Вітаю Вмикач світла також з жирком. ПС от на шротах з ними туго в нас, на жаль, а так хочеться щось цікаве познімати...
В основному все з європейців підходить крім електроніки. Як на американця то ще мало прибамбасів, мали б бути ще наприклад анатомічні регульовані сидіння... або ще щось того типу...... американці це люблять До речі яка збірка - мексиканська чи дейтройтська
вічна тема: тюнінг неможливо закінчити, його можна призупинити. Придивляюся і прицінююся на такі девайси
Занизити приблизно на 5см?! Так щоб було комфортно. Спорта з АКПП небуде! Тільки зовнішній тюнінг! Диски, бревки, решітка, губа, задній спойлер, пороги і задні фонарі... поки хватить. Забув - музика!!!
ROS, молодець! Салон - не до впізнання!!! І поличка на бампері - класна штука. Але моя десь через рік використання почала коробитися, хоча й коштувала го-го! А з порогів взагалі мусила нагло повідривати "круті" (Limited Edition) алюміньки. За що тільки гроші заплатила? Настрій зіпсули, поганці! А можна спитати? Чому ви, колеги, часто пишете, що будете занижати авто? У мене такий малий кліренс, що я кожен горбик на наших дорогах зараховую. В майстерні сказали поміняти на наші пружини, бо вони піднімають авто. А ви тут занижаєте Чи я чогось не розумію?
я на стоку катаюсь наприклад,немає сенсу занижати або потим прийдеться їздити тільки по центральних вулицях)))) а якщо так для чого тоді машина ?? В мене друг пригнав собі з польщі машину джетта чи вендо я не памятаю така низенька ваще капец 4 пальця не зализало щоб до Львова доїхати мусів цілий день стойки крутити)) всеодно продер собі поріг....
Все залежить як піднята, от в мене наприклад долонь пролазить вертикально і ще можна порухати вверх вниз це називається пакет погані дороги, але за час експлуатації зрозумів, що зовсім не використовую його. Тому планую занизити, щоб пролазило 2-3 пальці. Та і вигляд стильніший відразу.
Два пальці Аж мусила вийти надвір, перевірити руками кліренс мого хлопця. Виглядає на дуже високого, але ніякого пакету "погані дороги" я не ставила. Але, думаю, про два пальці то Ти вже загнув і просто з мене лаха дреш! Висновок: дати собі спокій і їздити так, як з фабрики вийшов. В будь-якому разі, дякую, що просвітив, бо вже думала починати переживати.