Купівля-продаж Scirocco

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Gorm, 8 тра 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Купівля-продаж Scirocco

Тобто кінцева вартість машини яка буде?

2. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

думаю в 7.5-8.5 вкластись досить реально, але зато буде машина!

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Впевнений на 100% що у 7,5-8,5 ти не вкладешся. :)

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

В Україні таких тільки 2. Мій та Артуровий. Дивно, але дві машини у Львові. У Києві є ще один, 2,0 16v, але він має 16v не рідних, двигун (як і багато іншого) доставлений. До 5000 не знайдеш. Донедавна в Дніпропетровську був ще один, але його продали у Київ і в нього вже запхали ВР-6. Так що думаю, що до 10000 ти нічого не знайдеш :sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

в 8.5 шт реально вкластись:
    доки - 1,5 шт
    машина в бундесі 1,5
    привезти + кордон + оформлення 5,5
    загалом 8,5
    я собі так рахував, і так казали люди які тим займаються!

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Все правильно, за винятком одного -
    За ті гроші купиш хіба калічку. 16v в нормальному стані в німців від 6000 євро починається. І вартує тих грошей. Хто їздив той знає.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Ціна стартує на 16V від 2,5Є, але чи це в нормальному стані - не знаю.

8. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Не хочу нікого образити але по моєму ви вже заганяєтесь...
    З вашими раскладами та скірока дорожче корри, чи Б4, чи Гольфа 4 виходить... Рарітєт бліна... С ума сайті...
    Ну лана - раз так приспічило, чому не підходить такий варіант:
    взяти сірка не 16в (існуючі пропозиції можна переглянути) за 3-5 тис. і зробити з неї 16в за 2-4 тис. По моєму реально жиш...
    поправте якшо шо...
    Двигун, наскільки я розумію можна взяти за 500-800 баків, ну і подальші доробки - не певний що більше 1,5 т. потягнуть...
    Можна і варіант з кузовом розглянути і на нього всьо перевішати. За 1000 иврів більш-менш живий варіант в поляків взяти можна в якості "донора"... Є он варінат за 2 дол. - вже у Києві...
    Більшість понтів (люки, сидіння з попогрійками і тп) можна і самому доставити, по мірі того як фінанси дозволятимуть. та й при портебі...
    Скажу своє ІМНО - не бачу я страшної різниці по салону між скірокою 82 р.н. і 88... Хіба якісь дрібниці і шумка, що знову ж таки по моєму не є принципово.
    Головне - потім тішитися що твоя машина коштує страшні бабки, але за такуц ціну в тебе її ніхто і ніколи не купить...

• Подобається Подобається x 3
  9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

А хіба не так? В умовах ринку як робиться ціноутворення? Ціну диктує співвідношення пропозиції та попиту. Скільки пропозицій на ринку Корків, Б4 чи Г4? га? багато? Так дофіга (корків правда менше). Пройдись по ринку пошукай Scirooco. Так що нічого заморочувати голову, хто як може так і купляє і продає, ринок є ринок.

10. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

шось так мінімально забагато.... я розумію шо всі дуже люблять скіроко і воно на ціну золота, але й ціна на машину має бути нормальна, всетаки їй вже від 17 до 25 років. писав я не конкретно про 16в, і ту ціну яку я написав є реальна! а за 2шт євро виставлені лялі!
    ось вам і приклад! а сірків від 6 шт євро в бундесі назбиралось аж 14 шт, а решта ти хочеш сказати шо все гроби? цікаво тоді чи ті сірки шо в нас в україні можна порівнювати хоча б з тими гробами за 1.5 шт!

Вкладення:

• 8293_27.jpg
      8293_27.jpg
      Розмір файлу:
      71,2 КБ
      Переглядів:
      218
    • 79dc_27.jpg
      79dc_27.jpg
      Розмір файлу:
      38,8 КБ
      Переглядів:
      333
  11. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Вибачайте за все таки оффф, але традиції цього форуму неможливо не зберегти )))
    Я не заморочую голову а схиляюсь до думки, що з таким підходом - ринок просто переорієнтовується на щось інше і все... Може зараз і є попит на скіроки - я точно не скажу, але він був тому що ці машини відносились до класу "дешевших"...
    А якщо вони вже не дешевші, то переважаюча більшість буде дивитися в бік інших машин... В тому числі і я...
    Звиняйте за такий скептицизм але...
    Скільки людей на Україні що хочуть саме скіроку і нічого іншого??
    Одиниці!
    Скільки людей готові віддати за машину якій майже 20 років, в принципі двомісну, ну і погодьтеся, не дуже комфортну, 7-8 тис.баків чи більше.
    Ще більше...
    І як пересічна людина, хоч і палкий прихильник VW, я все таки подумаю - чому б, раз така справа, не взяти корка за тії гроші - і новіше і т.п.
    При тому що на ринку машин є багато, а з такою ціною можна і подивитися в сторону нових (ну там кредит на решту що не вистачає можна взяти), а більшість народу так і думає - нове є нове!

