А якщо, як варіант, купити (чи позичити) сам причеп? Утримання (постановка на облік) причепа по ідеї мало б бути дешевшим, ніж ще одного авта. В мене кум має Г4 універсал і причеп, то досить багато всього за раз влазить (що чисте - в авто, що не дуже - в причеп). А ще стільки вуликів вантажить на то все - не в кожен бус стільки влізе ))
Починати треба з того, що всі машини такої цінової категорії обовязково будуть ламатися і треба це розуміти. Форд є легший, економніший але разом з тим дорогі і рідкісні запчастини, деякі треба чекати по 2 тижні знерухомлюючи машину. Крім того в форда кращий дизайн але його частіше зупинятимуть даїшники, він потрапляє під поняття "автолох". В форді виглядатимеш гарніше, але всеодно всі будуть підрізати, хамити ітд. Для прикладу, капремонт двигуна коштуватиме коло 2000 доларів.Одна фара коштуватиме 150 доларів. Карбюратор 200 доларів. Волга набагато ремонтопридатніша, доїжджає додому після будь-якої поломки, ремонтується в будь-якому полі, навіть двигун. Набагато дешевша в обслуговуванні, запчастини копійчані але мають на третину менший ресурс. Важливо, що всі запчастини оригінальні, Даїшники таких машин вже не пиняють, розуміють, що взяти вже нічого, потрапляє під поняття "пенсіонер, повний нуль", можна сміливо їздити п'яним (це жарт). Про їсть 15-17 літрів це правда. Для прикладу капремонт двигуна коштуватиме 300 доларів (це власне ціна вже відремонтованого двигуна). Одна фара коштуватиме 50 грн. Карбюратор 200 грн. Особисто мій вибір був би в бік Волги, з огляду на те, що її легше потім буде продати в села і на те, що не страшно буде десь притертися бочком, забруднити чи подряпати салон, словом вона вульгарніша, більше надається ля брудної будівельної роботи.
Та фіг його знає... в мене чомусь не відкривається малюнок з сайту продаж... То карбюоатор чи монік. Взагалі не люблю форди в нихвсе якесь не таке...)))))) Форд іздить поки їздить, а як здохне то на металолом. Кузов у форда як у опеля.... як не згнив то можна тонну кидати. Думаю бензини пє відрами... тре дізеля дивитись... простіший і економніший.... За волгу я взгалі мовчу - стид і срам СеРеСеРу - навть тойоту не могли добре скопійувати. Шукай якогось чобітка- француза, опеля чи японця мінібуса - дізеля - до 5л солярки. Добрий АКБ і буде тобі потихенько возити все що треба. Тобв треба щось на те подібне http://auto.ria.ua/auto_renault_rapid_9639402.html
Колись мав, Рапіда, до сих пір з радістю згадую і рекомендую, це робоча лошадку, яку потім ще мона продати або не шкода здати на метало брухт http://auto.ria.ua/auto_renault_rapid_11964087.html порадував опис: диталі по телефону, ходова нова, різіна нормальна, сів і поїхав, машина їдить кожин день, нормальному покупцю нормальний торг дзврнить на цей номер 099 ьт17ло69дж114
є варіант Опель Комбо за 1500, бензин 1.4 , 1996 рік мене трохи бентежить, що він на базі Корси, а Корса, наскільки я знаю - це найменший опель Ну після Тігри. Завтра може гляну його
ну не знаю... то не моя справа, звичайно... Але навіть тим комбо не все привезеш. зараз багато магазинів мають доставку, + самому що менше (і чистіше) можна привезти. За 1500 доларів + витрати бензину, + різні страхівки і т.д. - можна стільки всього доставити, і потім не думати, що той грат "вже навіки твій" ))
гниль-клуб ще той. вся увага днищу. ресурсу вже немає, хоча і феноменальна надійність, її залишки. ціни на зч як і на сучасні мерси, але конструкція проста, тому тих зч мало
предостанній з добрих мерседесів.... останній був 124.)))) Ходова , двигун, дверні ручки і всякі такі речі можуть бути ще рідні.)))))) кузов може бути гнилий, а може цілий тут як попадеш. Соляри бере багато їздить добре, але багато не загрузиш по вазі бо сама машина тяжка і сяде на пружинах. Не рекомендував би... все таки дивись за дізелями, для грузовозіння вони найкращі. Для дуповозіння - бензин
багато це для вас скільки, 2 тони?? вінтажопідйомність мерса W123 500 кг. це дуже багато як для такого класу авто. Це офіційні дані. Сам на власні очі бачив як таким авто цеглу возили. Двигун відповідно більшого об*єму. Не бачу у вас логіки. Ви хочите щоб везла багато , і їхала швидко, і ямки не відчувала і брала палива 4 літри. Такого поки немає. Для того щоб зрушити з місця машину яка важить за півтора тони і з вантажем до пів тони, і впевнено себе відчувати потрібний двигун з великим крутним моментом. І п*є він порівняно уже не так і багато. Спокійно вкладеться в 8-10 літрів. Зато супер надійність цього авто це вже ціла легенда в народі. В темі було скаазано, що можлива покупка гнилого авто якби тільки їхав. Це типове авто яке підпадає під увесь опис. Доїде до місця призначення 100%
офіційні дані не підходять для авто якому 30 років. 100% пружини сіли , міст вигнутий і т.д.. В чобітка спокійно тонну пхають і він потихенько диркає. Якщо машина ізначально спроектована для возіння грузів то вона полюбому має переваги перед пасажиром для грузовозіння. 10л розходу -123 і 5 л розходу рапіда чи опеля - це багато чи мало - рівно в два рази