Таня, приїзжай на з"їзд, глянемо на якість пофарбування. Бо мені в Сокільниках заспівали були 7000 грн за роботу, не рахуючи фарби і матеріалів. 2500 то як задарма
Я теж туди їздила і чула їхні співи.... На з їзд я тамтого разу хотіла приїхати, але щось мені погода не сподобалась... Постараюся приїхати цього разу.
Дарма приколюєшся.... в мене якось була ситуація, минулого чи позаминулого року, неважно (в мене тоді ще теж стояли ті копита - попередній власник в Польшу хлам возив). Прийзжаю на Північну, а там НАРОДУ!!!!! ТЬМА!!! машин аж до МРЕО.... парканутись нема де... попереду пробка, ззаду фа-фа.... Включаю задню, руль в ліво, і сракою в прямону сенсі загрібаю на бетонну плиту і ниряю в кущі :rofl: Ото тіп, що взаді фа-факав офігєл, досі його рожу пам'ятаю
Тепер мій Гольфець з затемненими вікнами. Помітила, що машина менше нагрівається на сонці і всередині не так душно.
Ага, з тонуванням набагато краще. Ще би бампер зробити чорним , а то сірий як в мене , до речі ніхто не підкаже чим то його помазати/натерти ?
я питав одного зварщика-покращика. нормальний дядько. бо в мене такаж проблема. він казав - перетерти, рідкою шпаклівкою з пульвера бризнути. перетерти. а потім робиш, що хочеш - і шпаклюєш і грунтуєш і малюєш