Та ладно, якщо Андрій готовий продати свого гольфа, то ше поторгуються і матиме супер гольфа. Він дійсно в нього дуже доглянутий. Тим більше топікстартер готовий дат такі гроші за г2. Ну судячи зі старту теми.
Зараз піде аукціон "купи мій гольф, хто більше?" )) Автор, Твій гольф сам тебе знайде. Навіть в Київ за ним зганяти думаю не буде проблема, якщо апарат того буде вартий. Просто переглядай фото і дій по принцпу "подобається чи не подобається..." Я вже всім, кому можу, поясню: машина - це супутник життя, як жінка. Її не можна вибирати за порадами чи відгуками, тільки для себе, на свій смак ))
Та до чого тут аукціон, людина хотіла з нашого регіону маєш вже 2 варіанти їдь дивись торгуйся якщо дійсно хочеш купити, не хочеш сиди на форумі і дальше дивись фото Київських і Харківських умельців))))).
Не погана ціна. Я б і сам задумався за такого в якості донора, якщо б там якась хороша комплектація була би, або з серцем КР
ну десь так і є. багато чого просто не подобається, хоча насправді ніби цікаві варіанти. в тому числі і ті, що тут пропонують. але не погоджусь з останніми словами. смак свій, але без порад ніяк)
http://auto.ria.com/auto_volkswagen_golf_iii_12977065.html думаю за 4 куска вже краще щось з того шукати
http://auto.ria.com/auto_volkswagen_golf-ii_13014940.html або таке забрати за 2300 і до космічних 5000-6000 довести самому вплоть з мотором ABF або KR ,електрикою,гуром,повністю шкіряним салоном і тому подібним!!!!!
щось не знаходжу( всім дякую. ви хоч, якшо маєте змогу, аргументуйте, якщо пропонуєте той чи інший лінк...
Буквально позавчора його бачив біцля свого будинку, знав би що ти ще його не дивився то поговорив б з ним. Но Markel-а гольф однозначно бомбезний, і ціна адекватна. Це найкращий варіант як на мене. Не просри.
дякую, проте поки долар так росте вверх напевно немає сенсу комусь морочити голову...тому поки просто дивлюсь і чекаю "кращих часів"...
Хіба що нову в автосалоні де ціни в гривнях і то сумніваюсь що вони їх не підняли відповідно по курсу доллара.