Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Та фраза "можу купити машину дорожчу" мене, трохи збиває Може, дійсно корка краще ? Не можу визначитись. Хелп Пи.си. Що можете про це сказати ? http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_186569.html Мені здається, шо там щось не файно з двиглом, очевидно Але дяько пише шо усьо гуд, тільки була фарбована...( такою брав)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Цей корок продається вже давно. Він фарбований. Цей власник купив його в січні і з березня продає. Спілкувався з ним, маю багато його фото і інфо, маожу скинути по милу. Дай своє мило в асю 251112522 P.S. Я також хотів корка, але збився. Вирішив все-ж таки Сірка по дуже багатьох причинах. Про всі не буду, але всетаки основні: запчастини, Сірко - це класика, потужність корка в житті 100 років не потрібна і т.п., а ось тут я цілу тему задав: http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=1667
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Налітай: Сірко, 1987 р.н., 1,8, 180 ткм,тел. 8 066 638 42 74. Кому вдасться домовитися за фотки - вішаємо сюди. ПС Днями на пмж у Львові появиться ще один корок. З Ніжина. Складається враження, що у Львів з'їдуться всі корки і сірки України
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco то підпільна акція концерну фольцваген направлена на провірку ходових зарактеристик сірків і корків на львівських дорогах. Адже Львів то найкращий танкодром для креш-тесту ходової і до тогож бесплатний. Ура Львів ура.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Нажаль цей черкаський телефон якийсь неправильний Ніхто нічого не продає і взагалі "ви уже третій звонітє" Може, таки дійсно, звернутися до корка...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Не раджу, я вже свої аргументи десь на форумі викладав... Я напр хочу тільки Scirocco!!!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Є ще якась машинка у львові - супертюнінгована рокка оливкового кольору... може хтось щось знає за неї?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Так, є оливкова , але я щось не бачив шоб вона була супертюнінгована Сірко як сірко
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco ясно... ну я її не бачив, видно просто ціна набивається. Цікаво, чи вартує цей сірко тих 4 штук, що за нього просять.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Бачив я її в районі нового ЦУМу зовнішнього тюнінгу не помітив хіба може всередині тюнінгована.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Маю фотки того корка з Полтави - ЗДОРОВЕННІ і детальні. Напевне післясесії буду їхати туди. Ніхто зі мною не бажає?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Привіт хлопці. Де можу придбати нормальні амортизатори передні і за нормальну ціну на Гольф ІІ