Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Тому що німці це нація, яка теж вміє рахувати Моя! Ми десь бачились? [/QUOTE] 1. ВР-6 хоч і обємний, але тупий на розгон. На 402 метри він програє 16-клапаннику. 2. Це сірко з потужністю від 90 до 129 к.с. Решта - відносне.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco ---------Off------------ Не дуже тьолки ведуться на Мустанг 67-го і на Камаро 69-го теж , а машини- легендарні. SCIROCCO- це для тих хто шарить і має можливість підтримувати її в такому стані. А кому потрібні дурепи, які ведуться на Тібурон ?! ---------OFF----------- Пригнати на доки сірка можна. Але купити їх, як бачиш "не просто", м'яко кажучи.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Так, бачились! Це я в вас питав про сціроко!Ми тоді пили пиво в дворику за Гетьманом!Ви там завжди паркуєтесь! Додано через 5 хвилин По логіці GTI повинен бути потужнішим за звичайний сірко! Виходить, 16-клапанка топ-версія сірко чи лімітоване видання?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco та то просто комплектація машини.. він є потужнішим звичайно ніж звичайний.. 16v є два мотори PL i KR.. просто ъх э так мало тому що колись вони були дуже дорогі і в ті часи дуже шустрі от і то шо полишалося то одиниці..
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Манкі, жжош! +20! ААА! Пригадав! На Артема! Я там донедавна жив Думаю, в німаків була інша логіка. Скірочки з 139 конями йшли тільки у версії ГТ. ГТІ були слабші. Комплектація - справа теж відносна. Що було у базі 16-клапанок, зараз нікому невідомо - всі машини, які я зустрічав були з різними наборами опцій. 16v це просто одна з понад десятка версій сірків. Були ГТ, ГТІ, Скала, Тропік, Торнадо ітдітп. За наворотами Торнадо (випускався у 1992-му) це топ - туди запихали все, що моги. Топові двигуни були в ГТ.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco А повнопривідний сірко є? Додано через 12 хвилин А турбу на сціроковські 16- клапанки хтось ставив?
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco В базі - не було!!! Хендмаде рулить! ;-) Ставили на 16В мотори у Америці штатно турбу, але не на сірокко, а на Г2. Але то була лімітована дуже версія!!! Додано через 2 хвилини Орест, ти можеш і не повірити. але були і не тількі топові двигуни в версіях сірків с буквами ГТ. Особливо то правдиве висказування відносно сірків початку 80-х років! ;-) ЗІ Щось мені підсказує, що у когось дуже скоро у сімї буде 2 інжекторних сірка! ;-)
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco в опціях теж. Онлі хендмейд Це був компресор. Штатно турби не ставили. Додано через 2 хвилини Я про топовий двигун KR. Вони ставились тільки на ГТ. Сильніші не ставились. Той Щось ще навіть не виїхав з Києва. А мотор в зеленій перестав диміти. З кожним днем сумніви згущуються ПC Гарний зразок 4х4 сірка можна побачити тутць
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Те, що я стверджую, що топові двигуни ставились тільки на ГТ не означає, що на тих же ГТ не стояли слабші.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Для тих, кому цікаво "як це було", старенькі рекламні відеоролики скіроко1, скіроко2 і коррадо http://www.volkswagen.lviv.ua/content/blogsection/6/48/
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Випадково надибав цю тему. В мене є колега, бачу, що він на цьому форумі буває під ніком Олег М., він колись мав 2 Scirocco нещодавно здурів!!! Катючись на Б5 пасаті знову собі купив Скірокко, не розумію навіщо воно йому!!!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco ойойой як ти міг таке сказати - цеж справа смаку навіть більше то як закохався в сірка то вже назавжди!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco упалпацтол. Адназначна, тьолки це найкращі автоексперти. Вони належно і адекватно оцінюють теххарактеристики і зовнішність машини, полюбому рулять автомат, рожева панель, блістящі калпаки і зеркальце в водійськму козирьку. Зато пофігу мотор, керованість, аеродинаміка, стиль і динаміка зовнішнього образу автомобіля. А ше є таке поняття, як душа автомобіля (далеко не кожна машина наділена цим атрибутом), так от від неї "тьолки" зразу стають мокрі (якшо роздупляться в її існуванні). Так шо іти за машиною на автобазар/салон треба абізатєльна в компанії "тьолок" і повністю покладатись на їх вибір. Мені здається, шо не кожному дано розпізнати суть реально достойної машини (не з чиєїсь подачі, а самому вдуплитись, шо тобі потрібна саме така машина, і вона заслуговує твого вибору з певних підстав), для цього треба любити машини і мати трохи бєнзи в крові. І не важно, чоловік чи жінкавибирає машину, і серед жінок є цінителі хороших машин, які знають, чому вони купують саме ГТІ (мпікс, рс і т.д.), а серед чоловіків дофіга повних профанів, які вважають себе експертами і гоцають на сенсах і нових ладах. В кожного свої критерії при виборі машини. То афтар: купляй собі тюнінгований яріс розмальований в божу коровку з мєховими чохлами і рульом---і тьолки потечуть, шо однозначно підтвердить ексклюзивність твого вибору.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco :shock: Респект тобі мен, за такі лова!!!Ото сказав!:mrgreen: P.S: Де, в кого, і як мона купити 2-й гольфан 1,8 gti?:shock:
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco їздив на вихідних в київ дивитись на сірка 1.8 карб 1988 р.в. чорного кольору, ціна 2.800 у.о на перший погляд (на фото) авто виглядало досить живе, з візуальних дефектів: вибите заднє ліве шкло, розбита мала ліва передня фара, тріщина на лобовому шклі, не виставлені зазори водійської дверьки відносно лобової стійки і крила. після приїзду і перших огляднин авто на місці, на свої очі, ше поки без власника, оскільки він ше був на роботі, все виглядало досить не зле, ну це все відносно, тобто з цього сірка ше міг бути толк. але коли я побачив наслідки аварії, думка змінилась. бита була в переднє ліве крило так, що то все змістилось вгору. це і є причиногю невиставлених зазорів водійської дверьки. а витягувати то вже не було за шо. в місці деформації після неякісного ремотну, зварювання, то все погнило, одним словом біда! машинка залишилась житив києві в свого власника.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Шкода. Але хто шукає, той знайде. Huzul, а на яку ціну ти розраховуєш? Я можу спробувати закинути запити в Київ, Запоріжжя, Одесу, Суми і Крим - там є небайдужі до таких справ знайомі. Єдине, що потрібно - правильно сформулювати запит. Наприклад проміжок років виробництва, не бита, ціна від і до, потужніть від і до.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco є ше один скірокко в києві: кузов 1981 р. білий, тепер вже якийсь сірий, а начинка вся з сірка 1992 р гт2 1.8 повний інжектор, гідропідсилювач. з документами все ніби гут, принаймі так каже власник. ціна 3.600 у.о. один нюанс шо воно погано помальоване, казав власник шо малювали в мороз. а це значить шо фарба не засохла а замерзла, і буде скоро відлущуватись!