класно то шо ше краска оригінальна бо ті шо були в Марка вже підуставшими виглядають думаю тому і продав їх.. такі диски є на одній машині в GTA4 :D
ТАКИХ р13 не існує в природі. АТС Кап тільки від 15го розміру. Все решта - підробки, або просто подібні залізяки, які навіть при бажанні важко переплутати з цією легендою ВіДАБ стайлу.
Диски дійсно дуже стильні, якось описати словами навряд чи вийде, але в них щось таке є дуже особливе, щось таке що не старіє з роками. От подивіться, вони пасують і старому гольфу 1 і новішим поло та гольфам. Але є одна штука яка має бути на автомобілі з такими дисками- занижена підвіска...тоді авто з ATS CUP виглядають найбільш гармонійно.
Подивись "Детальніше про авто" там э фото, але вони вже пофарбовані. Еще на них рік випуску 89 стоїть. Якість була відмінна поки в величезну дірку в асвальті не влетів, погнуло навіть ричаг, а диск не тріснув. Теж були хромовані і вкриті лаком.
Знаю де є за 200 баків АТСи з широкою полкою, потребують часткової відкатки і повної покраски, але стан задовільний, тріщин немає, раніше катані не були.
Менше з тим,знайшов без васТаких у мене 2 штуки,я думав поставити їх на зад бо у них більша полканіж у :Таких у мене 5 штук,тобто комплект +1 запаска.Попробую перше розпаровки(враження різношироких має дивитися дуже непогано)а якшо ні,то поставлю всі однакові:D.За 7 дисків заплатив 1100 грн,деякі треба катати,деякі-бажано пофарбувати.
Кришечка була тільки одна(металева),сьогодні виточив собі у токаря ще 3,залишається лише пофарбувати їх у чорний колір.