Підшипники які вартують уваги : 1. FAG - 535 2. Ruville - 498 3. SNR - 490 Якщо цікавить- можу підказати де купити.
Десь вичитав, що не рекомендується тягати причіпи з акпп, нагрузка на коробку. Вже пару років мріяв про фаркоп і таки його втяв, надоїло позичати машини з гаком. Польський "AUTO-HAK", ціна акційна. п.с. А від європейця підійшов гачок на америкоса!
Питання на засипку: ти коли прокручуєш ключ в запаленні на ON і йде тест системи, загораються значки -> в тебе на спідометрі (десь біля позначки 20км./год.) загорається зі всіма і значок Check Engine?
А моя ось так загоряється... мудаком буду, якщо біля 20км/год. значок чек-енджіна таки не повинен загорядтись... http://www.youtube.com/watch?v=KXmMyRHZoYU&feature=youtu.be
WANTED, Kam@toZ дуже дякую, обов'язково передам. Молодята наразі в шлюбній подорожі, коли повернуться то приїду на з'їзд на зятя машинці: Тойота Селіка 1.8 ГТ. Хочеться її протестувати з якимсь Сірком.
Хочу похвалитися, осіла на мому подвір'ї ще одна машинка. Тойота Селіка ГТі, 1.8, 192к.с., 2003р.в. Машинка - пулька!