супер, ми добралися до суми 10 баксів з члена Далі буде менше давайте народ, чим нас більше, тим вийде менше!!!
Увага! Збір грошей буде відбуватися на першому березневому з"їзді! Тобто у п"ятницю 6 березня! Бути всім (принаймні тим, хто замельдується у гілці ). Хто не може приїхати, шукає в приваті можливість передати бабло іншим способом
тут ще такий аспект в мене гривневий рахунок на пейпелі отже оплата буде відбуватись в гривнях по курсу пейпела (який, як правило, є чуток більший ніж середній готівковий курс). Отже я не знаю як то варто скидатись в гривнях чи в баксах бо остаточна сума в гривнях буде відома тільки після оплати. Достатня сума грошей на мому рахунку може зявитись до 8-го березня тоді я заплачу якшо ж ні то вже після 15- го березня бо буду у відрядженні. Хоча є шанси шо вдасться будучи у відрядженні заплатити.
Я взагалі дивуюся нашо тобі той геморой, є можливість оплатити швидко і безпроблемно, переплативши всього 10%. Я таким чином днями купував ліцензію для Львівського форуму. Передав чуваку вебмані і через 2 хвилини вже був власником ліцензійного акаунта vBulletin . Якщо у тебе рахунок гривневий, то навряд чи ми сильно зекономимо.
та чому геморой? просто даю інфу шоби ти орієнтувався якшо тобі легше і перевіреніше через того чувачка то но проблемо
Якщо нас 21 і оплачувати буде ДЕМО, то сукидуємось по $8,5 Якщо не ДЕМО, а інший посередник, то виходить трохи менше $10 з особи. Ідеально було б зібрати в баксах, щоб коректно розрахуватися із тим, хто буде оплачувати. Ну але на біду можна і в гривнях, просто теперішня ситуація із коливаннями курсу робить такий спосіб порахунку не дуже зручним.
Я маю зараз гривневий рахунок і скажу чесно в платіжній системі пейпел не найкращий курс. Тому я зараз в процесі переходу на валютну картку. Картка валютна в мене буде +- завтра і реєстрація картки в пейпелі займе мінімум 3 банківські дні. Тому мабудь буде дешевше наразі розрахуватись через посередника Мартіні. Надалі кому треба буде шось купувати через пейпел зможу допомогти але то буде десь через тиждень.
Отож, хто буде в п"ятницю , привозимо із собою по 10 зелених (залишимо мінімальний запас). Випереджаю істерику тих, хто в п"ятницю приїхати не зможе, але дуже горить бажанням долучитися до легалізації клубного форуму. Ти маєш Webmoney? Тоді можеш передати 10 WMZ на доларовий гаманець Z101297762049 або відповідну суму WMU на гривнеций гаманець U265039224136 У тебе нема Webmoney? Не біда. Дивишся на верхній курс долара в канторах , шукаєш автомат поповнення рахунку (в супермаркетах, на заправках і в інших місцях по цілій Україні), тикаєш на екрані таку кнопку тоді засовуєш в апарат гроші і вводиш номер гривневого гаманця вказаного вище. Увага! Запиши собі цей номер (265039224136) на бумажку і поклади в кишеню прямо зараз, щоб коли ти опинишся біля апарата, не виявилося, що номера ти не знаєш. Тоді тебе до смерті загризе совість!
Пацани закиньте за мене хтось гроші бо в мене жінка в чора родила просто незможу приїхати, але обіцяю шо найскоріше віддам або кимось передам.
йошкін кот! Вітаємо, брате з поповненням! А кого родила хоть? PS Твою долю я внесу, порахуємось потім