Не розумію зачим ти свою продавав!? Щоб тепер голову ламати? На МК4 точно не витягнеш А4 - можна думати... Але знову ж таки - нащо ти свою продавав? Фабія... ну така собі невеличка міська комфортна машинка. З того списку сама свіжа получиться. Лічно мені не подобається (мабуть через те що ситий вже малими машинками) По сеатам... тим більше тих років... ніц не скажу бо незнаю.
Мабуть Ауді А4. В друга така 1,6 на газі - цілком задоволений вже декілька років, як динамікою/економністю так і комфортом (правда трохи підвіска дорогувата).
Я за гольф 4 , но ты его не купишь нормальный за 9000 , я брал бы то что свежее и с чем меньше дрочиться надо , не слушай бред про фабию там только 1.2 не капиталиться ( не бери его ) .
Сеати добрі нові (з салону) - після трьох чотирьох років мінінгіт з ходовою і кузовами. Фабії мають делікатні двигуни (потребують дуже доброго обслуговування, якісних масел і запчастин), хоч економні. Чисто міська машина на трасі вітер здуває)))))))) Гольфи є гольфи, але ауді кращі по багатьох показниках. Головне не попасти на перехідну модель з алюмінієвими ричагами і двигун краще атмосферник. В турбованих 1.8 турбіна служить 150 -180 тис. можна попасти на заміну а вона не дешева. Ауді можна брати і старших років...вони все одно добрі. І чим меньше наворотів тим краще.
Ось тема на рахунок розходу 1,8Т (переважно мова йде про пассат Б5) http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=24519&forum=1
Поменял шило на мыло , смысл менять на машину которая на пару лет младше и не известно что внутри , я человек не бедный но обслугу Ауди я бы тянул с трудом .
Это при какой скорости ее сдувает ? ))) И каким это ветром ? ))) По ущушениям она лучше рулиться чем Чератик 1.6 ( Ходова жестче , меньше крены ) , Ходил на своей 140-150 км\ч хорошо стоит на трассе .
основним принципом заміни є.... 1. машина була старенька, і літом потрібно було б вже нормально вложити щоб довести до ідеалу. 2. хочеться авто з опціями клімату, ел. вікон, підігрів зеркал, ел. підйомники, 3. це можливо і основне це безпека, їздив і чув що ауді дуже хороші в управлінні, наявність АБС, подушки безпеки також немало важно все таки безпека, У МЕНЕ НЕБУЛО абсолютно нічого. сама турбіна на шроті коштує б/у від 700 грн до 200 баксів. нова турбіна десь 500 баксів, мене переконують друзі і батько що турбіна це звичайний дорогий елемент автомобіля як двигун чи клімат контроль, турбіну також потрібно замінювати бо вони мають свій ресурс. рік 1995 так це старенький рік но стан самої авто є негірший від 1997 року... на авто їзить знайомий чоловік, вона в україні 4 роки , 1 власник.
я зараз розглядаю і економні авто, но ауді а4, я розглядаю від самого початку також. дана ауді має розхід 10 л по місту. це є нормально. хоча не саме економніже, не фабія звичайно но і клас нетой.
10 л по городу вериться с трудом ( 10 лет авто ) , насчет класса ( коректно сравнивать класс если авто одного качества или один производитель , Китай , Корея , Ваз , ГАз, итд... сравнивать по классам нельзя )
А чому не розглядаєш як варіант passat b 4. За 9 тис. можна і з клімою, і з електрикою, і з подухою і абс, і по баблу на утримання не так вжалить як а4 і на утримання бабла поменьше. Я тепер як шукав собі то тоже дивився на фабію або а 4 но за 9тис ніц путнього не знайшов. а тут тобі і місці валом і електрики трохи є. Ауді звичайно в салоні набагото краща і шумоізоляція поліпше, але якщо бабла в обмаль то я би брав пассата (що і зробив) Ну і наклейку можна буде завалити vw club!!:D Ти подумай ще над тим, що після купівлі машини тре буде десь 500 а то і більше зелених, аби все до путя довести.
пасат мені подобається В5, в4 нехочу! а в докладанні до 500 баксів це правда, це передбачено !!! 10лна 100км. це правда, я зідзвонювався з власниками аналогічних авто яких знаходив через РІА.УА, мені 3 людей говорили що розхід саме такий. люди на той час авто мали вже продані і сенсу обманювати небуло, я так вважаю. і це показує комп.