Куплю Гольф МК1 або Джетту МК1

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем trachuk, 16 січ 2013.

1. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    це з області фантастики. Треба розраховувати на 3 тисячі, щоб просто занизити і їздити. Те що менше, гроші треба вкладати і то не малі. Сам був загорівся пів року назад такою думкою щоб придбати мк 1, але батьки і так мають вже два авта, і проти третього категорично проти. Сам студент, власних коштів не вистачилоб на відновлення і підтримку авто в боєздатному стані

2. trachuk

trachuk Початківець

SEAT Altea, VW T2
    Друже... я не студент - трішки інші матеріальні можливості)))) розумію, що вкладати доведеться в будь якому випадку...
    читай вище - шукаю машину для вихідного дня... тобто в будь-якому випадку буду доводити до ідеалі кузов, салон і т.д. тому хочеться взяти авто дешевше, щоб більше вкласти для ідеалу... досвід володіння різними авто великий - 18 автомобілів за останні 5 років)) і знаю з власного досвіду - будь яке авто старше 3-5 років - то лотерея... і вкладати доведеться 100%

І ще - авто шукаю не просто для того щоб занизити і їздити))

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Горловка... я б не їхав в таке зажоп'є :)

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

5. trachuk

trachuk Початківець

SEAT Altea, VW T2
    теж його сьогодні побачив -моніторю ринок постійно)) але то реально кінець географії..

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Якщо цікавить набери 097 798 798 3, є один гольф 1 1,6 гті мех інжектор перший власник і авто ненаходу ,взнаю тел і скажу ,а ти говори з ними, доречі 3-и дверний і нажаль стоіть під плотом, думаю дорого необійдеться і у ЛЬВОВІ

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Перший власник г1 у Львові? Так буває? :)

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а орієнтовно скльки такий старий гольф не находу може вартувати? за ціною металу?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Скоріше за ціною документів

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а орієнтовна ціна?

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    думаю 300-1000(максимум)$

12. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
  13. trachuk

trachuk Початківець

SEAT Altea, VW T2
    ну поки не заканало - чекаю контактів)) але пошук не припиняється - надія є)))

Ще раз дякую всім, хто допомагає в пошуках або просто допомагає порадами))

14. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    ось цих два варіанти мені чисто інтуїтивно приглянулись:
    http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_golf_i_9029970.html - виглядає, що це GTI, є додаткові прибори на бороді, шильдики усі на місці, салон охайний, що не мало важливо бо може багато розказати про господарів і експлуатацію машини

http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_golf_i_9861985.html - фоток, мало і зроблені ввечері, що може навести на підозри, проте знов ж таки виглядає охайною і цілою

У обох варіантах є люк, хоча це може бути і причиною певних недоліків.

Думаю таки варто поїздити Україною щоб щось файне знайти, час звісно це гроші, однак це можна поєднати і з відпочинком, наприклад з екскурсією в Одесі. Навіть ретро скутер я шукав по всій Україні і купив його в Києві. Думаю перший Гольфик у доброму стані не менш рідкісний зараз.

І стосовно ціни 2500-3000$. 500$ різниці це звісно гроші, але свій я б ні за які гроші не продав. Крім того хоч всі вони виглядають змученими і здається що все треба переробляти, але якщо хочеться робити оригінальний проект, то прийдеться його в залежності від стану доповнювати (доокомплектовувати) бушними оригінальними запцацкми, різними пластмасками, які бувають досить рідкісні і в сумі можуть винести в дуже вагому суму. Я вже не говорю про всякі жирки як от наприклад 3 додаткові прибори з датчиками як на тому гольфі GTI лінк на який я скинув. Тому варто також звертати увагу на стан салону і комплектацію.
    Буває що зекономиш 500, а потім втратиш 1000. Успіху тобі у благій справі відновлення культової машинки!

Останнє редагування: 19 січ 2013
  15. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Нічо не заканало, за такі гроші хіба саме залізо без доків і взяв.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Одеський ГТІ виглядає кльовим

17. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    ще в тому "GTI" є щиток приборів з компютером (дисплейчиком), всі хромовані молдінги на місці, здається є шухлядки під торпедою, та у дверках, а також зовнішіні дзеркала, що регулюються зі середини, а ще якщо добре придивитись там є шильдики GLS на багажнику та GX на кермі, і підкапотне там не зовсім як у GTI, швидше на карбюраторну версію схоже.

Зате у іншого Гольфика з Чернівців сталюки оригінальні як у мене :)

комплектації:
    http://www.doppel-wobber.de/forum/vw-golf-1_modelle.html
    зокрема:
    http://www.doppel-wobber.de/forum/Modell_148_VW-Golf-GX.html - GX
    http://www.doppel-wobber.de/forum/Modell_151_VW-Golf-GTI.html - GTI

решта цікавої інфи по Golf mk1 http://www.doppel-wobber.de/forum/vw-golf-1_info.html

хромовані молдинги і відсутність GTI двигуна (на фотках підкапотного) наводять на думку, що це швидше GX або GLS, але у будь-якому випадку машина з Одеси виглядає привабливо, хоча звісно варто дослідити всі нюанси..

Останнє редагування: 19 січ 2013
  18. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
  19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    в нього мабуть з доками трабли - мотор від ауді.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а бампер від чого? Дзеркала якісь підозріло клаповухі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)