Green, а чому друг поляк не може забрати авто з Німеччини? Які труднощі з перетином кордону на авто з Німеччини?
Поляк може купити де завгодно. Але в мене нема можливості і бажання таке робити. Це відверта "чорнуха". Нах воно мені ? !
Доброго дня,якщо ще не знайшли,будемо раді допомогти,прямо з Німеччини і з доставкою за вигідними цінами і в прекрасному стані
доброго здоров"я всім. Взагалі то така проблема у мене Passat B4 1994р.полетіла турбіна довелось викинути.Поставили випускний колектор з простого Passata і машина стала тупішою.Тепер машина почала набирати нормальну швидкість після 3000об/хв,фільтра всі поміняні.Підскажіть,що можна зробити щоб машина стала резвішою?
1. Треба зняти генератор, він споживає певну кількість конячок. 2. Зняти повітряний фільтр - машині буде легше дихати. 3. Повикидати все зайве з авто, чим менша вага - тим більша динаміка авто. Якщо не поможе, тоді треба приймати кардинальні рішення 4. Зняти колеса з авто і поставити на домкрат (підставки) - тоді розгін до 100 скоротиться втриччі. П.С. Правда лише на спідометрі.
+1 я би радила ще помити мотор, а потім його викинути - він складає левову частку ваги переднього відсіку авта, що значною мірою обтяжує його, внаслідок чого значно видовжується час розгону авта до СТО