Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO я продаю кору 89г g60, хочу 6500уй. если интересно звони 8067 4027766 Игорь (Киев) http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_283425.html
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO було б КУльно ! Я БАЧИВ в місті лише 1 кор темно червоного кольору ! 80661658140 смску будьласка або зателефонуй і скинь я перетелефоную дякую.
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Який фтопку бампер... Поворотніки "відстібуються", протитуманки на двох чи трьох шурупах. Поворотнік відстібується з внутрішнього краю наскіко памятаю і витягується, далі протитуманку можна витягувати. Тож корчваген - простий, надійний і модний. А не якись лєксус чи подібне відро... Став пиво Мартіні і осьо тут мені натисни плюсик - я поміняю тобі жарівку в туманці за 5 хв... Ну 6... Додано через 19 хвилин Відщелкнути його викруткою легенько - запихнути її між поворотніком і туманкою.
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Друже Мартіні...... кури мануал))))) береш викрутку плоску, засовуєш її між поворотом та протитуматкою і віджимаєш поворот, край його вилазить, береш руками та виймаєш його, на 30 градусів прокручуєш цоколь лампочки та витягуєш її. І все назад в зворотньому напрямку. якщо ж у тебе перегорить лампа протитуманки, то там же побачиш 2 саморізи на протитуманку, відкручуєш іх, та витягуєш протитуманку, але там трошки складніше, бо вона фіксується с іншої сторони пластиковою шпилькою (тягнути треба сильніше)))) Для цього не треба знімати бампер, бо може впасти передня балка на ноги))))) Так ось, малята. Пиво по факсу в Киів8-0
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Добре як на ноги... то півбіди.. а може і на... голову... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO фотки є але незнаю як їх додати)) 8-0 Додано через 1 хвилину дякую буду мудрувати сьогодні з поаоротами , туманки теж не фуричуть , буду шукать що до чого !
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO chillik Вітаю!! P.S. В майбутньому, для власної безпеки ж, номерні знаки замальовуй і вже тоді показуй всім
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO В мене так само, теж проблема з тим лямда-зондом , а він сцуко новий 400грн коштує, але бачу що тре поміняти і ще проводку до нього не помішало б замінити , знайшов що ізоляція перетерлась:twisted:.
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO тоже самое , кучу проводов какихто лишких висит , у мну с проводкой биг траблс ((( еще и свет плохой фарап пришла пасочка , побитіе стекла мелко-мелко,и тражатели вітертіе(. езжу вслепую)еще шкив распредвала вибрирует, обломал шпильку, купил шестерню новую,шпилюку все поменял пол ночи віставяли метки на ремне, колено сказали торцевать нада , но пока так покатаюсь, я слышал это проблемма кора
http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_720993.html хто знає щось про ту Корру ? На фотках стан дуже гарний , знайомий цікавиться покупкою .