Не те щоб це було порівняння, але за тії бабки можна взяти 2 гольфа ІІ, і з документами, які, знову ж таки можна, доробляти переробляти і т.п. а на другній їздити...
    Є звичайно в скіроці свій шарм і індивідуальність, але це розуміють одиниці і сам водій, а більшість її сприймає як все-таки стареньку машину... Як то я чув, "щось в стилі старого двохдверного пасата Б1".
    (без образ).
    Є біда що тих машин в Україні небагато, попит на них на ті часи коли вони приганялися був мінімальний... тепер не приженеш... але ж є альтернативи...
    Ми бачили вже неодноразово, за ті гроші що ті машини виставляються вони не продаються... Фактично продаються значно дешевше...
    Так що може ринок тут і має якесь відношення, але на мою особисту думку - в протилежну сторону...
    ВВ тим і характеризувався - народна машина, доступна...
    Але якщо я б вже отак зосередився і поставив ціль - шукав би сірка "щоб їхав" і, головне, з живим кузовом, і потім гнав на Польщу до донора чи донора сюда і робив би з двох вміняємий варіант... Щоправда треба "час і натхнення" щоб тим займатися...

• Подобається Подобається x 2
  12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Geremi загалом правий. Але скільки людей стільки думок.

Шукаючи весной Scirocco в німеччині я увагу не звертав на все що дешевше 1500Є бо вони своєрідно проблемні. Коли ти віддієш за документи 2000 за розмитненя та послуги переонщиків, ДАІ і т.п. біля 4000 то брати в німеччині каліку за 1000-1500 - нонсенс. Прошу не забувати, що це був дешевий молодіжний спорт-купе в свій час, а це автоматично означає, на них ганяла (не по хліб їздила :) ) молодь, тобто вони биті, не шановані і т.п.

Додано через 8 хвилин
    Ось на цих сайтах я знайшов свій теперішній рокко:
    http://www.faircar.autoscout24.de/g...grouping=1000&longpoolid=6&noaddress=1&page=4
    http://mobile.de/SIDLxd8PLvwrD0dMQOGMGBvZw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1190107779A2Iindex_cgiD1100CCar%5B-t-vctpLtt~BmPA1C101B20C143%81H-t-vMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_yrd~BSRA6B29E25200BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0D1985/cgi-bin/index_cgi.pl?bereich=pkw&refinement=0&sprache=2&sr_qual=GN&top=81&

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

теперішні бляшані технології та ріст цін на авто часто заставляють дивитися назад. І взагалі про яку дешевість мова? В США Сірко 16v у 80-х коштував 17 тисяч доларів - у ті часи це цілий маєток, це дорожче ніж тодішня будь-яка сімейна машина середнього класу! В Європі він коштував ще дорожче! Які такі студенти собі могли дозволити це? До речі, ось і доказ. Це така ж машина як в мене. Чек на неї за 1988 рік.
    :

і ще один. На 17660 доларів:

Не погоджуся. Машина дуже комфортна. 1000 км на ній за кермом це як 200 на Ланосі. А їзджу часто. Останню 1000 км зробив позавчора.

. той, хто знає всі плюси і мінуси корків і сірків часто вибирає сірків.

Неаргументовано. Для багатьох людей, що знайомі з технікою часто нова машина означає меншу безпеку, більшу мінінгітність ітд. А коли 16-клапанний сірко в доброму стані коштує так само як таврія чи сенс, думаю, вибирати не варто. Але то моя думка, бо більшість людей вибирають таврії.

Цікаво, що вони би сказали, якщо їм показати наприклад мустанга 60-х років, Делоріан 80-х чи порш 40-х. Думаю, скажуть "хлам ржавий". Якщо рівнятися на думки рагулів, то можна все життя провести на ВАЗ 2109. Не поплутають ні з чим. А ще поважати будуть.

Я говорив про 16-клапанну. Між звичайним сірком і 16v є велика різниця. І не тільки в моторі. Scirocco GTi знає. Ціни такі. Звичайно добряче їзджену можна купити дешевше. Але це вже не ідеальний стан. Просто коли ти хочеш купити легку поворотку машину з високими характеристиками, зокрема розгоном менше 8 секунд, доведеться заплатити. Думаю, такі ціни не через те, що машина рідкісна, чи, як ти пишеш, любов до неї, а в першу чергу через її характеристики та надійність.

ЗІ. В Україні з`явилася ще одна 16-клапанна скірочка. В Ужгороді. Кілька днів тому купив податківець, який їздив на Таурегу. За неофіційними даними, в німеччині вона коштувала до 5 ойро. Людину запрошено до клубу, сподіваюся, скоро він буде тут.

• Подобається Подобається x 2
  14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Так, знаю. :) І простою заміною мотора ти можеш нажити собі ще більшого мененгіту. Все, що не хватає для комфортної експлуатації той переробки можна докупити. Але то буде ДУУУЖЕ дорого!!! По суті то друга ходова, посилення кузова, посилення тормозної системи і т.д. і т.п.
    Сподіваюсь, що ти його і в ще один клуб запросив! ;-)

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Малось на увазі в порівняні зі спорт-купе інших брендів.

