свій день мені зараз планувати важко, оскільки в хаті ремонт і періодично їжджу за всякими матеріалами, девайсами і тд. А чого не хочеш в апарат гроші засунути?
та ну, що там можна наплутати, там все просто. І надійно, перевірено багато разів а взагалі ось мій телефон 8 097 9345655, дзвони, може знайдемося якось завтра
Може завтра хтось, з тих хто планує на зїзді бути, буде по науковій їхати в районі ВАМу або, шо ще краще, в районі бізнес-центру "Отіма-плаза" зголосіться будь-ласка я би вами бабло передав
заходиш в ВАМ, при вході стоїть красівий такий апарат з сенсорним дисплеєм. Сунеш в нього гроші і передаєш на вказаний вище гаманець вебмані
Мартіні ти ж сам сказав шо тобі баксами булоби краще Я так думаю шо Lubas money transfer і дешевше і найдійніше
Цікавить таке питання: а чом би не використовувати безкоштовний форум? Які + у vBulletin порівняно з безкоштовними?
vBulletin - уже багато років найкращий форумний двіжок. Свого часу три роки тому ми починали на phpbb, але той експеримент був не довготривалим Читай уважно, ми з тревелом вже домовились Так якшо кожен за нього закине, молодий татусь потім задовбеться розраховуватися
Сьогодні на з"їзді нас було відносно небагато, але деякі з тих, хто приїхав, передали гроші від тих, хто не приїхав Таким чином зібрано 90 ує , плюс 30 надійшло по вебмані, плюс ми з Тревелом, ітого 140 успішно зібрано. Результат непоганий, сподіваюся, що ще декілька чоловік найближчим часом виправляться А ліцензію я оплатив тільки що. Найближчим часом проведу апгрейд до останньої версії
Ось і все. Тепер наш форум білий і пухнастий, із піратським минулим покінчено. Тепер можна не переживати за те, що в один прекрасний день форум можуть прикрити без попередження. Усі оновлення і розширення скрипта тепер нам доступні одразу після появи, не потрібно щоразу чекати поки хакери взламають чергову нову версію форуму У разі виникнення проблем, можна розраховувати на технічну підтримку розробника. Ну і взагалі тепер усе правильно, як у всьому цивілізованому світі