/Events/VW-19938.html Хлопці, Scirocco не пасе задніх!