Оце капець... думав собі кльові раритети придбати і модно красуватись, а тут виявляється що купив ширпотреб. :rofl:
Markell, він мабуть мав наувазі попсу я шось тоже про то подумав як побачив скільки народу в клубі на таких дисках
Так, з АТСiв я збився. Шукаю БОРБЕТи. Знайшов в Киевi фiрму, що продають по 800-1000грн/шт. щось дешево... Чи бу ають Борбети пiдробка?
Борбет то не АТС, тому і ціна така. Одного разу була акція, можна було за 470 у.о. купити комплект 15 борбетів нових(4 шт.), бо один диск впав зі стенду і подрапався...а підробляти китайози по-моєму вже все вміють.
Ще пiв року тому, такi БОРБЕТи як на кабрi коштували $230-250/шт, тепер 900грн/шт (якщо це не пiдр). Не вже фiн криза так вплинула... МАРКЕЛ, я вважаю, що за таку цiну краще новi борбети
Не здам, бо ці диски накраще мені пасують до скірокко без обвісу. Але на літніх з'їздах будемо як з інтернату...
Обрив багато місць,навіть був на Сокальському шроті,про який ти писав(там трошки дорогувато),а інші-по-одному,по два-три вишукував по Львову.Хто шукає,той завжди знайде.
Та це ясно. Мені теж на скіріку ті диски дуже подобаються, то легенда ДАБстайлу. Для класичних форм олдскулу саме воно.