Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф CAT ну я не спец по ЖТІ гольфам, але чогось завжди думав шо на ЖТІ моделі мають ставити передові двіжки.... А двигун 2Е випускався вже в 90 році (якшо не раніше). Тому я був впевнений шо на твому стоть 16ти клапанний.
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф І шо я вам шановні хочу сказати... не уявляю як в Мартіні стояло на гольфі 205.. то якесь збочення, кузови у всіх гольфів однакові.. отже в мене стоїть 195.. тере спереду при максимальному повороті, ззаду на ямах коли 3 чоловіка ззаду тере з внутрішньої сторони, але то не критично, вирішується жосткими стойками, тай по три чоловіка не так часто возиться. При низькопрофільній резині машина стає замітно жосткіша.. і то вже як то кажеться йде на любітєля.. хто катається і не розкручує мотор більше 2000 об/хв тому то буде в нагруз. Низький профіль добре для активної їзди, принаймі переваги відчуваються відразу.. повороти тримає напорядок краще, нема залому резини (відчуття таке що машина плеве), менше пробуксовок (дав газу і поїхав) ітд. то треба пробувати їздити.
Fly до твого відома мотор 2Е один з найвдаліших за останні 20 літ на фірмі фольксваген. тому гордись і не говори про високі технології! а ше, в мене в колєгі є порш, помоєму 944, суть того шо машина 79 року випуску, а технології там такі шо деяким сучасним передовикам ринку ше тянутись і тянутись. доречі моторчик тіпа 2 літри має, і шось дуже подібний на такий собі 2Е, ну а ми всі знаєм хто є власником фірми Porsche
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф CAT 1. Я не спорю шо 2Е прикольний двіг, це так. Але його настпуник АБС на 150 кобиляк нічим не гірший. То таке Маємо те шо маємо 2. Порш 924 ти мабудь мав на увазі. Там двіжки 2,0 стояли від ауді, Вольцваген відмовився від участі в проекті цього порша А 2,5 шо ставились на ту модель то вже чисто поршівські двіжки
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф ти мав на увазі від Фольца до Ауді... а потім до Мерса....
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Я взагалі то в Штатах, але хтів показати що "pідні",VW-овські, диски можуть непогано виглядати (правда ці диски від Golf GTI 1.8L), 225/45/R17. А тепер в мене GLI-ка (Jetta GLI, 2006 р., 2.0Т). Що цікаво, що в неї такий же розмір але як стандарт.
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф А й справді. Всьому чесному народу кортить глянути вживу на 225 на гольфі!
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф давай сідай в літак мафинку в багажний відділ і гайда до львова на скнилів в пятницю, погоцаємо Покажемо тобі РЕСТОРАН Пятниця
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф не кока колу а Пепсі !!!! і я тобі скажу дорогувато там Пепсі по 5 гривень за пів літри але коли нема куда діватися то шо поробиш
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Хлопаки, як тільки притягну GLi-у в Україну, то обов*язково до вас!!! Але чур колеса не знімати!!!!! ))))) Львівське пиво, то є клясса!!! ;-)
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Та ми тільки подивимось, миж не варвари. або попросимо по доброму подарувати :-D
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Випємо трубку пепсі - і в знак дружби по давньому індіанському звичаю обміняємось колесами... :mrgreen: