В Гольфику здається стоїть та втулка, в четвер подивлюся, буду міняти сайленблоки і резинки стабілізатора, заодно і стійку зніму.
пуфф знаєш яб так сказав на Львів це анріал ))) воно схоже на паркетні мешти що в них на двір не вийдеш правда це моя думка мій друг каже що я нічого не розумию але кинь картопельки з шувару в багадник и проїдься по тим бетонним плитам и зразу кричи щоб твої детали зразу не розтягнути =)
Перевірити руками А що ж іще залишалося робити, як тема мучить? Не буду ж я вірити комусь на слово! Треба переконатися на власні очі, руки і взагалі на всі інші органи чуття, щоби мати власну думку, обгрунтовану польовими дослідами.
Я в себе заміряв від ранту арки до землі вертикально, вийшло перід-70см, зад-70,5см цікаво скільки в тебе.
Мені також цікаво! Перід - 72см; позад - 70см. наразі заниження авто не планую через скрутні зимові заїзди на подвіря, навесні занижу обовязково. п.с. В планах вийти на 68-65см! На передніх стійках стоїть пакет" погана дорога"(втулка), ще не добрався до задніх амортизаторів, щось придумаю!
Сьогодні зробив перший крок по заниженню, поміняв сам задні пружини в знайомого на сервісі Вийшло реально -45мм від того що було. Комфорт залишився таким як був, а можливо і м"якіше стало, не знаю може обман, але дискомфорту ніякого не відчув, короче дуже задоволений. Ше пару передніх маю, але вже сам не поміняю Пружини ставлю від mk4 GTI.
На днях виникла халепа, АКПП стала в аварійний режим, на "Д" тільки 3-тя передача, перша і друга тільки вручну, четверта взагалі відсутня. Провели діагностику автомобіля, виявилося чотири помилки. Шось стерли, а якусь фігню тра поміняти. Короче попандос, добре шо саму АКПП міняти не треба. То не Джетка, тут все набагато серйозніше!
Вчора авто постояло під деревом де видать сиділи каркарони..... Кажуть, що гі..но на гроші, будемо надіятися http://i043.radikal.ru/1202/29/dd4125928f4d.jpg http://s018.radikal.ru/i500/1202/9d/f42eb6581753.jpg
Вчора авто постояло під деревом де видать сиділи каркарони..... Кажуть, що гі..но на гроші, будемо надіятися
Замовляв на Фольксваген гольф клуб Україна - 25грн, взяв 2шт, другу про запас. Я думаю і у Львові на плотері таку штуку втнуть, тра поцікавитися.