куплю авто но не оприділився! :(

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Miha, 19 бер 2010.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не розумію зачим ти свою продавав!? Щоб тепер голову ламати?
    На МК4 точно не витягнеш
    А4 - можна думати... Але знову ж таки - нащо ти свою продавав?
    Фабія... ну така собі невеличка міська комфортна машинка. З того списку сама свіжа получиться. Лічно мені не подобається (мабуть через те що ситий вже малими машинками)
    По сеатам... тим більше тих років... ніц не скажу бо незнаю.

2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Мабуть Ауді А4. В друга така 1,6 на газі - цілком задоволений вже декілька років, як динамікою/економністю так і комфортом (правда трохи підвіска дорогувата).

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
  4. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Я за гольф 4 , но ты его не купишь нормальный за 9000 , я брал бы то что свежее и с чем меньше дрочиться надо , не слушай бред про фабию там только 1.2 не капиталиться ( не бери его ) .

5. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    A4
    Golf 4

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Сеати добрі нові (з салону) - після трьох чотирьох років мінінгіт з ходовою і кузовами.
    Фабії мають делікатні двигуни (потребують дуже доброго обслуговування, якісних масел і запчастин), хоч економні. Чисто міська машина на трасі вітер здуває))))))))
    Гольфи є гольфи, але ауді кращі по багатьох показниках. Головне не попасти на перехідну модель з алюмінієвими ричагами і двигун краще атмосферник. В турбованих 1.8 турбіна служить 150 -180 тис. можна попасти на заміну а вона не дешева. Ауді можна брати і старших років...вони все одно добрі. І чим меньше наворотів тим краще.

7. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    А 4 сказка! , але реально вибір стоїть між новим сеатом і стареньким ауді....

8. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    пропонують ауді 1,8 турбо, седан
    1995 року.

хтось щось розкаже про ці двигуни?

Останнє редагування: 23 бер 2010
  9. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    який розхід по місту в таких двигунів?

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

11. slipknot

slipknot Active Member

Поменял шило на мыло , смысл менять на машину которая на пару лет младше и не известно что внутри , я человек не бедный но обслугу Ауди я бы тянул с трудом .

12. slipknot

slipknot Active Member

Это при какой скорости ее сдувает ? ))) И каким это ветром ? ))) По ущушениям она лучше рулиться чем Чератик 1.6 ( Ходова жестче , меньше крены ) , Ходил на своей 140-150 км\ч хорошо стоит на трассе .

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    . :morning1:

14. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    основним принципом заміни є....
    1. машина була старенька, і літом потрібно було б вже нормально вложити щоб довести до ідеалу.
    2. хочеться авто з опціями клімату, ел. вікон, підігрів зеркал, ел. підйомники,
    3. це можливо і основне це безпека, їздив і чув що ауді дуже хороші в управлінні, наявність АБС, подушки безпеки також немало важно все таки безпека, У МЕНЕ НЕБУЛО абсолютно нічого.

сама турбіна на шроті коштує б/у від 700 грн до 200 баксів.
    нова турбіна десь 500 баксів,
    мене переконують друзі і батько що турбіна це звичайний дорогий елемент автомобіля як двигун чи клімат контроль, турбіну також потрібно замінювати бо вони мають свій ресурс.
    рік 1995 так це старенький рік но стан самої авто є негірший від 1997 року...
    на авто їзить знайомий чоловік, вона в україні 4 роки , 1 власник.

Останнє редагування: 25 бер 2010
  15. ENERGY

ENERGY Місцевий

В темі про продаж своєї машини ти писав що хочеш економнішу, відколи це 1,8Т економна? )))

16. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    я зараз розглядаю і економні авто, но ауді а4, я розглядаю від самого початку також.
    дана ауді має розхід 10 л по місту. це є нормально. хоча не саме економніже, не фабія звичайно но і клас нетой.

17. slipknot

slipknot Active Member

10 л по городу вериться с трудом ( 10 лет авто ) , насчет класса ( коректно сравнивать класс если авто одного качества или один производитель , Китай , Корея , Ваз , ГАз, итд... сравнивать по классам нельзя )

18. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    А чому не розглядаєш як варіант passat b 4. За 9 тис. можна і з клімою, і з електрикою, і з подухою і абс, і по баблу на утримання не так вжалить як а4 і на утримання бабла поменьше. Я тепер як шукав собі то тоже дивився на фабію або а 4 но за 9тис ніц путнього не знайшов. а тут тобі і місці валом і електрики трохи є. Ауді звичайно в салоні набагото краща і шумоізоляція поліпше, але якщо бабла в обмаль то я би брав пассата (що і зробив) Ну і наклейку можна буде завалити vw club!!:D

Ти подумай ще над тим, що після купівлі машини тре буде десь 500 а то і більше зелених, аби все до путя довести.

19. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    пасат мені подобається В5, в4 нехочу!
    а в докладанні до 500 баксів це правда, це передбачено !!!

10лна 100км. це правда, я зідзвонювався з власниками аналогічних авто яких знаходив через РІА.УА, мені 3 людей говорили що розхід саме такий. люди на той час авто мали вже продані і сенсу обманювати небуло, я так вважаю.
    і це показує комп.

20. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    недогнав!!! :sad:
    фабія і ауді це різні класи авто всетаки.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)