Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Я просто не можу знайти користувачів у потрібній темі, може щось підкажете.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Заходить значть Sportsman з Радехова в аптеку і каже дайте буханку хліба а йому на то то типу аптека іди в хлібний магазин. Та я просто туди заходив а там обід... то шо продасте хліба ? ЛОЛ ржунімагу )))
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco люди та не ставтесь так критично... ну подумаєш людина не розібралась шо до чого. Таке враження шо ви ніколи не робили помилок в тому житті Не знаю чи ви замітили але багато членів нашого клубу стараються привернути увагу на наш клуб, запрошують, розказуй, пояснюють.... а тут людина зайшла і ви насмізаєтесь....... Сорі за офф топ
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Цілком вірно, ви спершу ніж критикувати погланьте скільки дописів, в нього - 4 - це ж новачок, а ви зразу на летіли!!! Памятаю кілька місяців тому теж тут був новачком - то теж налетіли як на білу ворону. Якщо будете так налітати то нічого жалітись, що мало у вас реєструються!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco На фотках машинка ніби дуже навіть нічого! І кійко за того корка просять....? напевно, як мініму десяточку євреїв...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Хто чекав, той дочекався! На аукціон виходить відразу 4 лоти: Volkswagen Scirocco $4 100 / ?3 228 Год выпуска: 1984 Пробег: 192 тис. км Кузов: Купе Коробка: ручная Кол. дверей: 3 Цвет: Красный Тип топлива: Бензин Двигатель: 1,8л, 5-ст. кпп Информация о продавце: ФИО: Роман Телефон: 80977131524 E-mail: отправить сообщение Город: Харьков (057) Описание: Ц.з., сигнализация Mongoose с пейджером и обратной связью, тонировка США, стеклоподъемники, интерфейс, титановые диски R14, полная виброшумоизоляция салона (800$), полностью перетянут салон, спорт руль, педали, машину полностью делал для себя, Коментарии: 1 Роман 21:36 02.04.2007 все запчасти новые, оригинал. Новое абсолютно всё : ходовая, проводка, салон, аккумулятор, сцепление, кпп, мотор - компрессия во всех цилиндрах: 13,8. Поставил сидения с боковой поддержкой. Состояние машины идеальное, сделал для себя, но продаю, т.к.в данный момент могу купить авто дороже **** Volkswagen Scirocco $3 000 / ?2 362 Год выпуска: 1982 Кол. дверей: 3 Двигатель: 1600 Информация о продавце: ФИО: Саша Телефон: 8(067)2397292 E-mail: отправить сообщение Город: Винница (0432) Описание: , cигнализация, центр. замок, люк, бензин *** Volkswagen Scirocco $3 100 / ?2 441 Год выпуска: 1987 Пробег: 270 тис. км Кузов: Купе Коробка: ручная Кол. дверей: 2 Цвет: Синий Тип топлива: Бензин Двигатель: 1.8 Информация о продавце: ФИО: Юрий Телефон: 80675774205 E-mail: отправить сообщение Город: Харьков (057) Описание: Volkswagen SCIROCCO 1987 г.в. V-1.8 инжектор, 96л.с. кпп-спорт, расход по городу-9 литров, руль МОМО, диски R-15, новые передние стойки Kayaba, акустика(перед Mac-Audio 2-х компонентные, задние КИКС)голова Блаупункт. *** Volkswagen Scirocco $3 000 / ?2 362 Год выпуска: 1983 Кузов: Купе Коробка: автомат Кол. дверей: 2 Цвет: Серебряный Тип топлива: Бензин Двигатель: 1600 Информация о продавце: ФИО: ВячеславВладимирович E-mail: отправить сообщение Город: Винница (0432) щоб написати листа продавцю, тиснемо тут Описание: Сигнализация Центральный замок Люк Ето всё есть!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Цьому телефонував. Машина без обвісу. Зі слов володара у дуже гарному стані. Але то все балачки, тому що фоти він не схотів мені кидати, чому??? Машину потрібно бачити. ЗІ Ще одна машина з Харкова синя - хлам.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Синьої маю фотки.. в неї один бік нормально виглядає а другий покоцаний...((
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Харківський темно-синій рокко дивився, маю купу фоток, хто хоче вишлю, моє мило cherniga@surgut.ru Харківський червоний рокко - рекомендую - класний апарат
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Можна брати як документи, навіть я б забрав але кому документи на зелений рокко?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Там через преднє шкло, трохи провидняється. Але то несуттєво. Почути б як воно працює
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco ТУТ - сірко 1990 року зі смішним пробігом в ідеальному стані за трохи більше ніж 1200 баків. Польща, недалеко від кордону з Украною. Хто займеться? ПС за лінку дяякуємо Geremy
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Ор - ну там ще трішечки є :roll: :roll: :roll: тут таке десь біля вроцлава чи таке десь біля бидгоща Але це ж все "коти в мішках", тре дивитися, "щупать"... А відстані, далекі за 500 км від Львова P.s. 1 USD = 2.75 PLN
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Ото кирдик! Востаннє, коли я був в ПЛ, 1 ЮСД коштував 3,9 PLN :shock: Я чув про дефляцію, але щоб настільки... Курча, хочу в EU!