16. Geremy

Geremy Active Member

Ги цікава дискусія почалась ))
    Дякую за цікаві думки...

З таким підходом (крайнощі звичайно але) можна і до жигулів 71 року докотитись :) Чи то пак - в нашій ситуації - найідеальнішим виходить ВВ Каффер )) Який теж нещодавно продавався чи може ще і продається за 10 шт. але вже щось не видно...
    На мою думку прогрес є прогрес, і саме завдяки йому ми маємо "геморройний" як на 1997 рік двигун КР (ой скільки ж я з ним тоді натерпівся, з тою проблемою, що на холостих глохла, так і ніхто і не зробив). А скільки наслухався - словами не передати...
    Може і недоречне порівняння, але навіть порівнюючи Б4 з Б3 при невеликій різниці в ціні оберу Б4... Як, мабуть, і більшість тут присутніх...
    А буде можливість на Б5 - візьму Б5... і так далі до бесконечності.

А Гольф ГТІ скільки коштував?? А Пасат ГТІ??? Є дані?? Наскільки велика різниця??

Ну ланос... А ще що?? Жигуль?? Ашьмьорка??? все у порівнянні...
    Без образ, але на гольфі 3 трішечки комфортніше ;)

Ну... Навіть не знаю що сказати... Як я зрозумів, більше практика застосовується, що з сіркових документів роблять корадо... Але статистику не вів, так - з пари прикладів зробив такий висновок, можу помилятись.

Гм... Так я так зрозумів, що за одну 16-клапанну скіроку в доброму стані можну купити три таврії або два сенса )))

Ні, мустанга 60-х років, Делоріан 80-х чи порш 40-х вони розуміли, і форд ГТ і калібру розуміли, і селіку, і кадет ГСІ, і корадо, а от сірка - ну ніяк... Ну ок... Буває...
    Моя думка про те, що "більшість її сприймає як все-таки стареньку машину" є особистою, ну і дещо спотворена київськими реаліями )) Може і комплекс якийсь...

Ну... Дарма ти так... Вже ні в кого не викликає сумніву, що гольф 2 краще за ВАЗ 2109... А для рагулів чи, як сказав мій один знайомий американець - "бізнесменів-фермерів" ідіал зараз кукурузєр прада...
    Тим паче страшні фотки з гір показали, що в плані скірок хлопці теж не дуже відстали ))))
    Але, зрештою, при чім тут рагулі - невже не варто прагнути чогось новішого, прогресивнішого... Особисто я за новішу машину, вже писав... Звичайно якщо вибір стоятиме між новим ..вном і старшою, але нормальною машиною - це інше...
    Але по моєму не варто так знищувати на корню будь-які спроби світового автопрому випускати щось нове, із застосовуванням новітніх технологій в двигунах, в безпеці і т.д.

Скажу так - ВВ зробив пару "легендарних" чи то пак "культових" машин, таких як Каффер, Гольф, Транспортер. Чи відноситься до них Скірокко - особисто я не певен. Попри те, що дужжже добре знаю про що йде мова і дана машина варта того, щоб стати такою...

Будьмо!

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ага, що я і зробив. Катаючись на Б5 все ж таки купив Scirocco.

18. Geremy

Geremy Active Member

Ти знаєш що ти брав, і я знаю, і якщо буде перша машина, можливість і натхнення, може теж і візьму "машину для душі".2
    Те що після сірка (чи як в мене вона називалась Елеонор :) ) в мене вже не було такої машини "з душою" - факт ((
    А так - на кожен день, чи як то мені більш потрібно - на далекі відстані - і за такі гроші - розгляну інші альтернативи в цьому ціновому діапазоні...
    Скільки людей - стільки думок...

19. GODFATHER

GODFATHER Початківець

ДУЖЕ ХОЧУ 16-ТИ КЛАПАННИЙ SCIROCCO,АЛЕ ЇЗЖУ НА ДИЗЕЛЬНОМУ 2-МУ ГОЛЬФІ

Чому нереально???Маєш на увазі знайти нереально, чи це ціна для нього смішна?

Додано через 5 хвилин
    А увас часом не срібний з номером 549-86 тв?

Додано через 13 хвилин
    1)Я про перекидку двигуна вже думав! А якщо вр-6 впихнути?
    2)Шо за сірко gti? Який там двигун?

20. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

багато зустрічав постів в яких люди дуже хочуть цю машину, але ніяк незрозумію чому :?
    якщо і брав таке то тільки заради гонок (легкий кузов)
    якщо гонки + їзда по місту то кору :!:

тут багато говорять про ексклюзивність авто і всяке таке, але знаєте яким для мене є найбільш гарний показник спортивної і ексклюзивної автівки - як на неї реагують тьолки :mrgreen:
    знаю тут більшість жонатіки, але визнайте що якшо тьолки не течуть при вигляді авто то вся його ексклюзивнісьть самонакрут ;)

ціковить мене ше таке.. на які доки можна гнати кору і сірка??

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)