Мій Гольфик-америкос IV

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем ROS, 26 вер 2011.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В Гольфику здається стоїть та втулка, в четвер подивлюся, буду міняти сайленблоки і резинки стабілізатора, заодно і стійку зніму.

2. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Можливо і загнув, а можливо і ні, короче хочу добитись хоча б такого вигляду

3. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    пуфф знаєш яб так сказав на Львів це анріал )))
    воно схоже на паркетні мешти що в них на двір не вийдеш правда це моя думка
    мій друг каже що я нічого не розумию але кинь картопельки з шувару в багадник и проїдься по тим бетонним плитам и зразу кричи щоб твої детали зразу не розтягнути =)

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    оце я розумію, проворна дівчонка....

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    +10000000. І я хочу так само!!!

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Перевірити руками

А що ж іще залишалося робити, як тема мучить? Не буду ж я вірити комусь на слово! Треба переконатися на власні очі, руки і взагалі на всі інші органи чуття, щоби мати власну думку, обгрунтовану польовими дослідами.
    ;)

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Я в себе заміряв від ранту арки до землі вертикально, вийшло перід-70см, зад-70,5см цікаво скільки в тебе.

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Сьогодні вдома поміряю, теж цікаво.

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Заміряв, бо вже самому цікаво порівняти? :)

10. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Мені також цікаво! Перід - 72см; позад - 70см. наразі заниження авто не планую через скрутні зимові заїзди на подвіря, навесні занижу обовязково.
    п.с. В планах вийти на 68-65см! На передніх стійках стоїть пакет" погана дорога"(втулка), ще не добрався до задніх амортизаторів, щось придумаю!

11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А они рыдают и ждут своей очереди :) :) :)

12. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Сьогодні зробив перший крок по заниженню, поміняв сам задні пружини в знайомого на сервісі :) Вийшло реально -45мм від того що було. Комфорт залишився таким як був, а можливо і м"якіше стало, не знаю може обман, але дискомфорту ніякого не відчув, короче дуже задоволений. Ше пару передніх маю, але вже сам не поміняю:) Пружини ставлю від mk4 GTI.

13. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Вчора знайшов велику і незайману площадку, трохи покрутилися з Юріком

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    На днях виникла халепа, АКПП стала в аварійний режим, на "Д" тільки 3-тя передача, перша і друга тільки вручну, четверта взагалі відсутня.
    Провели діагностику автомобіля, виявилося чотири помилки. Шось стерли, а якусь фігню тра поміняти. Короче попандос, добре шо саму АКПП міняти не треба.
    То не Джетка, тут все набагато серйозніше!

15. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
  16. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Вчора авто постояло під деревом де видать сиділи каркарони.....
    Кажуть, що гі..но на гроші, будемо надіятися

17. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Дуже сподобався мені Саймон, я його і приліпив, зацініть:[​IMG]

18. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Рос де купляв наклейку? теж таку хочу

19. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Замовляв на Фольксваген гольф клуб Україна - 25грн, взяв 2шт, другу про запас.
    Я думаю і у Львові на плотері таку штуку втнуть, тра поцікавитися.

20. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    давно уже помітив, що в холодуху у тих ворон таке врашення шо понос начинається ...

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)