Відповідь: Мануали та софт про VW Народ, а що таке "ельза"? А то всі її шукають я а навіть незнаю що це..
Відповідь: Мануали та софт про VW Та якщо треба, то й 5 DVD можу принести, це не проблема. От би хтось записав!
Відповідь: Мануали та софт про VW Хлопаки! Скачав я оту Ельзу , але при запуску установки пише runtime error . Що за єрунда може бути???
Відповідь: Мануали та софт про VW а чи можна якось отримати наявну у вас інфу по VW на Івано-Франківськ?
Відповідь: Мануали та софт про VW HUZUL: маю мануал по голіфі 1 (всіх років випуску) .... але я тут один з одиничкою, тому нікому і не дам =) ги-ги ________________________________________________________ нада ділитись, в мене теж "одиничка" :mrgreen:
Відповідь: Мануали та софт про VW Хлопці, дайте тоді лінк на домашний авторемонт Б3-Б4, чи як його там звати.
Відповідь: Мануали та софт про VW Качав Ослом. Якщо б Ти приїхав на з'їзд, то привіз-би на СД-Ер-ці (за безалкогольне пиво:-D ). Тільки пиши наперед.
Відповідь: Мануали та софт про VW 2 Avsel: На жаль на з'їзд приїхати не зможу (Ів-Франківськ). А скільки займає цей домашній авторемонт і звідки можна качнути.
Відповідь: Мануали та софт про VW Десь в районі 300 М. диск з авторемонтом і ще мануал в форматі PDF десь на 100 М. Постав ослика (eD2K-клієнт) і качай - прямого лінка не знаю а там по назві знайдеш.
Відповідь: Мануали та софт про VW Нещодавно скачав ETKA 7. Десь коло двох гектарів. Кого цікавить - пишіть.