але шось мені здається що рідна трансмісія 69-го набагато живучіша(мости як не як) і міцніша ніж в ауді кватро з її шрусами, центр диференціалом замість жосткої підключки і т.д.
Сів на свою Шевроле ниву, поїхав в Карпати, гребанув трохи болота з водою, не так як ви караваном, але по багні поїздив бо дорога вгамно була розбита, нічого не стирається в задніх барабанах, сподіваюся в мене барабани стоять, немаю часу подивитися чи барабани, просто сідаю, їду і заправляю. Нікуди після болота не закидує, задні гальма ще ніразу не міняв, передні вже пройшли заміну, колеса не гребуни а звичайні зимові, гребе на заблокованій передачі добре, но у низ як корова на льоді. Але бля, ніяких проблем з гальмами задніми немаю, проїхав по болоту кілометрів з 25, нічого не стерлося. Єдиний недолік, мотор грівся час від часу, вентиплятори маслали пару разів, до 110 градусів догрівав в нагрузках на першій передачі (затяжні небезпечні підйоми були).
Отож бо! Мій бобік не для гонок, а так деколи болото помісити, для дущі і адреналіну. Навіть незбираюся ставити драпаки, зовні повний сток!
каламбуриш, дядьку помічне - пічку в максимум і дуйку в максимум. Всі вітчизняні машини (власникам котрих лєнь дивитись до системи охолодження) так виживають і літку
ти лише коменти собі дабавляєш в лічильник? пояснюю для тебе персонально. Спеціально взяв свою Шевроле Ниву, яку тато використовує в сім*ї як основний його автомобіль, Ланос і Пасат там взагалі не проїхав би. Колеса зимові, але не драпаки. Дорогу до місця призначення розмило вгамно і часто доводилося їхати поруч дороги, добре що не через чужі поля і городи, місцями болото було по дверки, продовжувати? Котику, ти мене старого дядьку Юрку вчити будеш? Звісно пічка була ввімкнена на максимум і на повну теплоту, передні вікна відкриті до половини, щоб лише болото не залітало, люди перегрівалися в машині, але все пройшло пучкорм і купа вражень, в мене також. Мої покидали Мазди і Опелі раніше і ми усі поїхали Нивою. Російське гамно як на мене, бо в дорозі повний козлик, навіть Ланос комфортніший по трасі, але по багнюці однозначно повнопривідна Нива! Нічого не стерлося в задніх барабанах, гребла добре, мотор трохи грівся але всерівно охолоджувався до 85 градусів, машину не шкодував, переживав більше за бляху, щоб не прошкрябати фарбу, але машина витримала усе і дуже успішно. Також подумую над бобиком, але дружина вижене з хати якщо куплю ще одну машину.
Старий, я так жити довго не зможу, ні покататися відкрито, ні похвалитися дитині, ні покрутити гайки, постійно переховуватися як з коханкою. Я купив Мопед Карпати з нульовим пробігом, ностальгічно реалізував юнацьку мрію, то іто було смороду що мотлох купляю, немає куди гроші подіти, не кажу вже про ГАЗ.
Перед святами витягнув двигун для профілактики. Про спробах провернути колінвал, він дуже важко крутився і було вирішено його вскрити. Вскриття показало, що якась "барабашка" ховається і колінвалі/вкладишах. Двигун віддав фахівцям для хірургічного втручання і його повної обкатки. В них присутній стенд для холодної і гарячої обкатки двигунів з нагрузкою і без нагрузки. Мені легше на серці, що в лісах/болотах можна буде трохи не шанувати двигун. Ото пару фоток після "вскритія" кавалкування двигуна, піддон залишив майстрам. п.с. Правду мені казали, що двигун відкапіталений, але незапускався, навіть видно по фото. Пройшло вже три роки! Радіатор, помпа, карбюратор і бензонасос на профілактиці. Підніжки, бампер кенгурятня і всякий дрібязок на покрасці. Отакий він зараз стоїть на подвір'ї, скучає
Минулого тижня прикупив передні сідження з ВАЗ-2109, на тижні буду мудрувати в їхній установці. Шукаю УАЗовський/ГАЗ-21 бензонасос з скляним ковпачком, може десь в когось завалявся!?
ЩОСЬ ФОТО НЕЗАХОТІЛО ВСТАВЛЯТИСЯ, ПРОДУБЛЮЮ. Минулого тижня прикупив передні сідження з ВАЗ-2109, на тижні буду мудрувати в їхній установці. Шукаю УАЗовський/ГАЗ-21 бензонасос з скляним ковпачком, може десь в когось завалявся!?
Рос, розкажи чого зі скельцем шукаєш ? в мене колєга недавно капіталку на УАЗі робив - то поставив пекар. - причому спеціально.
Маю зі скельцем. Правда в Карпатах, буду там десь через тиждень-два. А щодо дані епохи - штатний бензофільтр в ГАЗ-69 був без скла, скляний це УАЗ 469.
Дякую, чекаю! Орест, моя перша машина(з 10 до 20 моїх років) була ГАЗ-21"Волга" і мені ще в дитинстві цікаво було спостерігати, як там хлюпотить бензин.... певно ностальгія. На мому "бобіку" якраз і стоїть двигун ГАЗ-21, хочеться сей девайс!
Закінчилася епопея з двигуном, він після обкатки осів своє місце в бобіку. Дорізав колесо і поставив молдінги від ЗАЗ, щоб закрити місце стику даху з лодкою.
Ти краще краще розкажи про нарізку протектора, а особливо про техніку безпеки чи правильно охорону праці при нарізанні протектора. І в додаток покажи фотографію свого обличчя, якщо рани незагоїлись.
Щось давно я не писав про свого бобіка! Чуть не кожний день щось з ним працюю і складаю комплектуючі. Прикупив: - передні сідушки Рено Меган, від ВАЗ-2109 несподобалися; - чотири дверки без рамок і рамку вітрового скла; - чотири кулка від ЗІЛа "Бичок", 225/75Р16; - капот, "жабра", задні крила; - блок педалів з вакуумом від БМВ. Хочу акуратно зрізати дах і зробити на літо кабріолет, а на холода ставити дах знову. Це все збереться вкупу і авто поїде на фарбування.
Чуєш? Тебе дружина ще не ревнує до нього? То ж треба, відразу після д.н. скоро рані сів в інтернет і давай звітувати про свого колєгу! Успіху в реалізації проєкту! А з дахом Ти добре придумав. На зиму шмата -