Мій Гольфик-америкос IV

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем ROS, 26 вер 2011.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Нарив такий девайс на руському сайті. Скоро з Польщі приїде кусок задньої ляди з Гольф V. Роботи небагато. Так як грядьот підкраска бамперів і порогів хочу внєдріть такий замок в своє авто.

[​IMG][​IMG]

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Побачив на тому сайті як поставили пороги від Каліни, зозаду припасували феном чуть підрізали спереду. Тра поїхати на базар пощупати, подивитися і приміряти. Вродь переробки небагато. Як буде хоч маленька заминка по вигляду, то забуду про них як страшний сон. Калхоза небуде!!! Все має пасувати на йот! Во фото

3. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Приміряв довгоочікуваний подарунок від дружини на День народження - задні стопи, зацініть. поки примірка!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
  5. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Стокова ХЕЛЛА, а дружина захотвла такі, вона деколи також їздить!
    Підвернуться димчаті ГТІ, куплю!!!

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Надибав для Гольфика такі тапочки, чекаю відповіді від продавця

7. LapAnd

LapAnd Active Member

VW Golf IV Variant
    Гарні диски :good:, R16 з Seat Cordoba Sport 2.0

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    отаке

9. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Життя заставило полізти в ходову і поміняти опорні підшипники. Коли зняв стійку то побачив люмінієву втулку, висотою 21мм. Якраз то, що мені потрібно, щоб хоть трошки приземлити "морду" Гольфика. Во ті втулки
    Велике дякую Каматозу за опорні [​IMG]

Останнє редагування: 11 сер 2012
  10. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    щось вчора неміг запихнути фотку[​IMG]

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    В мене також такі були тільки по 11мм. Дивно що вони в тебе були, а може вже хтось спєцом запхав, то з ППД.

12. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Через тиждень-два буду продавати свого Гольфика.
    В кінці тижня планую ще поміняти втулки стабілізатора, хімчистка салона і зовнішня поліровка.
    Причина: хочу свіжіше авто і напевно буде дизель на автоматі

13. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Сьогодні придбав довгоочікуваний БОРБЕТ R15

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Сьогодні покрутився по свіжому снігу на одному з підприємств і свіжі фотки машинки

15. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    В мене халепа, вчора загудів правий задній ступічний підшипник.:ireful: Виявляється він іде разом зі ступіцою як одне ціле. Тра його шукати!
    http://vwts.ru/forum_txt/index.php/t169775.html

16. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Точно такие ступицы и подшипники стоят у меня. Начал гудеть из=за удара по ямах, образовалась канавка. На 70-80 км.ч в машине гул был как самолете. При установке добавте туда хорошую смазку+ кондиционер метала(можно ХАДОвскую присадку для подшипников)

17. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    В мене наоборот, тільки на малих швидкостях(40-80км/год) виє, під 100км/год., тишина. Короч, під заміну!

18. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    норм ціна якщо зі ступіцою іде. в мене звичайний якісний до 300 грн

20. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    маю передні ступиці з підшипниками, просто не знаю чи вони підходять на задок...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)